Asos Denim Dungaree Short Playsuit



 - Från Asos, 470;-

Snart Ljushårig!

Imorgon ska jag till Amy och mysa, wehoo! Vi har inte setts sen Valborg. Det ska bli kul :) Sen på lördag ska vi ut med My och Bella vad jag vet. Längtar!

Den här veckan har gått jättesnabbt, liksom bara en arbetsdag kvar. 6 - 15 dock.. Hatar att börja så tidigt.

Elin har precis färgat mitt hår, har inte tvättat ur det än så vet inte resultatet än. Men det ska bli ljusare iallafall :)

Puss

090527

Idag kom mina saker som jag beställde från Nelly i måndags, det var kul att det gick så fort. Fick värsta chocken när jag såg påsarna!

Skulle vart ledig idag men man måste ju ställa upp om någon är sjuk. Dessutom så är det ju bara extra pengar, hade ändå inget speciellt planerat även om jag hellre hade åkt med Elin till Heron City :b

Vi var på IKEA igår så jag tänkte bygga ihop allt idag men vi hade ingen mejsel så Tommy fick göra det när jag var på jobbet :)

Puss

Asos Cross Front Punched Shoe

Det blev de här, från Asos - såklart. 396;-

Asos One Shoulder Pleated Bubble Hem Top

Har letat hela morgonen efter en klänning som jag ska ha på Elins student eller nu på fredag och nu hittade jag en. Det är inte riktigt en klänning utan en top. Jag har också köpt ett par lack-leggins så det kommer bli skitbra! Nu ska jag bara hitta ett par skor :) Föresten så köpte jag den blå klänningen för den rosa fanns inte i rätt storlek. 376;- på Asos :)

Nu, ut på skojakt! Puss


Skype In My Life

Haha, Amy är kul! Hon skaffade Skype och tvingade sen mig till att skaffa det. Det är faktiskt rätt kul, pratar med varandra genom datorn ;) Så kul kan man ha en lördagskväll! Haha.

Har varit sjuk nu i några dagar, men nu är jag ganska frisk och ska därför jobba imorgon. Kommer väl snora ihjäl alla kunder och hosta dem rätt i ansiktet.

"Det är svårt att komma fram just nu för att det är så många som vill ha sex med dig" Haha?

Oasis Disc Stretch Bracelet


 - Från Asos för endast 191;-

Jag tror jag håller på att bli sjuk.. Hejdå

Till Min Mamma


Snart är det ju morsdag och det gäller att vara tidigt ute med att försöka hitta en present. Så det har jag gjort nu :) En kruka i form av en vattenkanna där man endast tillsätter vatten och så växer det Mynta och Basilika. Sånt tycker mamma är kul. 115;- kostar den, funderar på att köpa två. Den finns i blått också en finns den som en stövel, har inte bestämt vad jag ska välja än. Tänkte köpa den i början på nästa vecka när lönen har kommit! Bluebox

Puss

Asos 2 In 1 Vest Dress



- Fin klänning från Asos, 504:-

Kl 11 idag var jag på massage, lika skönt som förra veckan men det gjorde också lika ont :b Nu sitter jag och tittar på film i väntan på att kl ska bli 16 och jag börjar jobba.

Idag skulle internet och kanalerna komma (igen), men det har de inte gjort. Såklart! Så vi får nöja oss med att titta på kanal 4 lite längre..

Puss

Trassel Lampa



Köpte en lampa till vardagsrummet nyss, hittade den här på Ellos för bara 399;- Har velat ha en sån länge men har bara hittat för ca 1000;- och det var lite dyrt för en lampa tyckte jag!

Snart ska vi till mamma och grilla, mums.
Puss

Vero Moda Floral Print Contrast Tunic Dress



- Jättefin klänning från asos, för bara 268;-

Igår efter jobbet fikade jag med mamma, Adam och mormor. Vi var på "tampongfiket" i hamnen, det är nog Trosa's bästa fik. Sen gick vi till sportaffären och jag fick ett par jobbskor av mamma. Nu slipper jag få ont i fötterna och ryggen!

