Livet Just Nu

Sitter hemma och väntar på Adam och Sofia. Dom skulle varit här för jättelängesen men det har dom tydligen glömt bort. Vi åker iallafall till Grekland imorgon, det ska bli superskönt. Att åka bort, till värmen, för den har ju försvunnit här.. Jag har inte riktigt packat än. Lite bara, men jag hade tänkt att göra det medans mina syskon var här. Så nu har jag bara gjort massa skit saker, rakat benen t ex.

Har semester nu, vilket är det bästa som finns. Har hunnit med Trosa, Nyköping och Stockholm. Shopping, Skansen och Tellus. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder från de senaste dagarna sen kanske packa. Hejsan


Skansen


Skansen


Skansen


Kusinkalas


På Besök I Stan

Sitter hemma hos farmor och farfar. Kom hit igår. Gick på kalas hos min kusin som fyllde 15 :) Träffade nästan hela släkten, det var mysigt. Gör ju inte det så ofta..

Idag åkte iallafall jag, Elin (kusinen) och farfar in till stan och gick i affärer. Det var kul, har inte gjort det på länge. Nu för tiden shoppar jag nästan bara på internet, hehe. Fick med mig två tröjor i kortare modell, en blus, en kjol och en ny doft från The Body Shop! Nu ska vi snart äta middag så hejdå.

Melker

Jobb jobb jobb, känns som att det är den enda jag gör. Fast det är det såklart inte. Slutade kl 8 idag (2 timmar längre än vad jag skulle jobba) och nu ligger jag hemma med Melker :) Min lilla katt. Han är inte Tommyss katt för han vill egentligen inte ha någon, hehe.. Men han smälte när han såg honom. Gillar honom i smyg! Gulle


Update

Oj det var visst ett tag sen jag skrev här. Men har inte riktigt haft lust tror jag, eller tid kanske. Men nu ligger jag ensam hemma och har lite tråkigt :) Tänkte kanske berätta om helgen och lägga upp lite bilder!

Igår var det ju Trosa Stadslopp, tror inte att det var många i Trosa och runt omkring som missade det. Jag gjorde det inte iallafall. Tog till och med ledigt, hehe. Började dagen med att åka in till Nyköping för lite nytt. Hittade lite fina saker :) Åkte hem till Frida och solade en liten stund, satt med hårinpackning i håret. På kvällen åt vi mat hemma hos Fridas pappa (som är utomlands). Anna, Jenny, Alexandra och Sarah b la. Superkul att vara med tjejerna! På tullen var det mycket folk som vanligt. Trevligt att träffa folk man inte träffar så ofta :) En kul kväll men för lite dans (ingen faktiskt).

Idag väcktes jag av Tommy, Markus och Robin som hade köpt pizza till oss. Alla tre hade visst sovit i soffan?! Haha. Åkte och tittade på ett hus med mamma och dom. Världens finaste och bästa hus! Skitstor tomt med TVÅ gästhus, ett av dom med bastu. Hoppas dom får det, perfekt ställe att hänga på :) Sen har jag lekt med Adam och Ylva hela dagen. Det har vart kul. Nu ligger jag och tittar på "Sweet home Alabama", kanske hoppar i säng snart. Men kommer säkert inte kunna sova förens Tompa och Mackan kommer hem.

Imorgon ska jag förhoppningsvis ta första doppet i Sverige för iår! :D Hejsan


My's kalas 18/6


My's kalas 18/6


Farmor och farfar kom på besök, dom är för roliga!

RSS 2.0