Tankar

Alltså vad ska jag göra nu? Om 257 dagar åker vi! Och det krävs rätt mycket pengar för att ta sig dit. Flyg, visum, startpaket (4 dagars boende i Sydney, hjälp med skattesedel, kort och två utflykter) och försäkring kostar 16500kr. Jag hade räknat med mer pengar så det kändes bra :) Men, fickpengar måste vi ha också. Och det är ganska mycket..

Flytta hem till mamma känns som det enda sättet jag kan spara in pengar på, sälja typ soffan och kanske min nya fina tv. Usch, jag vill verkligen inte flytta hem igen men jag vill verkligen ut och resa. Tänk att ha bott själv i ca 3 år och sen flytta hem till mamma och de andra igen. Jag lär ju bli tokig. Synd att jag har så liten lägenhet, annars kanske jag hade kunnat ta in en inneboende.

Sen vill jag ju inte bli av med världens bästa lägenhet, så kanske ska hyra ut den? Men det får man max göra i 1 år. Kanske lika bra för i den här staden kan jag ju inte ruttna! Flytta in hos farmor och farfar i Sthlm när jag kommer hem. Fast nu är jag rätt långt fram i tiden, just nu måste jag fokusera på att spara pengar. 257 dagar har jag på mig, bara att börja då.

Hejdå


Uppdatering

Jag tror det är dags för mig att börja upppdatera lite här. Mest för att jag behöver skriva av mig lite ibland och lite för att jag har världens sämsta minne och vill kunna blicka tillbaka. Så vi får väl se hur det går :)

Idag åkte jag och Yohanna upp till Sthlm för ett bokat möte på Kilroy travels, vi har nämligen pratat om att göra en längre resa. Vi har vart där en gång tidigare för att kolla upp alla olika möjligheter, resor och priser. Idag bokade vi!

Resan börjar den 2 november då vi flyger från arlanda till Vietnam för att själva arbeta oss ner till Thailand. Vi planerar att ha 2 månader till semester, i Vietnam, Kambodja och Thailand. Där vi ska fira jul och nyår i det sist nämna landet. 2 januari går flyget från Phuket till Sydney där vi stannar så länge vi känner för det. Vi har inte bokat någon flygbiljett hem men har tänkt att åka hem i början av juni. Det betyder att vi kommer vara borta i ca 8 månder! Helt sjukt och det ska bli så jävla kul. I Australien har vi då tänkt att jobba så vi får pengar alternativt gratis boende. Man får liksom se vad som händer :)

Godnatt


RSS 2.0