Flyttdags

Inatt sov jag sista natten i min lägenhet. Nu är den bara min i några timmar till. Om ca 30 minuter kommer mamma och Fredrik hit och hjälper mig att flytta hem till dom. Jag har lite saker kvar att göra så borde egentligen inte sitta vid datorn. Men känner att jag behöver vakna till lite samt att jag har märkt att jag jobbar mycket bättre under stress.

Det känns både kul och tråkigt att flytta ifrån mitt hem under de senaste två åren. Det tråkiga är att jag kommer att ha så långt överallt nu för tiden, minst 5km vart jag än ska. Och det är min cykel och mina ben som kommer ta mig dom 5 km! Kommer inte kunna träffa mina vänner lika ofta för jag vet att jag är alldeles för lat för att cykla fram och tillbaka. Men de är så gulliga och har erbjudit sovplats på deras soffor så det kommer nog bli bra :)

Igår hade vi en brand på jobbet. Började med att allt vart helt svart. Vi hade strömavbrott som berodde på en liten brand i elcentralen, den släcktes rätt fort med hjälp av en kolsyresläckare. Vi utrymde och stängde för allas säkerhet och brandkåren kom för att säkra att allt var under kontroll. Efter det gick vi in igen och arbetade på olika håll tills strömmen kom tillbaka igen och vi kunde öppna. Vi hade stängt under ca 45 minuter! Det var rätt läskigt för under mina 6 år där så har inget liknande hänt. Nu var det inga större skador som skedde men man vet ju aldrig..

Nu ska jag fortsätta med det sista. Jag har fortfarande lite bekymmer med vad jag ska göra ikväll. Imorgon jobbar jag men det är ju ändå valborg. Grilla hos Frida med några gulliga tjejer eller hänga ute hos mamma med alla härliga grannar? Det är frågan det.


Packar

Hade mer kläder än vad jag trodde!!!!!!! Alla kartonger går typ åt till det. Och ändå har jag rensat rätt mycket.. Åh, det går bara inte ihop. Hatar att packa!

I love London

Borta bra men hemma bäst brukar man ju säga men jag hade mer än gärna stannat kvar i London. Älskade staden, högt tempo och massor av folk som jag älskar. Funderar på att flytta dit när jag kommer hem från Australien? Måste ju leva livet innan man skaffar familj och skit. Lev medans man är ung!

London var som sagt toppen, handlade massor. Ca 3-4000kr gick åt på kläder, var tvungen att köpa en större resväska. Haha! Men vi såg också många saker, t ex Big Ben, kyrkan där prinsen ska gifta sig i på fredag, Madame Tussauds och Buckingham palace m.m. Vi gick så mycket så mina fötter är helt döda, har aldrig gått så mycket i hela mitt liv tror jag. Lär ju ha tappat några kilon där!

Det bästa var också vädret, shorts och linne var man tvungen att ha på sig så man inte svettades ihjäl. Sommar på riktigt. Skönt och komma hem till ett ganska varmt sverige också. Ni som känner mig vet att jag knappt blir brun och när jag väl blir det är sommaren typ slut. Men nu har jag ränder från linnet att skryta med, redan! ;) Fräknarna har kommit fram på riktigt, prickig i hela ansiktet.

Vårt boende var bäst också. Vi bodde precis bredvid Oxford street, Primark och Hyde park. Kunde det blivit bättre? Tackar farmor och farfar så hemskt mycket för en av mina bästa resor.

Nu ska jag fortsätta packa, på lördag flyttar jag till mami.

     


Semester

Jag är ledig HELA veckan. Alltså verkligen hela veckan. Det ska bli så skönt. Började veckan med att vakna kl 8.30.. Fast det var skönt, hinner jag städa, duscha och packa innan jag tar tåget upp till Sthlm.

Imorgon åker jag, farmpr, faster Anna, syster Ida och kusin Elin till London. Det ska bli najs, har aldrig varit där. Och tydligen så är det ca 20 grader där, jag klagar inte. Packa ner "kalla" kläder!

Gud vad skönt att vara ledig, det känns som jag behöver det. Less på jobbet, less på mina vänner, less på det mesta.

Ha en bra vecka.


