Ganska Söta






Första Advent



Idag är det första advent :) Så idag har jag pyntat lite i lägenheten och hängt nere på julmarknaden! Köpte inget speciellt, bara brända mandlar och knäck. Det som man måste köpa ;)

Snart kommer Hempa och Tilda, vi ska göra egna pizzor. Gott!

God Jul

Micaela Johansson Delajara











Miss you <3 Kommer och hälsar på så du kan lära mig australienska(?) Puss på dig

35 Dagar



Förlåt men kan inte sluta tjata! Men vi ska ju faktiskt till Thailand ;) Hih, det står det semester på mitt schema. Låter ganska så bra faktiskt.

Just nu ligger jag hemma ensam, har kollat på Idol men just nu är det Cirkus Möller. Tommy är i ÄckelStockholm men sina Äckelkompisar.. Hehe, jag skulle hellre ha honom hemma. Jag har liksom tråkigt! Imorgon börjar jag jobba kl 6 så hade inte riktigt kunnat göra något idag..

Hej

Julshopping

Körningen gick superbra, så det går frammåt :) Nu har jag ingen mer lektion inbokad, jag tror att jag ska spara dom tills vi kommer hem från Thailand. För jag har insett för längesen att jag inte kommer få det innan ;) Handlade lite julsaker medans jag väntade. En adventsljusstake och massor med ljus! Och så hittade jag Tommys present, skönt. Visste inte riktigt vad jag skulle köpa till honom men nu är det fixat :)






36 Dagar



Södertälje för fjärde veckan nu, tiden går så himla fort. Man blir ju nästan rädd! Nu är det bara 36 dagar kvar tills vi åker till Thailand :) Hehe. I Södertälje har jag i alla fall tänkt att handla lite julsaker. Jag får inte spendera så mycket men något fint måste jag komma hem med.

Puss

091123



Igår såg vi världens bästa film, New Moon. Älskar den och man blir ju lite småkär i alla skådespelarna, iallafall några av dom.

Det vart lite stressigt igår, slutade jobba kl 5. Då skulle jag hem och duscha för att sedan hämta Sarah och Jarmo vid kvart i 6. Vi kom väl 10 minuter försent och då hade vi brottom. Filmen började kl 18.30 så vi hoppades att det inte var någon kö. Och det var det inte heller :) Sprang in i salongen några minuter över halv, hehe. Som sagt, älskade filmen och längtar till jag ser den igen. Jag tror inte killarna var lika övertygade som mig och Sarah!

På söndag är det första advent, det betyder att jag får pynta lite här hemma! Snart händer allt :)

Twilight; New Moon



Imorgon ska vi se på bio, jag Sarah Tommy Emil och Jarmo! Jag vet att  filmen kommer vara döbra, ettan var ju liksom det. Längtar

091121



Kom nyss hem, slutade jobba kl 16. Åkte till Rhodos och åt med Elin :) Tommy försöker få mig att ha party hemma, han är körd. Jag börjar kl 9 imorgon och vill bara vara, kolla på film och mysa.

Igår var vi några tjejer från jobbet hos Cicci sen sportbaren. Det var riktigt kul och jag vart ganska rund om fötterna.. :b Tror jag drack gammalt vin faktiskt.. Äh, det var ganska så jobbigt att jobba idag faktiskt.

Puss

Skitsajt



Fan för Modekungen.se!! Jag beställde skorna 29 oktober! Dumma i huvudet! Det är 14 arbetsdagar, och dom säger att det kan ta upp till 14 ARBETSDAGAR! Det är ju skitlänge, tre veckor.. Men nej, inte har jag fått dom idag. Har redan skickat mail till dom men om dom inte kommer imorgon ringer jag!

091118



Ligger hemma med världens huvudvärk, väntar bara på att Tommy ska komma hem från träningen. Tror att jag är hungrig men jag orkar inte fixa något.. Kom hem för ca en kvart sen, har varit på en säkerhetsutbildning med jobbet. Så alltså; jobb 12-17 och utbildning 17-21. Kan vara därför jag har huvudärk.

Imorgon är det torsdag och det betyder Södertälje för tredje veckan i rad, körlektionerna går bra men jag måste börja köra mer med mamma. Vi körde faktiskt igår, kan inte påstå att det gick så värst bra. Hatar körkort..

Godnatt

Baby



Älskar dom! De snyggaste paret jag har, grr.

Puss


En bild på mig och Sarah från helgen :)


Några av oss :)


<3

Www.Ellos.Se

Var bara tvungen, hade dessutom 70% rabatt på skorna och 30% på klänningen! Ellos är en skitbra sida.


Mysig Söndag

Jag vet inte vad man skulle kunna säga om den här dagen. Jag och Tommy har bara varit, ganska så skönt faktiskt. Kom på vid 21 att vi var hungriga, som tur är har vi Rhodos som har öppet till 22 :) Det vart pizza som smakade skit.

