Asos

ASOS Bleach Wash Waisted Sweat Dress, 399 ASOS Silk Blazer, 928Feud Flat Boot, 1927 Hilfiger Denim Three Quarter Sleeve Stripe Shirt, 928ASOS Crochet Trim Dress, 428 ASOS Set-Stone Boyfriend Style Watch, 356

Imorgon

Längtar tills imorgon för då kommer mamma, Adam, Ellinor och Ylva för att fika lite. Jag håller ju på att bli bästis med Ylva men hon är lite seg på att fatta det, måste träffa henne lite mer och leka :)

Sen på onsdag ska jag in till Nyköping för att träffa min lilla Amy. Det var alldeles för längesen..
Puss

WWW.Birthday.Se

Ålder och födelseinformation

Ålder: 19 år, 8 månader och 11 dagar
Född för antal dagar sedan: 7 194 dagar
Född på vilken veckodag: Tisdag

Vilken veckodag inträffar födelsedagen på

2000 = Tisdag
2001 = Onsdag
2002 = Torsdag
2003 = Fredag
2004 = Söndag
2005 = Måndag
2006 = Tisdag
2007 = Onsdag
2008 = Fredag
2009 = Lördag
2010 = Söndag
2011 = Måndag
2012 = Onsdag
2013 = Torsdag
2014 = Fredag
2015 = Lördag
2016 = Måndag
2017 = Tisdag
2018 = Onsdag
2019 = Torsdag

Kändisar som fyller år på samma dag

Gösta Bredefeldt, Skådespelare
Jake Gyllenhaal, Amerikansk skådespelare
Jennifer Beals, Amerikansk skådespelerska
Kristanna Loken, Amerikansk skådespelerska
Tomas Oredsson, Komiker
Tyson Beckford, Amerikansk modell


Reunion

Fredagen var typ den bästa dagen på länge. Vi hade klassträff, klassen från Fruängen. Och jag har ju inte träffat dom sen dagen jag slutade femman, bara två av dom men ingen som jag har umgåtts med eller umgås med nu i alla fall.

I fredags var vi hos Sofia, på hennes gård. Vi åt pizza och drack lite goda drinkar :) Det var jättekul, speciellt att se hur alla ser ut nu. Det är så kul för att ser ju nästan likadana ut, man känner verkligen igen alla. Jag har tydligen inte ändrats något? Haha.

Tyvärr så började det regna så då bestämde vi oss för att gå ut, och jag som kommer från Trosa(landet) har ju såklart aldrig varit ute i Sthlm. Det var kul tyckte dom.. hehe. Men ut gick vi i alla fall, jag tror stället hette Victory. Ligger mitt emot  NK ungefär :) Där var det mest för hög musik så jag vet inte om jag tyckte att det var så kul. Jag var nog lite för nykter med.. Jag och Sofia gick till Donken och fick gratis mat för hon känner typ alla eftersom hon är restaurangchef på 4 donken om jag minns rätt :D

Nicklas Liljedal Alexander Frida & Sofia Frida Ohlsson & Nicklas Liljedal Marcus & Frida   

Jag sov hos Henrik som bor i samma port som Sofia så det var riktigt skönt :) Mötte farmor, farfar och kusin Elin på NK i lördags för en fika innan jag skulle träffa mamma och dom på Gröna Lund. Ídag jobbade jag och det var det jobbigaste jag gjort på länge tror jag, satt i kassan och hade dö ont i ryggen plus att jag höll på att somna hela dagen.. Bläh, sovmorgon till kl 16 imorgon :)

Puss


Www.Inreda.Com

Textilt ljuselement, Fly Svart, Catarina Larsson. 2500;-  Wall clock Puzzle Svart, Karlsson. 755;-  Griffeltavla Barbaskön. 415;- 

Lördagen

Lördagen var helt perfekt! Kräftorna var skitgoda och jag hade skitkul! :D Mamma älskade sin present, som var ett guldhalsband med skriften mamma :) Sarah och Elin kom och gjorde mig sällskap lite senare och vid 12 drog vi till tullen. Det var också skitkul! ;) Förresten så hade jag lånad Elins långklänning, jättefin!

       

Fredagskvällen

Elin tvingade mig att följa med henne, Adam, Fredrik och Kristoffer ut med Adams båt. Det var mysigt, vi grillade korv och åt massor med godis. Tyvärr så tycker jag det är läskigt att åka båt. det guppar så mycket. Men jag höll mig nere på golvet och inne i båten.

   

090821

Helt sjukt vad trött jag är, om jag skulle försöka beskriva så skulle det bara komma en massa svordomar ur munnen på mig. Men jag längtar tills imorgon, då ska jag äta massor med kräftor. La våra på tining för någon timme sen :) Hoppas inte Tommy äter så mycket för jag köpte bara ett paket ;)7

Ingen aning om vad vi ska göra ikväll, men jag är ledig så jag njuter bara :)
Puss

Skit

Började tydligen  kl 9 idag, men jag var där kl 7. Det var ju lagom kul, hade ju kunnat sova nu. Men det var bara att cykla hem och äta lite frukost!

