We will never regret our tattoos

182162_450755191625480_2124056108_n

I temporarily fall in love with people on public transports

Hej vänner! Har inte riktigt återhämtat mig från helgen än, dricker kaffe efter kaffe på jobbet med mina ögon vill bara blunda. Har iaf haft en drömbra helg! I fredags mös jag med mina fina Y(J)ohannor framför filmer. Lördagen började med jobb från 7-14, Megan kom hit och tog en kaffe sen åt vi lunch på en Thai restaurang. Efter det var det dags att överraska frugan, när jag kom hem för att göra mig festfin var hon redan klar sen några timmar tillbaka ;) Middag hos Ted och partybuss stod på schemat. Hade en jättebra lördag och Yohanna var glad! Kom hem vid 4-tiden och var då helt död efter nästan 24 timmar aktiv.

Igår vaknade vi upp hos Ted, vid 14 ungefär.. Tittade på tv och tog oss sedan hem till Bondi. Handlade mat och hyrde två bra filmer :) Elin, Jack och Megs kom förbi. I säng relativt tidigt och upp alldeles för tidigt idag. Idag ska jag bara mysa igen, kroppen och knoppen måste catcha upp!

På lördag har vi pratat om bowling, det skulle vara himla kul faktiskt. Får se vart vindarna tar oss :) Puss och kram


It doesn't matter, it's in the past

Hej mina fina vänner och familj! Hur mår ni? Jag mår bra. Mycket bra faktiskt. Trivs så himla bra här. Tyvärr så håller jag på att bli lite deprimerad för att vi ska åka hem snart, "bara" 4,5 månader kvar! Känns rätt konstigt att vi har vart här i 7,5 månader redan, man blir ju rädd alltså. 9,5 månader sedan vi lämnade Sweden.. Snart har det gått ett år, det är det sjukaste. Ett år sen jag träffade mina fina vänner och bästa familj. Vet inte hur jag klarar av det här? Tack vare Yohannis såklart. Och alla andra gulliga kompisar jag har här borta.

Är på jobbet. Inga kunder. Jag är uttråkad. Har städat hela dagen så nu tänker jag inte röra en enda dammtuss till. Hehe. Stänger om ca 1,5 timme. Då ska jag gå hem till Elin och ha kul. Vi ska gå ut idag, i kings cross tror jag. Man får se vart vindarna tar oss.

Sebbis är ju tillbaka nu, drömmen. Han bor hos oss lite halvt, andra halvan hos Ted inne i stan. Om ca 1 månad ska vi flytta ihop i en 3/4/5-rums lägenhet. Alla kompisar tillsammans, det ska bli hur kul som helst. Sista tiden här måste göras oförglömlig! Hejdå


You only see what I choose to show

Sitter hemma och tittar på the Lorax, kanske en av världens bästa filmer. Måste köpa den så jag kan se den varje dag, hehe.
 
Imorgon är jag äntligen ledig, en vecka sen sist. En vecka med 10 timmars pass tar på mig. Så imorgon ska jag sova. Jag älskar att sova. Sen ska jag shoppa. Jag älskar att shoppa. Mitt enda par jeans är så utnötta att det typ inte är ett par brallor längre. Hatar att köpa jeans dock, så svårt att hitta några som sitter som en smäck.
 
Min lilla snäcka fyllde 20 år i tisdags. Hon har blivit stor nu, hihi. Vi satt hos oss och drack lite vin sen gick vi till nya hängstället Bikini och åt middag och drack lite till. Mycket bra dag, tror Yoysan var nöjd med :) Hon ska ha partey den 25e augusti, det kommer bli fett. Ribiks kub tema, hur kul?
 
I helgen är det jobb som vanligt. På söndag är det city 2 surf, välgörenhetsgrej. Slutar dock jobba kl 6 men kommer nog hinna med några bira efteråt, heh hehe.
 
Fick nyss reda på att Sebastian fått sitt visa nu så han kommer tillbaka på söndag!! Han har vart borta alldeles för länge så det ska bli så himla kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Längtar!! Tillbaka till filmen nu, hejdå mina vänner.
 
(Bilder från Johannas graduation party med tema high school stereotypes. Jag var law student först men sen så  vart jag rektor som alla sa att jag såg ut som. Yohanna och Tommi var cheerleder, riktigt rolig kväll)
 

RSS 2.0