En Dag I Nyköping



Idag tog jag 11.20 bussen in till Nyköping. Kom in vid halv ett och trodde då att Amy skulle vara klar hos frissan eftersom hon hade tid kl 10.. Men icke, hon hade precis tagit ur avfärgningen :b Men det gjorde inte så mycket, för jag mötte Micaela och gick till JC för jag skulle ju ha ett par jeans. My jobbade, så hon var gullig och hjälpte mig :) Det vart ett par Crocker, snygga och ganska billiga! Tror jag betalade 750;- och då fick jag en tröja för halva priset också! Värsta kapet.



Amy var nästan klar när vi kom tillbaka så vi satte oss och väntade. När hon var klar gick vi och åt äcklig mat :b Men det var kul. När My slutade jobba gick vi runt i lite affärer sen fikade vi på Huldas, himla roliga tjejer :) Jag ska träffa dom igen, iallafall Amy och Mickis, nästa vecka. Mysa på onsdag sen ska jag färga håret på torsdag!! Wohoo, det kommer bli ascoolt. Ska försöka få tillbaka min oranga hårfärg, får se.



Mätta Och Belåtna



Maten vart jättegod, jag är så himla duktig ibland :)

Kom precis hem från Stadshotellet, tog en latte istället för ett glas vin idag. Lika gott är ju det! Nu tittar jag på Desperate Housewifes, dubbelavsnitt. Puss

090929



Det satt en gullig lapp på spegeln när jag kom hem, hih :)

Jag ska börja laga mat snart, tidigt jag vet, men Tommy ska på match sen (i Gnesta!!). Champinjonfilé ska det bli, något recept som jag hittade i min IPHONE ;) Det låter riktigt gott, men när jag är i köket vet man inte riktigt vad som kan hända.. Ikväll ska jag och Elin dricka vin på Stadshotellet, en av våra vardagssysslor ;)

Imorgon åker jag till Nyköping och jag ska komma hem med minst ett par jeans! Har ju som sagt inga, antingen spricker de i röven för att jag har använt dom för mycket eller så är dom för små :b Haha, hatar att handla jeans.

Puss

Iphone Fodral



Har köpt ett fodral till min Iphone, fint va? :) Endast 99;- på iphonebutiken.se

Bowlingbrudar



I fredags jobbade jag till kl 20, efter det cyklade jag hem och bytte om för kl 20.30 skulle Alle hämta  mig. Vi skulle till Heron City med Sarah och Anna :) Vi hade planerat att bowla och det gjorde vi också. Oklart vem som vann, tror det var Anna faktiskt. Alle fick minst poäng iag ;) Men det var kul, en skön fredagkväll. Kom hem vid halv ett tror jag och då var det bara att hoppa i säng bredvid en totaldäckad pojkvän.

Jobbade i lördags också, 11-16. Det var meningen att jag skulle jobba på Bomans efter det men jag behövdes tydligen inte, och det tackar jag för. Kände verkligen inte för att jobba till kl 01! Men tyvärr så betyder det mindre pengar..

Igår jobbade jag, ovanligt va?! 9-17, det gick rätt snabbt så det var skönt. Kl 1830 träffade vi Jessica och Patrik för en god middag på kolgrillen. Alltid gott där :)

Om tre timmar börjar jag jobba, så nu ska jag väl kanske fixa lite hemma. Puss

Fredag



Nu har Tommy dragit på firmafest och jag väntar på att cykla till jobbet. Jag jobbar bara 17-20 idag, det är ganska skönt men eftersom det är löning och fredag idag så kommer det vara massor med folk som ska handla. Men då går tiden snabbare så det är skönt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, puss

Fortfarande Torsdag



Om ungefär en halvtimme kommer lönen in på kontot, lagom nöjd att jag har klarat ytterligare en månad. Tyvärr kunde jag bara spara 1000;- till Thailand men nu ska jag skärpa mig. Jag ska spara ALLA mina kvitton så jag vet vad jag gör av mina pengar, för i dagsläget vet jag inte det. Det enda jag vet är att pengarna är slut veckan innan lön.. Konstigt det där!

Älskar min Ipone, bara så alla vet :) Puss

Torsdag


Extreme Male Beauty

HERREGUD! Kollar på det ovan nämnda programmet, helt sjukt! Han ska dricka sitt eget kiss och smeta in det i ansiktet för att få finare hud? Jag fattade inte riktigt men vilken vettig människa gör det?! Det är ju vidrigt, usch säger jag bara.

