Sexandthecity - filmen



Pinsamt nog så tog det ett väldigt bra tag för mig att se filmen. Jag skyller på att premiären var när jag satt i Grekland och att jag har jobbat för mycket på sistonde. Men nu har jag äntligen sett den bästa film som gjorts på länge. Och eftersom jag är den personen som jag är så kunde jag inte låta bli att gråta. Som vanligt! Det bästa var ju att vi inte märkte hur lång filmen var innan vi köpte biljetterna, och tur var väl det eftersom vi gick med två killar.

Filmen var iallafall toppen och är värd fulla poäng,
puss

Sarah Jessica Parker gör reality

Sarah Jessica Parker kommer leda ett tv-program där 12 unga människor kommer få i uppdrag att färdigställa konstverk i olika typer av material, från skulpturer till oljemålningar. Programmet kommer att heta "American artist" och är liknade med "Project runway" som går på TV3 nu. Vad vinnaren får är fortfarande oklart. Vi får se om "american Artist" blir lika kul att titta på som "Project runway".

puss

Chinos



Jag letar efter ett par chinos. Eller nu har jag slutat leta! Jag köpte de på bilden, inte riktigt vad jag var ute efter men jag tog en storlek större och hoppas på det bästa. De var rea så jag fick dem för ca 250kr på ellos. De är vit- och blårandiga, det såg fint ut så jag tänkte testa. De kommer inom 7 dagar så jag väntar med spänning!

puss

Student 08



(Här har jag tyvärr inte varit så aktiv på länge, men det kanske ändrar sig nu när man har lite mer tid)

Nu är det iallafall en månad sen vi tog studenten. De var faktiskt en av de bästadagarna i mitt liv. Jag hade så himla kul hela dagen. Det bästa måste ha vart att springa ut och åka på kortegen. Väntan innan utspringet var tortyr! Men det var det värt :)

Vädret var bra och det tackar vi för. Hade vi sett regn hade vi nog fällt några tårar extra. Jag grät hela dagen, men sån är jag :) Det är så otroligt skönt att slippa skolan. Jag hade inte orkat en dag till. Jag hade nog gett upp lite innan till och
med, synd men sant. Jag fick ta studenten iallafall och med betyg och allt, det var ju tur det.

Kvällen var toppen. Åt och hade det mysigt ett bra tag innan jag, elin & thomasåkte in till nyköping igen. Vi satte oss på lotsen och hade dökul hela kvällen/natten.Träffade alla roliga, nästan alla.

Tack för den bästa dagen på länge,
puss på er


RSS 2.0