GwenStefani

GwenStefani

Johnells

Imorgon börjar praktiken. Två gånger i veckan tills vi slutar. Jag ser verkligen fram emot det, hoppas att det blir kul. Jag ska vara på Johnells i Södertälje. Kul att åka till en annan stad, blir lite tråkigt att vara i Nyköping hela tiden. Fast jag kommer ju att vara ensam där, hehe. Alla andra är i nypan , men jag klarar mig hoppas jag. Får luncha själv varenda dag. Men jag gillar det :)


Johnells

Like hell

Like hell

Idag flyttar min syster & jag mår piss. Varför ska det vara så svårt? Jag älskar ju dig, jag vill verkligen inte att du ska åka här ifrån. Det kommer att bli så tomt utan dig! Vi drabbas ju alla av det. Allt kommer lösa sig, eller hur?

Din sko

Din sko

Idag var det löning, och det betyder stan med tjejerna! Jag fick med mig
ett par skor hem. Och kjolen som jag suktar efter la jag undan för det är
ju Stockholm imorgon. Man vet ju aldrig vad man kan finna :)

Det är underbart!

Guess

Guess

Nyköping

Idag åkte jag & Elin in till Nypan. Det regnade och åskade när vi vaknade men vi slet oss upp ur sängen iallafall och tog 11.20 bussen till stan. När vi kom in gick vi direkt till hårakuten för hon skulle klippa sig. Det var flera nr emellan så vi gick på stan.

Vi träffade My som jobbade på Lava idag. Den tjejen har jag verkligen saknat! Hon är nyss hemkommen från Kroatien, så hon var brun ( för att vara My ) :) Jag testade en riktigt snygg kjol. Den var svart men hög midja och hängslen ! Verkligen det jag letar efter, så jag ska nog in på fredag igen när lönen har kommit. Priset på den var 800 kr, märket tittade jag inte på.

Elin gick och klippte sig vid tre och för att fördriva tiden så fikade jag & Mysan på Hellmans. Jisses så gott! En bagel och latte, oh. Vi gick till H&M efter det och hittade en varsin tröja. På herravdelningen faktiskt. En munkjacka i S. Min var kul med dragkedja, enkel och snygg. 198 kr är det värt för en sån skön tröja :)

Sen åkte jag till min bästaste Amy och färgade hennes hår, sen var det sista bussen hem.

Lön den 25:e, yäy

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson

Nej, det ser inte ut som hon . Men hon är snygg, hon såg iofs bättre ut i
det mörka. Enligt mig!

Tjejmilen

På söndag är det tjejmilen i Sthlm. Jag & Elin ska dit och dela ut choklad. Hennes "bror" jobbar tydligen med sådant och frågade om vi ville hjälpa till. Jag tror det blir kul! :)

Vi åker upp redan på lördag och går på stan, måste ju ha nya kläder inför skolstarten. Jag siktar in mig på en kjol/korts och jeans med hög midja. Det har stått högt på min inköpslista länge :)

Sen tänkte vi äta middag med min pappa på kvällen. På en kul restaurant inne i stan.Vi börjar redan klockan 9 på söndagmorgonen.

Och vad kan vara bättre än att få med sig massa choklad hem?

Arton

Nu tror jag minsann att alla jag känner har fyllt år förutom Amy, jag & Sarah. Men men , det kommer väl snart :) Och vi slår på stort nästa gång! 18 hela år, wey. 10:e, 19:e & 22:a december har vi att se fram emot. Haha, bättre sent än aldrig.

Vad ser vi fram emot egentligen?

- krogen såklart. De gånger vi har vart inne har det vart toppen! Men vänner säger att det är så överskattat. Vänta bara tills vi kommer och röjer, hehe.

- Vi kan ta körkort. Även fast jag inte riktigt har börjat så känns det bättre :) Jag vet inte om jag vill lägga ut så mycket pengar på bensin och så. Men visst, det är ju såklart väldigt mycket skönare än att sitta på en buss dubbelt så lång tid.

Är 18 en ålder som alla andra?

Modemässan

Modemässan

Just nu kan vara den värsta stunden i mitt liv. Idag skulle det vara modemässa
för mig & min mamma men istället sitter jag hemma med halsfluss. Kan man
ha mer otur?!

stayhard.se

stayhard.se

Sailorjerry.com

Sailorjerry.com

Asos

Asos

Nicole Richie

Hon är bra. Hon är tydligen gravid :) Oh


Modevecka

Jag & mamma ska in till STHLM på lördag för att kolla in en modemässa. Jag bara längtar, det kommer att bli underbart!


<3 lovers

<3 lovers

Saknar mina kärisar !

ICA Trossen

Ännu en jobbdag. Jag har jobbat hela sommaren, ledig två veckor bara och snart börjar skolan. Fy, hoppas på att få ledigt sista veckan innan skolan. Sen blir det slit i ett år till.



Mitt jobb är bra och kul. Jag skulle inte vilja byta bort det, grymt extrajobb. Tjänar bra och har trevliga arbetskamrater :)

Pomeranian

image14

Söta så jag dör, jag vill ha .

IKEA

Hela dagen spenderades på IKEA med mamma och Adam, Jag fick ett jättefint överkast och en dösnygg tavla (: Jag ville ha massa saker och vart sugen på att flytta till en egen lägenhet, ih.

Kate Moss

image11

Asos

   



En sida på internet som har underbara kläder, skor och smycken. Presenter för henne eller honom. Det finns mycket fint där som jag gärna skulle lägga vantarna på. Synd att det inte är en svensk sida !

Life as we know it,

Vad gör man om folk inte lyssnar på en? Hur gör man för att få sin röst hörd?

Allt som händer är inte kul,
verkligen inte!


Friis & Co

Det danska märket gör de snyggaste väskorna. Jag älskar de flesta av dem !



Jag har köpt utav Friis & Co i flera år nu och jag tröttnar inte. De finns att hitta på bla SOUK och NK. Väskorna kostar runt 700 kr och det är väl rätt rimligt för en väska som man ska ha rätt länge . .

De gör inte bara väskor heller, utan smycken, kläder och skor. Allt lika snyggt !

Jag har en dålig erfarenhet av väskorna också, det är att de inte är allt för bra kvalitet, Sömmar har gått upp, detaljer har lossnat . Men jag fortsätter ändå att köpa dem. Jag är kär,

Gemma Ward

Gemma Ward

Karneval

Hela helgen är det karneval i Nyköping. Massa olika evangemang och alla ungdomar super sig fulla ! Jag undrar hur många det egentligen är som tittar på karnevalståget eller som ligger i ett dike någonstans?!

Får hoppas att det kommer bli en kul kväll, det brukar det bli men man vet ju aldrig vad som kan hända !

heavendevil.com

rawr . En sida på internet som man kan beställa världens sötaste tröjor på. Alla tröjor har samma motiv men egna färger, det är det som gör dom speciella.

image5

RSS 2.0