I thought my heart could never break

Vad ska man göra när den viktigaste personen i ens liv kanske kommer försvinna ur ens liv för alltid? Livets gång är inte alltid som man vill. Livet får helt plötsligt en snabb vändning.


Live as a bird and fly away

Bläddrade lite mellan kanalerna och hittade reprisen på Eurovision. Just nu sjunger Norges Erik Saade, hehe. Vet redan att grymma Sweden vann igår men måste se det med egna ögon. Det är ju svinkul, Loreen är grym.

Jag har haft en mycket bra helg. Var på Olles och Majks event i fredags där vi dansade och hade skoj. Igår hängde jag hemma hos Olle och Ralle för kortspelande innan vi gick ut i Bondi.

Det var det, hej


I'm not that fragile


Sorg

MIN IPHONE ÄR DÖD.
MIN IPHONE ÄR PENSIONERAD.
MIN IPHONE ÄR OANVÄNDBAR.
MIN IPHONE ÄR INTE FUNGERANDE.
MIN IPHONE ÄR SLUT.
MIN IPHONE ÄR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD.

Efter 3 år var det dags att säga hejdå. Kunde inte varit mer illa valt tillfälle. Så jag har inga nummer, kan inte använda viber, wat´s up osv.....


It's a brand new day

Kooompisar! Hoppas ni mår jättebra för det gör jag. Var på nya jobbet idag, som coffee maker, fortfarande under upplärning. Min tränare Niki var dock sjuk så hon gick hem tidigare, vilket betyder att jag jobbade själv i ca 1,5 timme innan tjejen som skulle byta av mig kom. Förstår ni det eller? Det gick hur bra som helst. Hade lite panik till en början men det gick fiint. Är man born to make coffee så är man! Hehe. Ska tillbaka på lördag, ser verkligen fram emot det. Men tills dess är det tillbaka på biltvätten i Mosman... ... ........ . punktpunkt

Det har förövrigt blivit sommar här igen(!) 26 hela grader idag. Konstig höst de har. Inte för att man klagar men ändå. Lär inte hålla i så länge, är ju svinkallt alla andra dagar. Inte lika kallt som svensk höst/vinter dock. Hehe. Det är ju rätt skönt att jag kommer hoppa över 2 vintrar hemma, no snö för min del tack. Ligger hellre på playan! Bästa är att slippa stora jackan och minusgraderna (som jackan inte hjälper mot).

Idag fyller vår fina flat mate Johanna 25 år. Ska fira med tjejkväll, film och brownie tror jag. Hon ska firas på riktigt på lördag, då ska vi till ett ställe som heter Bungalow 8 inne i stan. Paraplydrinkar och djungeltema (hehe).

Passade på att jobba HELA helgen när Yohanna och brydarna var i Melbourne. Jag hade så himla gärna velat följa med men det får bli en annan gång förhoppningsvis. De hade haft kul iaf. Jag jobbade - sov - jobbade - sov osv. Kul va?


Without the rain there would be no rainbow

Kära vänner. Idag har varit en riktigt bra dag och den är inte slut än. Känner att livet är riktigt bra just nu. Har ingen strre hemlängtan, bara kompis/familjlängtan. Men det kanske är det som är hemlängtan? Hur som helst, var på en trial idag. På biltvätten i Randwick. Inte för att tvätta bilar där istället hoppas jag ni förstår.. Hehe. Som barista :) Var på coffee school i måndags, hade fått pengar av fina mormor att gå. Den kostade $120, ca 900kr. Lite väl mycket pengar men nu vet jag hur man gör de olika sorterna. Nu måste jag bara öva öva öva så jag blir grym. Iallafall, det gick sketabra idag. Har fått tre till träningspass så jag kommer in i hur de arbetar :) Tyvärr så är det bara halvtid så kommer fortfarande jobba på biltvätten tills jag hittar något annat.. Nu kommer jag iaf inte ruttna på biltvätten som den som tvättar bilar!

När jag kom innanför dörren efter min trial så stog ett paket och väntade på mig :) Elin är så himla gullig och vet precis vad jag behöver för att överleva!! Tack min lilla hallonpaj <3

I helgen drar Yohanna, Linnea, Elin, Linda och Anna till Melbourne som jag tror jag redan nämt. Så jag ska vara hemma och mysa med Maria och Johanna. Tjejiga grejer liksom. Kommer bli bra :)




RSS 2.0