Party

Ikväll är det fest hos lilla Mickis, det ser vi fram emot :)

Just nu sitter jag hemma hos Amy som är på jobbet. Hon slutar kl 14. Tills dess får jag roa mig med hennes päron, sega dator och kanske Sex And The City. Fast Sussie och Kurre ska in till stan så jag ska sitta hus- och kattvakt alldeles själv, och de som säger att inbrotten har ökat här i Oxelösund!

Igår missade jag bussen in till Nyköping så Amy och Mikey kom och hämtade mig. Skönt att slippa åka buss :) Mickan skulle jobba vid 20 så Amsan och jag fick ta bussen till Ockle, vi fick vänta en stund ute i kylan men vi höll varandra varma! När vi kom hem åt vi kyckling sen tittade vi på en läskig film. Det var typ en vampyr/varulv film, lite lustig..

Puss

Fuck Me Pumps



Hallå, hur kunde jag klippa av mig håret? Det var ju nästan långt! Gud vad jag ångrar mig, nu ska jag verkligen spara ut det! Det ska bli jättelångt.

Broken Strings - James Morrison ft Nelly Furtado

Igår gick vi och la oss vid 9(!) så jag vaknade jättetidigt! För det första så var jag skapligt pigg när Tommy åkte till jobbet vid 6 så det tog ett tag att somna om. Sen vaknade jag kl halv tio, då kunde man ju inte göra annat än att gå upp. Jag som hade planerat att sova hela dagen.

Idag ska jag iallafall åka till Amy :) Vi ska titta på en läskig film. Tydligen så är den verkligen läskig också, minns inte vad den heter.

Imorgon är det fest! Mickis har flyttat så vi ska på inflyttningsfest :) Det är väl typ alla tjejerna och några av våra katrineholmare, det kommet bli skitkul!

Puss

Man kan ju drömma


Roberto Cavalli mastercard

Hur coolt är inte det här då? Ett ormskinnsmönstrat kreditkort  "skapat för alla som älskar hög klass, elegans och kvalitet". Det fina med just det här kortet är att man får specialerbjudanden och VIP service i alla Cavalli butiker och inbjudningar till modevisningar. Det är ju en dröm! Kortet lanseras den 1 mars, inte långt kvar ;)

Puss


Dagen i all ära

Idag fick jag jobba två timmar extra, 6 - 16. Så jag är skapligt trött! Efter jobbet åt jag, Tommy och Adam middag hos mormor. Det var lika gott som vanligt :) Efter det körde vi hem Adam och hämtade upp ett paket från H&M. Hade beställt ett litet läderskärp och en tröja. Jättefina saker!

Nu återstår bara att välja vad man ska ha på sig på lördag! Längtar,

Puss

Monki



Köpte en tröja på Monki också, minns inte priset. 180kr kanske. Hängslena är Tommy's julklapp från mig ;)

Drömskorna

Äntligen är de mina! Snyggaste skorna i livet, det ska ni veta.

Har letat runt som en galning på internet men då var de antingen jättedyra eller helt fel bara. Men igår vad jag uppe i SKHLM och hittade dem iine på Nilson, gissa om jag blev glad. Tänkte inte ens på att jag kunde hitta dem där! De kostade 599:- Valde vita också, de svarta var inte lika snygga i verkligheten. Visst, de kommer bli skitiga på en gång men det är bara att tvätta :)

Puss


Mobiltelefon

Jag skulle verkligen vilja ha en ny telefon. Min är sliten och är jättedålig. Batterierna håller knappt en hel dag och ibland går det inte att ringa. Har dock haft den i ca  år så det är väl på tiden att skaffa sig en ny vän. Jag vet typ vad jag vill ha, någon av de här. En rosa LG eller Samsung. Jag tänker bara på utseendet inte på om de är bra eller inte ;)

