2 Dagar Kvar

I övermorgon åker vi, bara så ni vet!

3 Dagar kvar

Nu är det bara tre dagar kvar tills det smäller, fyfan vad tiden går fort. Det tackar jag i och för sig för :) Hoppas det inte går så snabbt där nere bara.. Har precis skrivit en packlista, hoppas att jag inte har glömt något. Men det har jag säkert så jag får kompletera den eftersom :)

Snart kommer Sarah och Alexandra hit, vi ska ge varandra våra presenter och umgås lite innan jag drar. Det ska bli mysigt, kanske dricka lite vin? Börjar ju inte förens kl 12 imorgon :)

Idag var farmor och farfar här, vi åt middag på sportbaren och de hade med sig de sista julklapparna och en stor låda med knäck! Puss

Bilder Från Vår Utgång













Tack ska ni ha gullisar!

Bilder Från Mitt Julbord


Min syster och jag :)


Min snygga Tommy


Världens gulligaste unge


Den bästa födelsedagen hittills :)

Sara och Sarah's 20års Fest

Nu är dagen här som alla har längtat efter.. Haha, man kan ju önska iallafall :b Jag har stressat som en tok hela dagen! Hämtat högtalare hos Frida, handlat snacks och korv på ICA och dumpat av allt i lokalen. Hade lite problem med att få nyckeln men det löste sig som tur var..

Det enda problemet nu är att vi bara har en sladd, jävla skitsladdar! Aja, det kommer nog bli kul ikväll. Puss

Julbilder


Från balkongen hemma hos mamma :)


Vi har gjort marsipanfigurer.


Och ett pepparkakshus.


En present utav Adam :)


Vi Sjöng Sing Star igår :)

En Present



Här kommer jag, min mamma och min syster hålla till ikväll. Det är en tre rätters middag med underhållning(ABBA)! Kommer bli jättekul :) Nu har jag brottom, måste göra mig iordning! Puss

Min 20års Dag



Jag har haft det helt underbart de senaste dagarna! Ska lägga in bilder och berätta mer lite senare, för nu ska jag hem till mamma och göra pepparkakshus med mina syskon :) Puss

15 Dagar



Ja man kan ju säga att det hade snöat lite inatt.. När jag gick utanför porten sjönk jag ner typ en meter! Haha, tur att man har stövlar på sig. Började tio idag och min snälla mamma körde mig till jobbet :)

Imorgon kl 12 ska jag hem till mamma och baka julsaker med henne och Adam. Det ska bli kul! Tyvärr så kommer inte Sofia hem i jul :( Det var riktigt tråkigt, hade sett fram emot att träffa henne..

Längtar iallafall tills på lördag, då blir jag 20 och får äta julbord :)

Puss

17 Dagar



För några dagar sen såg jag Coca Cola reklamen på tv (alltså julreklamen), det betyder att det är jul nu. Det märker man bara av att titta ut genom fönstret.

Det var lite jobbigt att gå hem från jobbet idag för snön piskade mig i ansiktet, men hoppas snön är kvar länge.

På lördag fyller jag 20 :) Då ska hela familjen på julbord kl 13 på Torekällberget. Sen ska vi tjejer ut i Nyk, det var längesen så det ska bli kul! Förhoppningsvis så kommer Sofia hem på torsdag, men just nu ser det inte så ljust ut..

Just nu ligger jag och kollar på Bridget Jones dagbok, en av mina favoritfilmer.

Hej

Snö



Jag älskar snö och det har jag alltid gjort :) Just nu ligger hela Trosa under snö och jag ser fram emot att snart gå till jobbet. Fast jag är såklart inte så sugen på att jobba.

Hej

20 Dagar



Imorse ringde Adam mig och frågade om jag kunde gå på stan med honom och leta julklappar till Mamma och Fredrik. Absolut! Det var kul men tyvärr så är allt skitdyrt i Trosa, men vi hittade lite saker :) När vi var klara lämnade vi paketen hos mig och gick hem till Mamma. Där hälsade vi på valparna och fikade en snabbis innan vi skulle iväg igen. Fredriks kusin Daniel hade kalas :)

Just nu ligger jag hemma och nyser för Daniel och hans tjej hade två hundar och fyra katter. Jag är visst lite känslig.. Ska strax börja städa för Frida Martina och Jessica kommer hit sen innan vi ska dra vidare till Vicky!