I lördags jobbade jag mitt första pass på Bomans, det var kul och det gick jättebra. Förutom att jag råkade ge en förrätt till fel bord, men vafan, det gick ju att ordna :b Man kan ju inte göra allt rätt första dagen, jag tappade iallafall ingen bricka med glas (peppar peppar) Och gud vad jag hade ont i fötterna när jag kom hem och kunde känna efter lite! Haha, och dagen efter kändes det just som att det var "dagen efter" Nästa gång jobbar jag på lör, jag kommer inte vara människa efter det. Ska nämligen jobba 9 dagar på rad på Ica nu.. Man vad gör man inte för Thailand ;)

Puss

Ett Nytt Inlägg

Jaha så var det äntligen fredag och ledig helg. Trodde jag!! Ska jobba extra på Bomans på lör, 16-01. Herregud, jag kommer att vara död. Har aldrig jobbat längre än till halv tio liksom :b Men det är extra pengar och det behöver jag verkligen i Thailand.

Just nu väntar jag på att Tommy ska åka klart på sin jävla skateboard, det är typ det enda han gör nu för tiden :b Kul kille liksom. Aja, tror vi ska hyra film och äta på sportis.

Puss

Ny Telefon

Jag har köpt en ny mobil, :D Det var flera år sen jag köpte den så man kan säga att jag var i behov av en! Jag har länge velat ha en rosa Samsung men det är ju bara för att den är fin.. Så jag valde att köpa en Iphone :) Elin köpte nyss en och jag vart så sugen när jag pillade på den.


Torsdag

Idag försov jag mig! Första gången sen jag började jobba på Trossen!! Haha, vaknade av att Tom ringde och frågade ifall det var skönt att sova :b Då fick jag eld i baken och kom dit vid 20 över. Så 20 min försent var ju inte så himla farligt.

Igår vad jag hos Sarah och hälsade på henne och lillkissen :) Visst är hon söt? Smilla, som hon heter, passade på att klättra upp i ett träd när vi släppte ut henne så vi fick hämta stege och sträcka oss efter henne, hehe. Sarah hade bakat en jättegod kaka dagen till ära ;)

Puss


Onsdag

Har nyss storshoppat på H&m, Elin ringde och sa att de hade rea på bikinis. Och det behövs ju till Thailand :) Så jag råkade väl klicka hem 4 bikinitrosor och 3 toppar, hehe. Så bra är jag på att spara pengar. Men jag har fått massor med extra tider så det kanske inte gör något.

Sommaren med Göran

Vi bjöd Tommys familj på bio igår för Håkan fyllde år i veckan. Han valde att se "sommar med Göran" Den var skitrolig, det brukar behövas mycket för att jag ska sitta och skratta åt en film men på den här kunde jag nästan inte hålla tyst! Så ja, den var bra :)

Idag har jag städat, gick upp lite senare än vad jag hade tänk så det vart inte så rent som jag ville. Köket och badrummet är iallafall klara, de minsta rummen.. Bara hallen och vardagsrummet och hallen kvar, sovrummet kan man göra vid senare tillfälle för där inne är ingen ändå :b Jag börjar jobba kl 16 så jag hoppas på att Tommy fortsätter där jag slutade.. Det återstår att se om han gör.

Nu ska jag ner på stan och pumpa cykeln min innan jobbet. Puss

Chili's Kille



Det här är Frasse, det är Chili's snubbe. Dom ska göra valpar på måndag. Så vi kommer (förhoppningsvis) få massa bebis pudlar hemma hos mamma. Dessutom så är det dvärgpudlar, så dom kommer bara pyttesmå! Haha, jag kommer vara hos mamma hela tiden. Så om det är någon som är sugen är det bara att höra av sig :)

28 Maj 2010


Fredag

17-20 skulle jag jobba idag, men Jens ringde och ville att jag skulle börja en timme tidigare. Absolut! Det är ju lite mer pengar iallafall. Sen kanske jag ska dricka vin med Sarah, får se. Jag börjar ju ändå kl 11 imorgon.


