090330



Ligger hemma och mår som skit. Är hemma från jobbet idag och imorgon. På onsdag är jag ledig, ska ju tatuera mig då! Har inte riktigt bestämt var jag ska ha den, lite panik. Elin ska följa med mig upp :) Blir nog en sväng på stan om jag känner oss rätt.

Krya på mig, puss

Sommartid

Ställde fram klockan en timme inatt, så man kan ju inte säga att jag fick någon sovmorgon. Började kl 9 men egentligen var den ju 8! Satt typ och sov i kassan :b Dagen gick inte snabbare av att jag är på väg att bli sjuk. Jag har ont i hela kroppen, väldigt mycket i halsen. Jobbigt, jag var ju nyss sjuk.

Igår var vi iallafall på middag hos Elin, de hade lagat kyckling :) Jättegott! Fredrik kom lite senare på kvällen och killarna tittade på fotboll. Jag och Elin gjorde dem sällskap efter ett tag men somnade, haha.

Tommy är iväg på match, fick för mig att jag skulle laga värsta middagen till honom. Oxrullader, lite potatis och sås. Det kommer nog bli gott om jag lyckas..

Puss

Warehouse Stitch Detail Shoes



Drömskorna, förutom de andra med nitarna där fram! Asos 1017;-

Från Gina Tricot



Här är min nya klänning från Gina Tricot, den kostade 399;- Den är skitsnygg men när fan ska jag använda den? :b Äh, den kommer säkert vara väl andvänd innan jag är klar med den.

Började jobba kl 6 imorse, riktigt kul.. Jobbade bara till kl 13 så det var skönt. Det var riktigt stressigt, asmycket folk och jag var själv till en början på frukten. Imorgon börjar jag inte förens kl 9 så jag får lite sovmorgon.

Ikväll ska Elin och Adam bjuda oss på middag, de är riktigt bra på att laga mat!! Helt sjukt ;)

Nu kanske jag ska vila ett litet tag bara, Puss

Casio Retro Dial and Digital Metal Bracelet Watch

Efter att jag hade slutat igår så körde Alle mig till Oxelösund. Det var dags för en "Sara och Amy kväll" Jag färgade hennes hår sen tittade vi på tv och åt chirre. Jättemysigt!

Åkte in till Nyköping vid 11.15 och mötte Sara och Mickis. Gick lite på stan innan jag skulle klippa mig kl 12.30 Jag köpte en assnygg klänning och t shirt på Gina Tricot! Det var en rosa paljettklänning med öppen rygg, ohmy! T shirten var gul och fin :) Klippte bara topparna och det som var slitet, ca 3cm och klippte rätt mycket på luggen. Så nu känns håret riktigt fräscht :)

Efter att jag hade klippt mig träffade jag Elin och Johanna för att fika. Åkte sen med Elin hem och åt middag, Adam som lagade maten och det vart skitgott. Halv 8 åkte vi och tränade till kl 21. Det var skönt! Det var en kille där som hjälpte mig och berättade hur jag skulle göra för att träna ryggen.

Nu ska jag betala räkningar och pussa på Tommy, hejdå.


 - Från Asos för 474;-

Diesel Printed Wellington Boot

Idag har det hänt mycket i mitt liv, mer än vanligt iallafall :b

Dagen började med jobb kl 6 till 14, det gick snabbt och bra. Efter det var det tänkt att jag och Tilda skulle träna, men mamma är sjuk så hon bad mig hämta Adam i skolan. Och självklart ställer man upp för familjen! Så jag hämtade honom och Sarah kom till Trosa för att fika med oss :) Vi lämnade Adam hemma vid 16 och åkte hem med Tommy, Sarah hämtade träningskläder och vi åkte till Safiren. Där väntade Tilda :) Vi tränade ett tag sen passade vi på att sola lite också. Åkte hem och lagade mat efter det sen drog jag till Sarah för att färga mitt hår. Samma färg som förut, kastanjebrunt. Så färgen vart lite fylligare! Nu ska jag strax sova, börjar inte förens 12 imorgon.

Kanske ska köpa stövlar till min regnjacka, som förresten kom idag!
Puss


 - Från asos för 535;-

Pure Bow Contrast Tote Bag

Börjar kl 6 imorgon, så måste sova typ nu. Men hade tänkt att se klart på Sex And The City, det är ju så bra! Imorgon är det dags för mig och Tilda att träna igen, det blir tredje gången. Det är kul att ha någon att träna med och nu ska Elin också skaffa gymkort. Då blir det ännu mer träna, eftersom Tilda och jag jobbar så olika kan vi typ bara träna en dag i veckan.

