Äntligen hemma

För tillfället ligger jag hemma och är lite sjuk. Har åkt på världens förkylning såhär i maj! Känns helt fel men man slipper ju aldrig undan skiten. Var hemma från jobbet igår och idag men imorgon blir det nya tag, 6-15.

Igår kom syster hem med en liten hundvalp. Rasen är rodhesian ridgeback och hon har nu fått namnet Shiela! Världens sötaste hund alltså. Just nu är hon inte så stor men inom loppet av några månader kommer hon bli dödsstor. Så det är ingen liten meshund som hon har skaffat sig. Ca 60 kilo kommer hon sluta på, mer än mig liksom!

I helgen jobbade jag på mitt nya extrajobb, barnvakt. Mammas chef behöver hjälp ibland när de åker iväg och jag behöver extra pengar. Ca 2000kr fick jag lör-tis, helt okej för ett helt okej jobb. Inte jobbigt alls för barnen är jätteväluppfostrade. 9 och 12 år så de kan rätt mycket själva, eller de kan typ allt själva. Inte helt fel att de bor i Trosas finaste hus på ca 11 miljoner! 3 pooler, tack för jobbet liksom!

Godnatt!


Nr 5

Äntligen har jag gjort min femte tatuering. Det var typ ett halvår sen jag sa till pappa att jag ville ha en och igår hade han äntligen fixat en tid till mig. Gjorde den i min gudfars studio och blev tatuerad av en ryss som knappt kunde engelska. Men jag är nöjd som alltid!
Åkte upp till Södertälje vid 10-tiden igår med Yohanna för att förnya våra pass inför vår resa som det bara är 6 månader kvar till. Det gick bra men tror min bild vart hemsk! Sånt man får ta :)

Jag och mitt lilla hus

Nu har jag nästan kommit till rätta i mitt lilla hus. Gått igenom de felsta kartongerna, bara alla kläder som ska in i garderoben! Det sparar jag till sist för jag tror inte att jag har plats för riktigt alla kläder.

Skönt att bo med familjen igen, i alla fall nu i början. Jag har ju bott ensam i ca 10 månader. Det gör jag i och för sig nu med men har familjen på tomten :)

Cyklade till och från jobbet idag för första gången, det är ca 5km. Det var skitjobbigt! Jag har ju aldrig tränat i hela mitt liv så man jag ju säga att jag har fett dålig kondis, med tanke på att jag röker också. Dags att sluta upp med det. Kommer ändå inte röka hemma, vill inte att lillebror ska se sånt.

Nu ska jag sova, godnatt!


RSS 2.0