No time to explain

Ligger hemma i sängen, tittar ner på mitt lår och ler. Min nya tatuering är drömmen. Älskar den redan och har en session kvar. Betalade $250 för ca 2/h och det är troligen 1/h kvar så hela kommer gå på $350 vilket är 2450kr! Svinbilligt för så mycket detaljer och storleken. Okej, så stor är den kanske inte. Som min hand ungefär. Min första med färg!! Gissa vem som kommer gå i korts året om nu?


Behind every successful woman is herself

Hej!

Jag är på jobbet och sliter(leker med min nya telefon), det var ungefär en timme sen jag hade min senaste kund. Kul! Jag vill hem.

Okej, så jag råkade köpa en ny mobbe i fredags. Det var ju kul för mig, mindre för plånkis kanske. Min gamla bettan (iPhone 3GS) hade sagt tack och hejdå för längesen men jag var envis in i det sista. Tre år spenderade vi lyckliga ihop (eller kanske inte sista tiden när den stängde av sig själv hela tiden). Fick iaf en ny iPhone 4 för ca 1200kr, vilket iaf jag tycker är väldigt billigt för en sprillans liksom. IPhone 5 kan jag köpa om ytterligare 3år..

Helgen spenderades på jobben. Väldigt busy båda dagarna så dom gick snabbt, tack för det. Efter jobbet igår gick jag hem och drog ut Yo och Megs i det fina vädret. Slutade med att vi kom hem vid 21-tiden men kaffe, mat, öl och drinkar i magen. Jag fick också med mig 2par korts och en jeansjacka från marknaden vi besökte. Svinbra dag. Det är sånt jag kommer sakna.

På onsdag. På onsdag. På onsdag. På onsdag. På onsdag. På onsdag. På onsdag. På onsdag. :D Äntligen efter hela 10 månader!


seeing double


RSS 2.0