Gamla Partybilder På Oss Tjejer

Mys hos My  Party hos Amy  På gröna lund  Bio, Linas kvällsbok  Fest hos Amy  I Grekland  Förkrök hos Mickis  Hos Crullis på valborg  Hos Elin innan utgång i Nyköping  Party hos Elin innan utgång i Nyköping  Senaste nyår  Fest hos My  Middag på Rhodos  Festen 07  Hannah 18  Skrivning på beppemössorna, valborg  I Grekland  Ingen aning 

Finns beskrivning av varje bild, det är bara att hålla musen på bilden :) Var inne på min gamla dator och hittade massor med roliga bilder, jag måste verkligen framkalla alla och göra ett album! Puss


Arbete Pågår

Jag fattar ingenting. Nu ska jag till mamma

Sparrow James Midnight Madden

Nicole Richie, 27, och Joel Madden, 30, har blivit tvåbarnsföräldrar. På onsdagen flög lilla sonen Sparrow in i deras liv.  

Paret, som sedan tidigare har dottern Harlow på 19 månader, bekräftar nyheten själva på Nicoles officiella hemsida:  

— Mitt i natten, under de första timmarna av den 9 september 2009, fick Nicole Richie och Joel Madden sin Sparrow James Midnight Madden. Han väger 3,6 kilo. Nicole, Joel, Harlow och Sparrow mår bra allihop. Tack för alla era vänliga tankar.


Party Party!

"Vi fyller 20 och det ska vi fira med alla våra vänner, varenda kotte som vi känner.
Hoppas du vill komma och fira denna kväll med oss, vi vill se dig släppa loss.
Presenter vill vi såklart ha, annars kan det va!"

Haha jag och Sarah ska ha 20års partaj och det kommer bli grymt. Vi har bjudit alla på facebook, enklast så. Om du tycker att vi har glömt bort dig så säg till! Puss

Lördagens Bravader



Vem orkar vända på bilden? :b I lördags åkte jag och Tommy till farmor och farfar för min farbror och hans dotter Alina kom och hälsade på från tyskland. Det var kul, inte träffat honom på några år :) Vi åt god mat som farmor lagat och lekte i parken.

Vid halv 6 körde pappa mig till pendeln i spånga, där ifrån åkte jag till älvsjö och mötte upp Elin. Vi tog bussen till Fruängen och mötte upp Sofia för en pizza. Vi gick hem till henne och satte oss på hennes uteplats. Alex och Frida kom också :) Vi spelade ölspelet och kl 11 åkte jag och Elin in till stan för att gå ut. Vi visste inte riktigt vart vi skulle gå eftersom vi var ensamma och aldrig hade vart ute i Sthlm förut :b Vi bestämde oss för att gå till Laroy och vi hade riktigt kul där. Det tråkiga var att de inte hade så bra musik där,  men vi dansade ändå! Haha

Puss


Världens Sämsta Bild

Om ni inte ser vad det är så är det ett armband till vänster, ett halsband i mitten och en klocka till höger. Klockan är typ den snyggaste jag har sett, köpte den när jag var i Nyköping och fikade med Amy. Köpte den på Ur & Penn för ca 300;- Det var den verkligen värd om inte mer!

Halsbandet och armbandet fick jag bara sådär av pappa i lördags när vi var och hälsade på. Det var ju gulligt! Jättefina med hjärtan på :)


Måste Handla Nya Jeans

Se hur det kan gå när man använder ett par jeans för mycket. Som man ser så är det här mina favoriter men det är inte så lyckat att ha dom på sig och visa röven, trosorna iallafall :b Jag får väl sy lite men tyget har blivit så nött så jag vet inte om det går :( Köpte dom på Top Shop och jag är ganska säker på att de har samma modell kvar, om så är fallet ska jag köpa tre!


We Are Going To Do One Thing And One Thing Only, Killing Nazis

Igår åkte jag, Tommy, Henrik och Tilda till Heron City för att titta på bio såklart. Vi såg Inglourious Basterds, den var skitbra! Ganska hemsk och äcklig ibland men riktigt bra. Tyvärr så tittade vi på den sena bion så vi kom inte hem förens kl halv ett. Så jag var ganska trött imorse :b Köpte "en shopaholics bekännelser", var ju tvungen att ha den. Ska nog se den ikväll igen :D

Imorgon ska vi ha kräftskiva, för alla som vill komma typ. Kl 19 vid abc-bryggorna. Så jag och Elin var i Nyköping och handlade idag, plastmuggar och marshaller typ :) Som det ser ut nu så kommer det nog ganska mycket folk, det kommer bli kul! Och gott med kräftor igen :)

Puss

En Shopaholics Bekännelser

Äntligen ska jag se den! Förstår inte hur det har kunnat ta sån tid.. :b Nu är det den och jag ikväll. Puss

RSS 2.0