Andreas Wijk - Like my style

Ibland kan jag tycka att det är svinkul att laga mat. Men inte när man har jobbat 6-16 i frukten och har ont i hela kroppen. Såklart så skulle jag göra jobbigt mat (enligt mig), hemmagjorda köttbullar. Det slutade men att köttbullarna var lika stora som pannbiffar om inte större och delade i små bitar direkt i pannan. Nu är de klara iaf, måste bara värma upp såsen och fixa potatismoset (jag är för lat för att koka potatis). Hoppas det är gott när jag väl får i skiten i magen!

Mina fina prickar i ansiktet var inte borta idag när jag vaknade, kändes nästan som det var värre än dagen innan? Så jag ringde till vårdcentralen och fick en tid kl 9. Smet efter frukosten på jobbet, hehe. En allergisk reaktion trodde hon att det var så jag fick några tabletter på plats sedan 12 st att ta med hem och ta två gånger/dag. Jag som älskar att ta tabletter.. Men vill ju helst inte ha utslag i ansiktet när  jag drar till London så det är bara att bita ihop.

Nu väntar jag på Frida som ska komma och umgås lite. Imorgon ska jag sova hos henne för hennes Robert ska visst bort. Då ska vi ha myskväll med chips och massor av film. Kanske färga min utväxt också? På lördag ska jag ha tjejfest, sista festen i lägenheten innan jag flyttar till mamma är det nog. Det måste ju firas, eller sörjas.. jobbar i helgen också, men det gör inte så mycket, för jag är ledig HELA nästa vecka :) :)

Bitter tjej, man behöver såna dagar ibland, få klaga lite på allt och lite till. Imorgon är alltid en bättre dag.


Äcklig brud

Imorse vaknade jag kl 8 på min lediga dag, helt utvilad. Gick och la mig ca kl 21 igår, efter att jag grillat och druckit något glas vin med Elin. Trött efter vinet och jobb 7-6 antar jag.

Hade bokat in frukost hos Frida idag kl 11 med henne och Amanda. Eftersom jag vaknade så tidigt tänkte jag dra dit tidigare. Men det blir inte riktigt som man tänkt sig. Satt och drack en kopp te i soffan vid 9-tiden och upptäckte utslag i mitt ansikte! Fett äckligt!! Typ hela kinderna, hakan och lite på halsen. Små, små prickar och de syns knappt om man inte tittar noga och är i ljuset. Kliar gör de också.. Ska ringa vårdcentralen imorgon ifall de inte är borta då. Har gått runt med halsduk runt hela ansiktet idag, känns ju inte så kul att gå runt med massa äckliga prickar i ansiktet. Tänk om det smittar?!

Nu ska jag smörja in min stackars fejja, godnatt!


Flytta hem

Sitter och tittar på väldens absolut roligaste program, total blackout. Har aldrig sett något roligare, folk är ju dumma i skallen! HAHA.

Nog om det. Tommy fick ta över lägenheten så nu har jag ett utflyttningsdatum, 1 maj. Som tur är har jag inte så mycket att packa. Jag och Yohanna fixade lite i fredags då vi packade typ 4 kartonger. Mest småkrafs och kökssaker. Jag ska lämna kvar nästan alla möbler till Tommy, allt utom tv:n! Soffan ska han få köpa, jag behöver ju liksom inget hos mamma. Sen vet jag inte vad jag ska göra när vi kommer hem från Australien men känner att jag inte behöver de här möblerna.

Om en vecka åker jag till London med farmor, faster, syster och kusin. Passar inte in så bra i min budget men vart bjuden på själva resan, då kan man ju inte tacka nej! Hehe. Ska inte shoppa så mycket, har ju aldrig vart där så det ska bli kul att se staden :)

Godnatt!


Uppsägning

Nu har det hänt grejer. Igår sa jag upp min lägenhet, nu väntar jag på besked om när jag får flytta ut. Om 3 månader eller redan nästa vecka. Hoppas nästan mer på det sist nämnda så jag kan spara mer pengar :) Så det är bestämt att jag ska flytta ut till mamma, jag får mitt eget lilla hus på tomten så det ska bli skönt! Det värsta blir att cykla till jobbet varje dag men det är bara bra träning inför beachen i sommar och för den i Australien.

Sa upp mig från jobbet idag också! Det var ganska läskigt. Ska dock jobba där till slutet av oktober, det känns nog bra :)

Dags att börja packa då?


RSS 2.0