Longchamp

Longchamp

The new IT - bag från Longchamp !

Blondie goes brown

Blondie goes brown

Nu har jag tagit det stora steget . Gått från blondin till brunett ! Det är nog snyggt men väldigt ovant .. Jag har liksom varit blond i nästan två år nu . Fast innan det har jag vart mörk rätt många gånger :) Jag trivs ,

Lov

Skönt med lov i lite mer än en vecka nu. Jag har iofs vart hemma hela den här veckan med men det var efterlängtat.

Nu i helgen är det dansläger med gruppen i skolan, det ska blir kul . Dans, film och gott :) På söndag ska jag jobba , 7.30 - 14.00 uh!

I veckan blir det sthlm med vänner så ska jag väl till pappa någon dag förhoppningsvis. Alle fyller 18 år den första så hon ska ha partey den 2:a Toppen! Sen är det maskerad på lördagen i nypan. Får se vad vi kommer dit som! :)

say that you're into me, let me now how it will be .

Grattis till körkortet!

Grattis till körkortet!

Grattis min lilla älsklings - Hanna till körkortet! Äntligen så fick du det, på tiden! (; Kul för dig och oss andra som ska åka med hela dagarna! <3

Vad är kärlek?

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek?


Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.

(www.vardguiden.se)


Älskling

Älskling

Skola skola skola . Tur att man har er som ger dagen det där lilla extra! <3

Imorgon är det praktik  igen, det ser jag verkligen fram emot. Det är så
himla kul :)

Alicia Keys - No one

Dandelion

Dandelion

Nicole Richie - Dandelion <3

Mallis

Mallis

Vi kom hem från Mallorca för en vecka sen. Vi var där i 12 dagar tror jag. Det var lite för mycket tid med familjen :) Och med vår tur så hade vi regn en stor del av tiden. Brun är jag inte heller, fräknig blir jag med de håller på att försvinna.

Jag skulle åkt till Kanarieöarna igen den 13:e oktober men skolan tillåter verkligen inte det. Stackars farfar som fyller 70 får inte ha med sitt äldsta barnbarn! :)

Är det möjligen dags att nöja sig med det man kan få?

RSS 2.0