Skolan börjar

Idag börjar skolan men vi är inte där. Känns konstigt efter att ha gått i skolan i 12 år. Nu känner man verkligen att man måste göra någonting med livet. Kan ju inte sitta på ICA hela livet, det är bara en liten putt in på livet. Livet som vuxen? Att jobba och tjäna egna pengar känns bra, om en vecka börjar jag jobba på heltid. Mån, tis, tors, fre och varannan helg men ledig varje ons. Så kommer mitt liv se ut några månader framöver. Hur länge vet jag inte. Man får se :)

puss

Pyssel De Luxe



Pyssel De Luxe är en praktisk inspirationsbok för dig som saknar lekistidens ohämmade klisterfester. Men glöm oanvändbara julbockar av piprensare, i Pyssel De Luxe är alla handarbeten funktionella, från glamourösa leopardplånböcker till vackra tårtfat och uppskattade gårbortspresenter. Upptäck pyssel du aldrig trodde att du kunde göra själv, gjut i betong, gör skira spetsskålar och låt pysslandet bli en skön ventil i en annars stressig vardag.
Författare är journalisten och pysselexperten Josefin Ekman, som tidigare skrivit boken Rockabilly - de sista romantikerna och driver bloggen Dear Martha, tillägnad Martha Stewart. Foto och form står Sara Danielsson och Katy Kimbell för.

Verkar vara en kul bok när man inte har för mycket att göra, puss

Nya Kläder



Nya kläder måste vara något av de bästa som finns. Man blir så glad! Jag köpte den här tröjan igår på asos för ca 300kr. Det var den verkligen värd. Jag inhandlade ett halsband också, ett som jag har suktat efter att tag.

puss

RSS 2.0