Senare på kvällen var jag med Elin och Fia, vi satt här och drack lite vin och pratade. Sen gick vi till Niklas där killarna var. Vi var inte där så länge utan drog till Stadshotellet och tog en drink :) Tommy var chaufför igår och när han kom hem vid tre hittade han mig sovandes framför tv:n, haha :b

Ikväll ska vi grilla med Patrik och Jessica!
Puss

Asos Retro Print Dress



Var på jobbet kl 7 imorse men började tydligen kl 9. Så det var bara att cykla hem igen :b Satte på en film och gick in på Asos hemsida för att hitta skor, men hittade inga. Hittade en fin klänning istället :) 369;-

Puss

Converse Electronic Sequins Low Ox Trainer in Magenta White

Idag kl 14.15 var jag på massage, det var underbart skönt! Ska dit igen på måndag kl 11. Fick ett presentkort av mormor som är två år gammalt. Det var meningen att mamma skulle få det men hon ville inte ha massage just då, så lucky me.

Ikväll kommer Elin och färgar mitt hår, det är dags att bli ljus i huvudet. Får se hur det hela slutar med tanke på att jag har ganska mörkt hår.



 - 404;- Bunnyhug, asfräna!

090511

Nu var det mormors tur att åk in till akuten med bruten arm :( Stackarn, hon ramlade på torget och mamma fick hämta och köra in henne.

Mamma skickade precis sms och sa att armen "bara" var ur led. Så förhoppningsvis kommer de hem idag :)

Puss

LNA One Shoulder Cotton Dress In Crimson



Jag har hittat världens bästa sida. Världens snyggaste kläder och accesoarer. Jag är kär! Bunnyhug Den här klänningen tex, helt underbar och kostar ca 485;-

Asos Straw Trilby With Stripe Band

Väldigt snygg stråhatt från Asos, den skulle kunna bli min för bara ca 150;-

090507

Imorgon har vi bott här i en vecka :) Det känns jättebra, lägenheten är hur fin som helst. Det som skulle behövas är typ soffan, lite hyllor och inredning bara. Får åka till IKEA efter lönen, vilket är om typ tre veckor! Det är kul att mitt namn står först på dörren också ;)

Idag har jag varit ledig så jag målade min byrå vit, så den matchar. Den är inte riktigt klar än men det ser bra ut.

Fre - 17 20  Lör - 11 16  Sön - 9 17  Mån - 16 20  Tis - 6 14  Ons - 9 19  Tors - 6 16  Fre - 6 15, så ser min vecka ut. Kul! Hejdå



Föreviga Ögonblicket



Har beställt bilder från studenten och balen bla. 67 bilder kostade 113,50;- Har tänkt att göra ett kollage. Extrafilm

090505

För cirka fyra timmar sen kom vår tv :) Den är jättefin! Tyvärr har vi inte fler kanaler än 1, 2 och 4an så vi beställde nyss ett kanalpaket från Telia. 17 kanaler för 99;- i månaden och de  första tre gratis. Och eftersom vi har bredband och telefon där redan så fick vi ett paketpris och betalar ingenting de tre månaderna framöver. Sjysst kille!

Vi har sålt den gamla tv:n nu, den gick iväg för 1525;- Och det är 25;- mer än vad Tommy betalde för den, haha.

VÄRLDENS VÄRSTA ÄCKLIGASTE FULASTE GREJ HAR HäNT SOM NÅGONSIN SKULLE KUNNAT HÄNDA!! Tommy har råkat slänga alla mina skor! Alltså shit jag dööööör! 20 par på tippen, kul. Nu äger jag tre par, yippie. Jag grinar typ varenda gång jag tänker på det! Hur ofta händer det liksom?! Har pratat med försäkringsbolaget och jag ska skriva upp alla skor, var de köptes, när och hur mycket de kostade. Hoppas jag får ut så jag kan köpa några nya ialalfall :(

Ha ett bra liv.

RSS 2.0