The stuff dreams are made of

Hej kompisar! Sitter i nya fina lägenheten, trivs jättebra här. Precis lika långt till stranden, bussen och mataffären mm som den andra. Kul med något nytt liksom. Vår nya lägenhetskompis Johanna är asskön, det var ju tur det eftersom vi inte hade träffat henne innan vi skrev på kontraktet! Så vi tre tjejer har det bra :) Johannas pojkvän Tommi brukar hänga här ibland också, mycket trevlig kille.

Imorgon ska vi ha home warming, lite inflyttningfest. Fast ganska lugnt eftersom alla jobbar eller går i skolan. Tror dock alla är lediga utom jag, hehe.

Idag ska vi in till stan och fira Anna som fyller 21, en öl för kalasbarnet liksom :)

Händer det något mer, inte vad jag kan komma på. Saknar er iaf <3


Pour some sugar on me


Home is wherever I’m with you

Tjena kompisar! Idag har vi skaffat ny lägenhet. Fick meddelande om att vi skulle flytta ut från vår nuvarande på måndag så fick lite eld i brallorna. Gick och tittade på en lägenhet idag iaf, 1 min från där vi bor nu. Hehe, vi gillar området.. Så flyttar in på söndag med Olivias kompis Johanna. Riktigt fin lägenhet och rymlig. Billigare också!

Igår hade vi tjejkväll, Olle, Yohanna, Anna och jag. Var hos oss och åt tacos, drack vin och spelade spel. Sketakul, vi måste ha tjejkvällar mycket oftare. Gick till Beach road där det inte var så mycket folk så hamnade på hotellet sen. Bra kväll kompisar!

Imorgon ska jag jobba, ledig söndag. Varenda lediga stund kommer gå åt att packa, tur att vi nästan bara har kläder. Inte sugen på att sätta på mig ryggsäcken igen, tror heller inte allt kommer få plats.. Hehe.




Home alone

Alltså jag är ofta ensam hemma men just idag känns det extra jobbigt. Alla mina vänner (och när jag skriver alla menar jag alla som jag känner här i Australien förutom Marre som är på någon innebandy grej i Melbourne) är på future music festival. Tänk er Skrillex, Swedish house maffia, Jesse J och många fler. Tänk er vad kul det hade vart att sett dom. Saken är det att jag inte var så sugen när Sebbe och Yohanna bokade, visst lyssnar jag på dom men är inte lika mycket nörd som dom :) Men sen bokade alla och jag hade ju såklart inte pengar att gå. Så här sitter jag, all alone. Ice age på tv, tyvärr är det reklam var 10e minut så hinner bli rätt irriterad under ett program. Tur att jag har hyrt "cloudy with a chance of meatballs", bästa!

Kompisarna kommer nog hem vid 11 skulle jag tro och om de inte är för trötta ska vi till hotellet eller beach road (där vi hänger och dricker bira i Bondi).

Hur går det med lägenhetsfixandet då? Jo det ska jag tala om. Lagt ut vår annons på gumtree igen, ringde en tjej idag som ska komma och titta på den imorgon. Annars går ju vårt lease ut om en månad ifall vi inte hittar någon som vill ha den. Folk börjar ju flytta ifrån stranden nu för det börjar bli kallare, snart är det höst. Vi ska titta på 3-rums lägenheter eftersom vi ska dela med Johanna. Tror också vi fått med oss Niclas :)



Lugnet före stormen

Sitter hemma med Nicke som är vår inneboende för tillfället, vi sitter vid varsin dator och letar boende. Det går sådär. Olivias kompis Johanna söker boende så vi ska se ifall vi hittar något tillsammans :) Billigare och lite roligare att bo med en till, även fast vi inte träffat henne än.

På lördag är det future music festival, alla (ALLA) mina vänner ska dit. Jag kommer sitta ensam hemma hela kvällen. Har bestämt mig för kinamat och american pie 1+2. Blir förhoppningsvis en bra kväll.. Lite ensamt kanske.


Borta i 4 månader

Skulle ner till vår affär på hörnet för att köpa balsam och gick förbi brevlådan där jag hittade ett paket. Kände igen det gröna på en gång :) Världens bästa mamma har skickat kallas kaviar till mig! Vad skulle man göra utan mammor <3

Sitter ensam hemma, frugan är på jobbet. Ska möta upp henne, Maria och Niklas i Manly sen, har aldrig vart där förut så det ska bli kul :) Vi ska ta några bira och snacka skit tror jag!



RSS 2.0