Kort hår

Att vara hårmodell gick bra, det var kul. Tyvärr så klarade hon det inte på bara mitt hår..  Så hon måste göra om det på någon annan senare. Det var synd eftersom det gick så bra på alla andra modeller hon hade. Men men, det är bara att ta sig i kragen och försöka igen.

När jag var färdigklippt så mötte jag upp farmor, farfar, pappa, syster Ida och faster Anna på NK för att fika. Mysigt! Innan de skulle åka hem så tittade vi på julpyntningen. Jag längtar jättemycket, det är så kul med jul :)

Jag mötte upp Elin på centralen. Var tvungen att vänta på henne i en timme ungefär för det var signalfel eller något annat tjafs. 17.20 var hon inne så vi hann inte titta runt så mycket som vi ville.. Vi hann med TOP SHOP och Zara.  På TOP SHOP handlade jag en glitter-väst och en t-shirt. Det var mest panikköp men det var fint :)

Vi var jättehungriga så vi gick till första bästa restaurang, Drottninggatan hette den. Vitlöksbröd till förrätt och pasta till varmrätt. Det var jättegott! Tyvärr så orkade vi ingen efterrätt(!) Tåget gick inte förens 21.45 så vi satte oss på ett mysigt fik. Drack smoothie och åt oliver. Jag hade en jättemysig dag, hade dock vart kul om inte tåget varit så försenat!

Puss



Filmen vi alla har längtat efter

Nu när lönen har kommit så passade jag på att köpa sex and the city - filmen. Köpte den på elgiganten för bara 99kr + frakt. Inte dyrt alls, billigare än på ICA i alla fall :) Jag längtar tills att den kommer hem i brevlådan!

Imorgon ska jag vara hårmodell så jag åker troligtvis till Stockholm redan idag så jag slipper gå upp så tidigt. Och sen var det ju ett tag sen jag träffade pappa och dom. Det ska bli spännande :) Jag tror att Elin (ufo) ska möta upp mig när jag är klar, vi tänkte göra stan!

Puss



Strong enough

Jag är trött, jag orkar inte göra något. Jävla jobb! Men idag var det kul, jag får mer och mer att göra under tiden som går. Det skulle vara kul att ha ett eget ansvarsområde men det lär ju dröja lite, har ju bara haft fast jobb där i snart 3 månader!

Min helg var riktigt kanon! Eller fredagen skulle man kunna räkna bort för jag och tompa sov bort hela dagen/kvällen/natten/morgonen. 17 - 10, rekord.. Eftersom jag var ledig i helgen så passade vi på att festa! Jag var med Sarah & Alle hela kvällen, vi var på lite olika ställen och röjde. Alexandra åkte hem när vi skulle till Elin ute i skogen, men vi hade kul i alla fall :) Riktigt kul var det faktiskt, utan några små undantag. Men sånt kommer man väl inte undan? Hela söndagen vart en dag framför tv:n men massa gott, sånt som man bara älskar på en söndag.




Min paljettbasker från asos, den är jättefin :)
Puss

Shoppa loss på internet

Jag har hittat en jätterolig och gullig sida på internet som heter bluebox. Där kan du hitta presenter till kompisen, pojkvännen och familjen eller saker till dig själv. Man vill liksom ha allt, nästan. Alla saker är roliga och söta. De flera saker med budskap på, t ex: handdukar, tuggummiaskar, duschdraperier och disktrasor.

Det är en presentsida. Man kan få sina saker inslagna och skickade till personen man ska ge bort till om man nu vill det. Eller så kan man ju skicka ett paket till sig själv, för vem tycker inte att det är kul att få presenter? ;) En mycker värd sida, gå in och titta på den tycker jag. Ni hittar säkert något ni gillar!

Högklackad tårtspade  Tuggummi  Dörrstopp – Klacksko   Plåsterask - Puss plåster  Kuddfodral  Dekor till iPod

Puss

Hjärt & lungräddning

Gårdagen var riktigt kul. En grupp från jobbet som skulle lära sig hjärt & lungräddning i en lite lokal vid jobbet. Det gick jättebra men först hade jag lite svårt att få till blåsandet i munnen.. Ska kanske tillägga att alla fick en docka var, att ta hem och öva på! Haha, det kan ju vara bra att ha. Jag har blåmärken på händerna efter alla kompressioner(?) men det får man ta om man ska rädda liv!

Igår fyllde Patrik 21 så jag och Tommy ska dit och fika idag. Jessica skulle tydligen baka två tårtor, får se hur det gick ;)

Puss

Hårmodell

Min vän Jessica är frisör, nästan iallafall. Efter att hon har gjort gesellprovet(?) är hon klar! Det har hon lördagen den 25 oktober och då ska jag vara en av hennes modeller :) Hon ska föna mitt här så att det blir massa volym, hon ska också klippa det i axellängd och så att det blir i bara en etapp. Det ska bli kul! Inte nog med det så är hela kalaset på Björn Axén i Stockholm, det kommer nog bli kul.

