V.S

V.S

Mallorca

Helgen gillade jag, massor :) Det var tjejmiddag i
lördags för mig, Sarah, Amy & My. Det vart tacos &
sing star, sen kom det mer folk.

Imorgon blir det Mallorca, 17 - 28 . Jag kommer
sakna er så mycket ! hjärta

Planet går från arlanda kl 15.15 och så
flyger vi i 4 timmar till Madrid där vi ska
vänta i en timme för att sen ta ett annat
flyg till Mallorca. Jo, det ser jag verkligen
fram emot .. höhö (:

 - My cheeks are turning red .

Hund

Vi ska köpa hund. Dvärgpudel, så jäkla söta . Jag vill då ha den bruna, men min syster vill ha den vita. Vi får väl se :)

Hund

Filippa K

Filippa K

Tillbaka på praktiken efter några sjuka dagar. Det är lika roligt som jag minns det. Och vi har tydligen fått in massa nya plagg! Så på fredag ska jag köpa ett par Filippa K jeans, dösnygga. 1198 kostar dom, det är det värt.

Maroon 5 - wake up call

Maroon 5

' If you needed love
Well then ask for love
Could have given love
Now I'm taking love
And it's not my fault
Cause you both deserve
What's coming now
So don't say a word

Tatueringar

Tatueringar   

Jag har börjat fundera på tatueringar igen. Jag vet inte om jag ska ha min tiger eller om jag kanske vill ha en älva äv något slag. De är så söta hela bunten :)

Johnells

Ska vara på praktiken hela veckan. Jag tror & hoppas att det blir riktigt kul. Jag ska få lära mig kassa och sen ska vi få in parkasjackor, yäh. Är dom snygga måste jag ha en!

Tyvärr är jag sjuk, var på vårdcentralen idag. Hoppas att jag är frisk tills imorgon så jag kan vara på praktiken. Tråkigt att missa för mycket.

F.ö åker vi till Mallorca om en vecka :)

hjärta

hjärta

She's back :)
<3

Life sucks sometimes

Alltså, jag är inte ofta sur men nu är det fan inte lätt alltid! Jag klarar inte av folk som snackar bakom ryggen på folk, hittar på & ljuger om massa saker. Har dom inget bättre för sig? Tydligen inte, nej. Jag blir så arg, och vad kan man göra åt det? Folk kommer alltid fortsätta snacka bakom ryggen på folk. Och jag säger inte att jag är perfekt, det är ingen. Men jag är iaf inte som ni!  'rawr


Finns det något bra i allt som sker?


claudia schiffer

claudia schiffer

Idol

Idol är bra kul. Jag älskar de som kan sjunga, man ryser liksom. Och jag älskar nog de som inte kan sjunga också. Ett gott skratt förlänger livet !

Nokia

Jag har en Nokia men jag vet inte vad den heter men jisses så snygg hon är. Men utseendet är inte allt ska ni veta. Innerst inne mår hon dåligt, inte bra alls. Hon har vart på lagning två gånger nu på bara två månader. Senaste gången var hon inne en hel månad! Jag fick tillbaka min kära ägodel i fredags och hon mådde toppen tills igår, då började hon spöka igen. Jag hatar det, så irriterande. Jag vill bara att hon ska funka så jag kan använda min snygga mobil.

Problemet som jämt kommer tillbaka är ingen mottagning. Jag kan inte göra något nödvändigt med henne alls. Så trist. Min lånetelefon är 100 gånger bättre och den är gammal som gatan. Imorgon ska jag ringa till kundtjänsten och se vad dom säger. Hoppas jag får en ny tjej :)



Nokia

Wrangler

Efter shoppingen förra veckan kom jag hem med bl.a en kjol som jag ville ha. Hög midja och hängslen. Dösnygg! Men jag har inte vågat använda den än. Jag är rätt feg när det gäller nya kläder om de sticker ut för mkt. Men någongång måste jag ju kunna använda den.
Riktigt snygg iallafall som sagt !

Wrangler


RSS 2.0