Dance dance

Gymnasiefest igår . Rätt mycket folk och väldigt mycket dans . Skitkul, det var längesen vi dansade så mycket .
Vi var några tjejer hemma hos Joakim innan vi gick dit . Superkul! Vi har så jävla kul tillsammans , så det måste vi göra om :)

Och på allt är min mobil konstig som tusan! Alla nummer försvinner en efter en men sen kommer de tillbaka igen .. Och även fast jag har numret i telefonboken så står det bara ett nummer när det är någon som ringer eller skickar sms, grr!

That's life man .


My lover, my secret lover

My lover, my secret lover

Every love song makes me cry,
because every love song reminds me of you .

ja, det är väl så det är just nu ..


Maskis

Maskis


Det var ju maskerad i helgen, och så här såg vi ut innan kvällen gled mot sitt slut ! Det var kul , kände inte så många men det är kul med nya ansikten. :)

Maskerad

Måste börja med att säga Grattis till Alexandra som fyller 18 idag, stort! Middag imorgon :)

På lördag är vi bjudna på maskerad. Inte halloween - tema utan vad som helst. Bara man är utklädd .. Vi har gått och grubblat hur länge som helst nu, eller sen vi fick reda på det , vad vi ska klä ut oss till. Det är svårt, speciellt när man får klä ut sig till vad man vill! Djungelbrudar?

Det är kul med maskerader, då behöver man inte tänka så mycket på att bara vara snygg. Det är så tråkigt, när alla ser likadana ut hela tiden. Därför , enligt mig, är det extra kul med olika teman! :)

Vi får se hur det hela slutar!

RSS 2.0