På torsdag ska jag in till Nyköping tror jag, fika med Elin :) Har tänkt att klippa mig också, det var ett tag sen. Tror att senast var när jag var hårmodell :b Ska bara klippa topparna tror jag, fast det blir ju aldrig som jag tänkt mig. Ska försöka få Tommy att färga mitt hår imorgon också, ser ut aom jag har grått hår i utväxten!! Så kan man ju inte ha det..

Nej nu ska jag sova, puss


 - Från Asos för 542;-

Vila Light Denim Elasticated Ancle Leggins

Ska snart gå till bussen som tar mig till jobbet. Fördriver tiden med att titta runt lite på asos och dregla lite. Hittade ett par snygga jeans, de kostar bara 379;- Som hittat! Tommy sa att han var sugen på att beställa här i från när lönen kommer på onsdag, skitbra! Då kanske man får något fint :)

Puss


Benjamin Buttons otroliga liv



Jag och Tilda såg den här filmen igår, den var jättebra! Mycket bättre än jag trodden den skulle vara :) Och Cate Blanchett är ju hur snygg som helst i det där röda håret. Filmen var typ skitlång, 2h 45min. Så vi hann se halva sen ville grabbarna bli upphämtade i Trosa. Vi körde dem till en fest i Vagnhärad och sen åkte vi en sväng till Sillekrog för lite varm korv. Efter det åkte vi hit och tittade klart på filmen. Halv 4 åkte Tilda hem och då var det bums i säng, längesen jag var uppe så länge :b

Puss

Festfredag

Igår var det fest och det var kul. Vi var i Trosa hos Morgans bror :) Idag är jag trött och har ont i huvudet. Sarah, jag och Tilda ska nog bara mysa ikväll!

Det var ju egentligen tänkt att jag och Tommy skulle städa ur lägenheten lite men så vart det såklart inte. Någon annan dag.. Fast det är ju bara 1,5 månad kvar, läskigt.

Puss

Något för garderoben?



Assnygga shorts med hög midja och röda ränder på sidorna, 322;-
Skitsöt klänning i kort modell, 3051(!);-
Snygg klänning med knyt i midjan och rosett i ryggen,  800;-
Allt från asos :)

Guess


Klockor är en av de bästa sakerna jag vet. Speciellt de från märket Guess, det finns så många fina. De är inte så dyra heller. Det här vackra uret kostar bara(!) 2198;- Snart på min handled, kanske inte just den här. Jag har lite beslutsångest :)

Puss

Skydd i regnet



Den här köpte jag, fast i grått. Jättefin :)

090316

Nu är det måndag igen, vilket betyder jobb 16 - 20 i frukt och grönt. Det är skönt att inte jobba så länge, känns som det fortfarande är helg.

Igår bjöd vi Hempa och Tilda på middag, kött och potatis, och de stod för film och snacks, The passenger. Konstig film men den var bra på slutet :)

Fick 50% på ellos igen, så jag köpte en regnjacka eftersom jag ska börja cykla till jobbet när vi flyttar till Trosa. Sen köpte jag en väska också, en mocca inspirerad med fransar.

Puss


Asos Premium Leather Strap And Stud Boots



Världens snyggaste skor! De kostar 1200;- och finns på Asos och förhoppningsvis hemma hos mig nästa månad!

Kväll med brudarna

Igår var det dags att parta lite, det var längesen sist. Det var jag, My, Alle, Sarah, Amy och Bella. Sen mötte vi upp Mickis innan vi gick till Tellus. Hade aldrig varit där förut, så det var kul. My har kontakter så vi var V.I.P, fick gå före i kön! Det var skönt för den var lång! Linda Rosings ex, Fadde stod i dörren ;)

Det var en riktigt kul kväll, måste göras om snart.
Puss


Stockholm

Två kjolar, en t shirt - Gina Tricot
Jeans leggins - MQ
Linne, Bh - H&M
Skjorta - Bik Bok
Örhängen - Åhléns
Navelpiercing - Diablo

Jag kom hem med rätt mycket saker i onsdags, plus en tatueringstid! :)

Puss

1 april

Det är inte långt kvar, då ska jag tatuera mig!!