Puss


Sex & city

Idag har det fikats i Nyköping. Jag och Alle åkte tåg in för att träffa Mickis, Sarah, Amy och My.Fikade på café latte som vanligt, tog en bakad potatis som vanligt.. VI hann såklart gå lite på stan också. Tyvärr så har man ju inget bankomatkort för tillfället så kan inte handla. Men hade ett presentkort på Gina Tricot så jag fick med mig en t shirt iallafall. :)

Trobo (hyresvärden) ringde mig vid halv 8 imorse och sa att de hade hittat mina kort. Det var ju kul, synd bara att legitimationen och visa kortet var borta. Bara Ica kortet kvar, yes(!!) Så jag ringde polisen samtidigt som jag skulle gå och möta Alle. Vi hade lite problem eftersom min äckliga mobil har en tendens att dö rätt snabbt. Tur att Alle var med och kunde låna ut sin mobil. Det vart iallafall en anmälan eller något, fattade inte vad hon pratade om hälften av tiden plus att hon snackade skånska typ. Men det gick ju bra, skulle få hem något i brevlådan att fylla i tror jag :b

Puss


Tatueringsdax



Såhär vill jag ha min tatuering. Lite finare gjord bara. Den ska sitta på överarmen på under sidan. Ska be Micaela rita till den åt mig :) När den är klar ska den göras på en gång, pappa väntar bara på att boka tiden!

Puss

Little girls don't know how to be sweet girls

Igår kväll fick jag ett samtal från jobbet. Det var tydligen en tjej som hade ringt och sjukanmält sig så jag behövdes tidigare idag. Skulle jobbat 16 - 20 bara men det vart 7.30 - 16. Jobbigt att inte få sova men skönt att sluta tidigt :)

Igår frågade Tommy om jag ville flytta ihop på riktigt, jag svimmade nästan. Han är så gullig :) Jag bor ju redan här skulle man ju kunna säga, men jag betalar ju inget på hyran för tillfället. MEn det ska det bli ändring på nu.

Puss

Poker face

Igår var vi massor med folk här. Tanken var att vi skulle till grannen som hade inflyttningsfest menet var mycket roligare här så vi gick tillbaka. Efter ett tag så vart det lite kaos. Tommy somnade och jag började städa men alla fattade inte vinken att de skulle gå. Eller de sket i det rättare sagt. Skitsur var jag! Inte nog med det så lånade en kompis min jacka och hade bort mitt ID kort, bankomatkort, ica kort och jobbkortet. Det var inte så kul! Så idag har jag spärrat allt. Det västa är ju att han inte erkänner att han har gjort fel, skithög!

Mitt bank kort kommer om 3 - 5 dagar och ica kortet om ca 2 veckor. Jobb kortet kan jag fixa imorgon på jobbet och mitt ID är väl ingen mening med att ta nytt. Måste ju ändå ta körkort snart jag mitt pass är mycket finare ;)

Jag städade rätt mycket igår så det var inte så mycket kvar idag. Tommy tog hand om det medans jag vilade upp mig lite. Hittade en spya på bordet, äckligt. Folk kan inte dricka alltså, de blir galna! Nu hoppas jag att det blir lugnt med fester här på ett tag. Nu har det varit galet i två helger.

Nu ska jag titta på film. Piss

Min lilla kille

Igår kom Adam vid 6 tiden. Då ville han spela tv spel, han har ju inget xbox hemma så han var helt salig. Medans han gjorde det lagade jag och Tommy maten. Det vart tillslut tacos, lika gott som alltid :) Under tiden vi åt maten tittade vi på Horton som vi hade hyrt, den var gullig! Sen ville Adam spela igen och det gjorde han hela kvällen. Tommy somnade så vi bestämde oss för att vi också skulle sova, kl hade ändå hunnit bli 11.