Igår jobbade jag, 10-18. När jag slutade kom Micaela, My och Sarah och hämtade mig. Vi åkte till Nyköping och hämtade upp Katrin. Åkte hem till Mickis där det redan var en massa folk :) Hennes mamma hade lagar en god paj och Mikey hade gjort världens godaste sallad ;) Det här var ingen bra middag, det var en "hejdå"-middag för Mickis som ska till Australien i ETT ÅR!! Helt sick!

Men vi hade jättekul, älskar att umgås mes tjejerna. Vid halv elva kom vi in till Tellus. Där inne var Tommy och gänget :) Skitkul kväll, kommer sakna dig Micaela! <3


Katrin och My är iaf söta!


Anna-Maria och Bellis :)

Hundbebisar



Valparna har kommit och dom är faktiskt jättesöta :) Trodde faktiskt att de skulle vara hårlösa när de kom ut, inte för att jag vet varför, men så var ju inte fallet. Igårkväll ploppade dom ut inom loppet av 1,5 timme. Ganska fort tycker jag! Jag var med via sms eftersom jag satt på riskutbildningen i södertälje, tur var väl det för jag har sett bilder och jag hade nog svimmat om jag var närvarande..

Cayenne, Cardemumma, Cummin och Curry är namnen som mamma och Adam kommit på :b Mamman heter ju Chili så det var väl bra antar jag.

Nu ska jag kolla på idol, ensam hos mamma, är hundvakt!

51



På första bilden ser man mina glaserade hallonmuffins som ser ut som spya, kul. De blev heller inte så goda som jag ville att de skulle bli, men det är bara att försöka igen.

Imorgon ska jag ha min andra körlektion, hoppas det går lika bra som förra gången och bättre! Ska äta middag med pappa efter lektionen för att sedan gå på riskutbildning vid halv 6. Döjobbigt!

Har köpt jultidningar av Adam i år, jag köpte en almanacka och en bok. Alltså jag har inte tänkt att bli värsta bakproffset men det är ju kul att ha :)

Godnatt


Hallonmuffins

Kände för att baka lite efter jobbet :) Hoppas att det smakar. Tänkte ta med dom till mamma sen för vi ska äta middag där, så efterrätt alltså.

Nu ska vi ta spruta för hepatit A!!!!!!!!

PhotoScape












Julklappar

Hade min första körlektion idag, det gick jättebra. Fick köra ute i trafiken, det trodde jag inte. Jag körde inte på någon eller in i något i alla fall :)

Kom in till stan vid 12.30 och hade då 1,5 timme innan jag skulle vara på körskolan. Tänkte köpa julklappar men hittade ingenting! Visste inte riktigt vad jag var ute efter men något borde jag ju hittat? Nu har jag köpt till mamma, Fredrik, Adam, Benke och Carina på internet. Vi har bestämt att vi ska handla för 100kr till varje person förutom Adam :b Ekonomin är ju inte den bästa nu när man ska til Thailand...

Godnatt

Svarta Klackar Från Ellos


Pussgurkor


Har ett nytt ascoolt program, Photoscape! Det är riktigt kul att hålla på i. Helgens bilder fick bli offer :)

Idag fyller Tommys syster 18 år, så vi köpte en tårta och åkte dit på middag. Mysigt! När vi skulle åka hem funkade inte Tommys bil så Hempa fick köra hem oss. Nu är Tompi på träning och jag kollar på massa tv-skit.

Ser ut som att jag och Sarah ska hänga med Mickis på sön, slutar kl 17 så då blir det söndagsmys :) Sen på fredag nästa vecka ska vi mysa igen! Måste ju passa på innan tönten <3 åker till Australien i ETT ÅR!?

Imorgon har jag min första körlektion i mitt liv, hoppas det går bra. Hehe

091103



Tårtorna som vi gjorde till farmor Siv, fina och goda! :)



Hade hällt smält choklad på löv och då såg chokladen ut som riktiga löv!
På korten är alla barnbarnen :)

I söndags hade vi bott här i 6 månader! Wohoo

Stackars Mig

Ligger hemma med urinvägsinfektion som har tagit sig till min högra njure. Vaknade inatt kl 2 av att jag hade ont, la mig på soffan och sov kanske en timme på hela natten :( Mamma hämtade upp mig kl 7 när hon slutade jobba, tänkte att det är skönare att vara där eftersom det är närmare vårdcentralen. Sen så tycker jag inte om att vara ensam, speciellt inte när jag har ont.. Fick tid kl 9.30 och kom hem till mamma igen efter att ha kissat i en mugg och fått en läkartid kl 15.15. Kändes jobbigt att gå fram och tillbaka med tankte på att jag har så pass ont, det gör ondare att gå än att cykla märkte jag.

"Du kanske måste läggas in" Aha, tack för den. Jag vart lite nervös när läkaren sa så innan jag hade tagit blodprovet. Men det behövdes inte som tur var för infektionen hade inte riktigt tagit min njure?! Jag förstår inte. Jag är bara glad att jag slipper ligga på ett sjukhus! Fick medicin som ska ätas i 10 dagar, två om dagen. Jag som hatar tabletter.. Så nu ska jag ligga hemma och ha ont och tycka synd om mig själv och se på massa bra filmer som man inte hinner annars (eller som Tommy inte vill se).

Krya på mig

RSS 2.0