Dags för storstaden

Pappa ringde idag och frågade ifall vi skulle mötas efter att han har slutat jobba och boka tatueringstid. Det är ju faktiskt på tiden, att våra kalendrar matchar någon gång. Så imorgon åker jag och Amy tåg in så vi är inne kl 15. Går lite på stan och äter i kungshallen. Går runt lite och ser vad ekonomin tillåter! Ska möta pappa kl 17 så det blir bara en snabbis på stan.

Till min förskräckning såg jag att min utväxt har börjat titta fram! Och så lägligt hade vi 10kr rabatt på min färg, så jag köpte den på en gång! Ska bara hitta någon som kan färga..

Puss


Ny i familjen



Fick ett erbjudande från ellos, 50% på min dyraste vara vid nästa beställning. Så jag gick direkt in på skorna! Köpte de här, fast i svart för de var de enda som fanns kvar i storlek 38. Kostade 899;- från början men jag fick dem för 450;-, skitbra! Väldigt höga klackar men jag ska klara det!


"Bronx platåsandalett

Rockig modell med korslagda remmar över vristen i breda silveröljetter. Ställbar vristrem med spänne med dold resår på insidan. Ovandel av skinn och syntetfoder. Mockaklädd innersula. Botten av korkimitation. Hög smal träklack ca 12 cm. Yttersula av tunn syntet. Platå framtill ca 2,5 - 3 cm "

Puss

Skor



Fr. vänster uppifrån: 399;-   899;-   799;-   899;-
Samtliga från Ellos.

Barnvakt 2

Det var tänkt att vi skulle åka till Cosmonova idag men Adam kom inte förens kl 12 och den filmen han ville se började redan kl 13. Så vi åker upp imorgon istället :) Idag blir det bara mys framför tv:n typ. Adam har spelat tv spel sen han kom och den roliga Tommy har sovit :b Snart ska vi åka och handla massa gott för kvällen, ska se på melodifestivalen!

Puss

Barnvakt



Nu är det dags att passa Adam igen :) Mamma och Fredrik ska till spanien tills på tisdag. Skönt för dom! Första gången de får åka iväg ensamma. Adam är ju så mammig och pappig, men det ska nog gå bra. Han ska bara vara här till söndag för vi andra måste ju jobba.

Imorgon hoppas jag att Adam äntligen ska få sin födelsedagspresent, en dag på cosmonova! Det skulle vara kul, och Adam skulle verkligen uppskatta det. Nu måste vi städa lite så ungen vill komma tillbaka igen sen ;)

Puss

Kate Moss goes naked



Jag har stora planer för den här t shirten.

Vi fick lägenheten

Från och med den 1a maj kommer vår adress vara på Västra Långgatan 23 :)


Vi var i fjällen



Som sagt, så åkte vi till Kittelfjäll i torsdags och kom hem i måndags :) Resan var toppen, mestadels. Tyvärr så kom jag på att skidor inte riktigt är min grej. Jag tycker det är läskigt, är rädd för att bryta alla ben i kroppen typ. Så jag spänner mig och ramlar :b Hahha, sist ner i backen var jag hela tiden också. Kändes inte riktigt bra med tanke på att Emil inte har stått på ett par skidor förut. Men man kan ju inte vara bäst på allt ;)

Kanske blir en resa nästa år med? Med fler personer då!
Puss

Någon som vill ha den här snygga klänningen?

Den kan bli din för endast 500kr. Köpte den från asos i förra veckan och den är för liten. Har alltså inte använt den. Hur snygg som helst och sitter jättesnyggt på den som har rätt storlek! :) Det är storlek 8, vilket motsvarar 34. Tänk dig den en varm sommardag ;) Bara att säga till! Om ingen vill ha den skickar jag tillbaka den, inom en vecka skulle jag tro. Om man beställer den direkt från nätet går det på ca 600kr så du tjänar en slant.

Så skriv en kommentar i bloggen om du är intresserad!


Jag vill ha en skjorta

Har letat efter en skjorta ett tag nu, jag vill ha en western - skjorta. En med stora rutor, i blått kanske. Hittade den här rosa på asos för ca 530kr. Den är ju fin, får se om jag har råd att handla kläder i slutet av månaden :b

Puss


RSS 2.0