Imorse kom Adam in jättetidigt och ville att jag skulle sätta på tv spelet haha. Sen fick jag sova igen. Nu ska vi ivåg och titta på Tommys match. Får se vad Adam tycker om innebandy, tror inte att han har tittat på det förut :)

Min fotobok kom f.ö igår, den var jättefin. Lite mindre än vad jag trodde bara. Ska nog ge den till mamma idag iallafall :)

Puss



Fredag



Tittade på lite bilder och kom på att jag vill ta studenten igen! Det var fan en av de bästa dagarna i mitt liv. Inte för att man hade världens bästa betyg men det är skitsamma :)

Idag har jag vart ledig, så hilma skönt. Är ledig till på måndag då jag bara jobbar 4 timmar :) Sen är det 7 dagar i sträck som gäller!

Nu väntar jag bara på att Tommy & Adam ska komma hem. Tommy jobbar och Adam är med sin pappa på jobbet. Lillkillen ville ju ha pizza som vi ska göra själva men det låter så jobbigt. Han kanske får nöja sig med en som pizzagubben gjort :)

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer. Något kul hoppas jag :) Får höra med tjejerna.

Puss

Nya kläder

Kände mig lite nere igår så jag beställde lite kläder för att göra allt bättre :) Handlade på ellos den här gången, om man verkligen tittar så hittar mycket snyggt där. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag köpte men det var typ två tröjor och ett par byxor. Harems byxor för att vara mer noga, var tvungen att testa. De är ju riktigt snygga, tänk er till ett par höga klackar. Grr! Får se om de är snygga nog att behålla :)

Just nu lutar det nog att titta in lite på nelly! Puss




Januari, 13

Fick för mig att man kanske skulle börja träna? Någon gång måste man ju börja eftersom folk snackar så mycket(!). Slutade kl 14 då jag bestämde mig för att gå en promenad. Gick runt lite sen hämtade jag Adam :) Vi gick och fikade på Hannah's Cafe sen gick vi lite i affärer. Han är så söt så han fick en ring och två "Gormiti" gubbar. Då vart han ännu gladare!

Jag och Tommy hade spikat att vi skulle simma några längder på safiren idag efter jobbet. Det slutade med att jag sitter framför sex and the city och Tompa ligger och sover. Dåligt! Fick honom att laga mat till mig iallafall ;)

På fredag ska vi vara barnvakt åt Adam. Vi ska nog mysa framför tv:n med film och tv-spel :) Hemmagjord pizza ville han ha, så det ska han nog få.

Min kjol från asos har f.ö kommit nu och det är skitsnygg! Värd varenda öre om inte mer.

Puss

Fin present

För att göra mamma lite gladare har jag gjort en fotobok till henne. På http://www.extrafilm.se/ kan du göra ett egen fotoalbum med de bilder du har på datorn direkt på internet. Det går snabbt om man vet hur man vill ha den! Men kan välja mellan 4 olika designer sen är det bara att ladda upp bilderna man vill ha med. Just nu kostar det bara ca 80 kr plus moms och allt.

Vem skulle inte bli glad av en fotobok? :)

Puss


Ett år



Den 4 januari 2008 hände det massor med saker. Jag, Amy och Sarah hade vår 18 års fest ute på kuggnäs och det var skitkul. Det skulle vara jättekul att göra om.

Men det bästa var nog ända att vi blev tillsammans :) Ett år har gått och jag älskar dig jättemycket! Du är bland det bästa som har hänt mig!

Puss

Nyårsafton

Nyårsafton började med mys hemma. Sarah och jag åkten in till Nyköping så vi va inne vid fyra. Då kom Mickis och Amy för att hämta oss. Vi åkte till Sarah's jobb, City Gross, och handlade inför kvällen. Vi var sugna på tacos så det fick det bli :) Vi åkte sedan hem till Micaela för att äta och mysa. Spelade ölspelet och gjorde oss iordning.

När vi kände oss klara för stan åkte vi in till Martin där några av killarna höll hus. Där var vi inte så länge utan drog till Blue Moon Bar. Inte så kul att vara inne på krogen när det är nyårafton men det funkade! Jag hade nya skor så jag kunde verkligen inte gå på slutet av kvällen. Fick ta av mig dom och det var kallt! Men kvällen var bra, tack tjejer <3

Har inga bilder från nyår just nu så snodde en av patten,
puss


RSS 2.0