Och den värsta saken!!! Igår ringde Elin och sa att vi inte ska mellanlanda i Turkiet i 10 timmar längre, utan de hade ändrat till två. Och det är ju skitskönt. Men saken är den att jag och Tommy inte har fått något jävla mejl!! Vad händer då, ska vi sitta själva i Turkiet?! Elin skulle ringa dit idag, hoppas de bara har missat oss...

Efter Regn Kommer Solsken

Som sagt var det världens trägaste helg. Bara jobb, trist. Förutom efter kl 18 igår, då firade vi mamma på Rhodos. Vi var rätt många så det var jättekul :) Mamma fick inte sin present, hon får den på lördag när Sofia kommer eftersom den är från alla barn.

Den här veckan tror jag kommer bli bra, mycket bättre än förra iallafall. Imorgon ska vi nog träffas och prata lite om Thailand, det är ju bara ca 116 dagar kvar ;) Vi ska väl typ kolla när vi ska  vara på olika ställen eller om vi bara ska ta det som det kommer.

Sen på onsdag ska vi bjuda mamma, Fredrik och Adam på middag så Fredrik kan koppla in vår lampa. Vi har ju haft den sen vi flyttade in men ingen vet hur man kopplar in den så vi har haft det mörkt i ca tre månader :b


På lördag är det världens fest! Mammas 40års skiva, kräftskiva! Längtar som en tok, det kommer bli skitkul. Det kommer att vara massor med roligt folk där, wohoo.

Puss


Trög Helg

Gick ner till krilles för att hyra "En shopaholics bekännelser" men den var skitslut!! Om jag hade gått dit lite tidigare hade den säkert funnits :( Jag som verkligen vill se den. Lika bra att köpa den med en gång, den lär ju vara bra. Böckerna är ju bäst iallafall.

Hämtade Chili efter jobbet, så jag kan inte göra så mycket idag. Kanske drar till Fina Fisken med Elin. Det skulle vara skönt, börjar jobba kl 9 imorgon så allt suger.

Nu ska jag kolla på Harry, hejdå


H&M

  Duschdraperi, 99;-

 Handdukar, 59,50;- (En av varje)

 Badrumsmatta, 79,50;- (Den gula)
Kunde visst inte hålla mig. Men var ju tvungen, badrummet är ju äckligt och tråkigt.. Puss

Betties Galleria

 
Stort budskaps armband hope, faith, love 149;-


Halsband två skor, 149;-


Ring med rosa blommor, 149;-


Rosa armband guld. 149;-
Känns som jag måste köpa något snart... Pirrar i fingrarna!

Mobilbilder


Adams akvarium, skitcoolt :)


Trosa marknad, vi sålde ingenting :b


Drömhuset i Trosa, i hela världen kanske!


Adam är tokig i skate-märken.


Jag och Adam åkte blå tåget i spöregn!


Min kamera gillar inte lila?!


Det enda Adam vill i livet är att åka massa grejer.
Puss

Asos

ASOS PASSION Snake Effect Court Shoe, 499  ASOS Stripe Long Line Cardigan, 399   ASOS Tie Neck Georgette Blouse, 399 Puss

Lördagskväll

Igår hade vi massa folk här hemma, det var kul :) Vid kl 00 drog vi till tullen, där var det lagom med folk. i dansade och höll på.

Ikväll ska jag vara ensam hemma så jag har köpt lite gott och hyrt två filmer :) Marley and me & Women (om jag minns namnen rätt). Så en riktig tjejkväll med mig själv. Kanske skulle träffa Elin också, man får liksom se vad som händer.

Nu sitter mamma, Fredrik och Adam på flyget! Puss

Neerd

Jättefint väder idag och jag har suttit framför datorn hela dagen. Hur kul är jag egentligen, inte undra på att jag inte blir brun :b

Nu jobbar jag två dagar till, 11-20 & 6-16. På fredag kommer Patricia (Tommys syssling?) och hennes kille hit. Så då blir det party. Sarah kommer också vad jag vet :)

Tydligen så åker mamma, Fredrik och Adam till kreta på lördag, kul för dom.. Mamma fyller ju 40år den 16e och åka utomlands var det hon ville. Sen kräftskiva när de kommer hem :)

     

Puss

Arbetstrött

Nu har jag jobbat två dagar och är redan helt slut, har i och för sig jobbat långa dagar men ändå. Jag jobbar i frysen den här veckan också, kallt!

Kom hem från Emmaboda i söndags. Det var okej, men jag ska nog aldrig göra om det igen. Svinkallt i tältet på natten och asvarmt på morgonen, högljutt dygnet runt, långt att gå och ingen riktig toalett :b Men de hade massa god mat, och det var ju bra så man hade något att göra.

Idag kom mammas present, kan inte säga vad det är för hon har en tendens att läsa vad jag skriver :b Men det är sktibra i alla fall ;) Nu ska jag och Tommy äta mysiga mackor för vi firar 1 år och 7 månader :)

Puss

RSS 2.0