F.ö så vägrade jag att ta blodprov på jobbet idag. Jag vart alldeles illamående och svimfärdig. Aldrig att jag skulle sätta mig i arbetsrummet när folk sitter och äter frukost så de kan se på när jag svimmar eller börjar grina. Man vet ju aldrig! Ska göra det vid ett senare tillfälle i alla fall och i hennes lokal, det känns tryggare. Kanske jag hinner att ta lite bedövning innan ;)

Kl 18.45 ska vi ha hjärt & lungräddning på jobbet, det är sånt som man måste kunna. Men jag känner verkligen inte för att gå tillbaka dit, känns som jag nyss kom därifrån! Och vad jag har hört så håller det på i två hela timmar!? Jag kommer ju somna när jag gör mun-mot-mun metoden på den där dockan..

Puss


Vardagen

Nästan precis hemkommen från jobbet, det känns i kroppen när man har börjat kl 6. Uppe innan tuppen, det är inte klokt! Men när man känner sig trött och hängig så får man tänka på nästa månads lön, och genast blir man piggare? Blä.. Och inte nog med det så ska jag jobba hela helgen, 7 - 16 på lördag och 12 - 21.30 på söndag. Sen ska man såklart jobba på måndag och tisdag, tack för att jag är ledig på onsdagar iallafall. Jobbigt att jobba så mycket, man orkar knappt göra saker efteråt.

Fick ett varuprov från jobbet, trosskydd med vitamin E ;)

puss



Aldrig med internet shopping?

Jag gör samma misstag gång efter gång, beställer kläder från internet. Jag ser något fint och beställer sen när det kommer hem är det antingen för stort, för litet eller bara skit! Fast å andra sidan kan det ju vara perfekt ocksåm men hur ofta händer det?

Min senaste beställning var en blommig klänning från asos, jättefin men lite för liten. Det jobbigaste är ju storlekarna, gången innan jag beställde en klänning där ifrån var den alldeles för stor men det var samma storlek! Allt pekar ju mot att man (jag) ska sluta beställa från internet. Men det finns ju så mycket fint som inte de vanliga butikerna har, så jag fortsätter nog.

Vilka problem man kan ha...

puss



Matförslag

Jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag har börjat laga mat, ovanlig? Ja för att vara jag! Jag har alltid varit en sån som misslyckas ordentligt i köket. Men nu börjar jag lära mig, det går sakta men säkert. Nu är det bara så att jag har idé torka. Middag för två, enkel nog för mig att göra men ändå god? Jag är öppen för förslag!

puss

Söndag

Söndagar är så långa och tråkiga. Nu sitter jag bara hemma hos Tommy och väntar på att han ska komma hem, men finns det någon segare?

Jag skulle ju kunna städa, men hur kul är det? Jag har iallafal tvättat två tvättar, så jag är rätt nöjd. Men söndagar är till för att slappa på så det är nog det enda jag kommer att göra. Så det blir väl kanske jag, min chips påse och en film!

puss


Resultat av tjejkväll

Igår var helt underbart. Jag och Sarah åkte in till Nyköping med en buss som gick runt halv 4 så vi var inne prick, då mötte vi upp Amy och My som väntade på oss. Jag var tvungen att hitta något att ha på mig till kvällen så vi gick runt lite i några affärer. Jag hittade en hemsk (kom jag på nu) klänning på Gina Tricot, men den dög för kvällen.

Vi åt på mcewans, jag tog en oxfilé-pasta som jag försökte känna smaken på men eftersom jag är förkyld så gick det inte så bra. Men det såg gott ut! :) Efter maten åkte vi hem till Amy och gjorde oss iordning. Vi sjöng sing star och drack massa gott.

Igår var en toppenkväll, en av de bästa på länge. Vi har kul tillsammans, vi måste bara se till att ses lite oftare nu när skolan är slut och allt! Puss på er



  

9 månader idag också! <3

Tjejmiddag

Även fast man sitter hemma och är sjuk så sviker man ju inte tjejerna. Vi tänkte gå ut och äta på en pub i Nyköping och sedan gå ut på O´learys. Jag får se om jag är så pass frisk att jag kan gå ut och roa mig annars åker jag hem efter maten. Men det är ju inte så kul så jag får samla massa kraft, tänka sig att det är alltid jag som blir sjuk när vi bestämmer saker.

Efter lite alkohol brukar det ju bli bra, som det sas i Grekland!

puss

Basker till hösen?



Nu har jag bestämt mig för just den här, men vilken färg ska jag välja? Det lutar lite mer åt den silvriga, svart har man ju så mycket av.. Eller det kanske man inte kan få för mycket av? Hjälp?

puss

Äckliga höst

Äntligen ledig en hel dag efter att ha jobbar sex dagar i sträck. De senaste fyra dagarna har vart 9-10 timmars pass! Det har tagit lite så nu sitter jag här och är stenförkyld. Men det ska ju alla vara någongång i livet.

Jag är inte en av de som gillar hösten iallafall, den är kall och tråkig och just nu spöregnar det ute. Det känns bra när man ska gå ner på stan till optikern alldeles strax. Men det är bara att dra på sig stövlarna och sluta gnälla för vädret är ju tyvärr som det är. Ge mig vinter så blir jag glad! :) Den är så fin och mysig, om det inte är slask såklart..

Nu ska jag ner jag kolla synen, puss


RSS 2.0