Puss

Chili

Förresten så mår Chili bra nu :) De opererade henne igår och då vart det genast bättre. Stackarn, de tog bort tutten på henne. Men hon har ju några kvar! Nu tycker hon bara att det är jobbigt att hon inte får klia på såret så hon har tratt runt halsen. Skönt att hon klarade sig iallafall :)

Tre veckor Kvar; 21 Dagar Kvar



Kom hem från jobbet för ca en timme sen, fick skjuts av Frida så jag slapp gå :) Det var skönt, slapp jag missa så mycket av Idol. Jag hejjar på Erik tror jag, han sjöng vinnarlåten bäst iallafall. Egentligen tyckte jag att Tove skulle vinna.. Eller jag vet inte riktigt.

Imorgon är det party med några jobbarkompisar. Först ska vi vara några tjejer här och sen ska vi hem till Vicky, det kommer nog bli kul :) Och imorgon är det bara en vecka kvar tills jag fyller år, hih!

Puss

22 Dagar



Har redan tvättat två tvättar idag, och om 40 min ska jag slänga in den tredje. Känns bra att få lite rena kläder och att Tommy fortsätter att tvätta när han kommer hem. Jag ska nämligen hem till mamma och vara hund- och barnvakt idag :) Mamma och Fredrik ska på julbord och kommer hem sent så jag sover nog över. Ska mysa med valparna hela kvällen! Kanske kommer tröttna på dom eftersom jag måste mata dom var tredje timme.. Men det tror jag inte :)

Jag och Adam ska äta tacos, hans val. Förhoppningsvis kommer Tommy och äter med oss! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning innan Adam kommer.

Puss

23 Dagar

Kom nyss hem efter en heldag (9-19) på jobbet, mys med valparna och Chili hos mamma och en pratstund med Elin :) På fredag är det bara 3 veckor tills vi åker, det är liksom ingenting. Helt sjukt vad dagar, veckor och månader går fort. Snart är vi hemma från Thailand, i kalla Sverige.

Chili mår lite bättre nu fast hon ligger mest i sin säng och sover. Hon har bara ätit en skinkbit sen i lördags :( Så hon spenderar mesta tiden hos vetrinären och får dropp. Hoppas hon blir bra snart..

Hej

Valparna Leker

Titta vad söta dom är här!


Mamma Hund



Chili är jättesjuk, så sjuk att vetrinären har sagt att hon kanske inte klarar sig!! VA!?! Vår världsbästa hund :( Det får inte hända någonting med henne, vet inte vad jag skulle ta mig till då. Problemet är att hon har fått mjölkstockning, vilket betyder att en av hennes tuttar har fått stop helt enkelt. Det är jättesvullet och gör jätteont. Hon är inte samma spralliga tjej som vanligt, hon ligger bara i sin säng och sover. Hon orkar inte ens titta till sina valpar. Tycker väldigt synd om mamma också som är närmast Chili :( Hon måste mata valparna var tredje timme, även på natten. Hon får inte så många timmars sömn stackarn. Men jag hoppas verkligen att Chili blir bra snart. Hon har spenderat hela dagen hos vetrinären och ska vara där imorgon också.. Lilla gumman.

Krya på dig

Canel


25 Dagar



Snart ska jag till jobbet. Jag måste för att min cykel vart snodd natten till lördag. Hade lämnat den på jobbet för att mamma hämtade upp mig när jag slutade men den brukar stå där på helger och nätter och ända tills nu har den fått stå kvar. Jag är skitsur, det är ju jobbigt att gå till jobbet liksom :b Måste gå mycket tidigare än vanligt. Imorgon börjar jag kl 6, då måste jag gå hemifrån vid halv.. Men då är man väl förhoppningsvis pigg!

Ikea i fredags med mamma och Adam :) Gick förbi en kändis några gånger, ICA Cindy? Hehe, hon och hennes vän tyckte Adam var kul. Kom hem vid 20 och då var festen redan i full gång här hemma. Tommy och hans kompisar satt och drack öl. Jag fick vara ensam tjej tills Sarah, Alle och Elin kom vi halv tio. Kvällen spårade ut som vanligt och jag var inte på mitt bästa humör. Men alla var ute vid två och jag kunde gå och lägga mig så jag var utvilad till jobbet.

I lördags fyllde Tommy 21år :) Av mig fick han en skitsnygg klocka som såklart var för stor, måste försöka åka in till stan och göra den mindre. Han sov typ hela sin födelsedag, haha. Kul för honom ;)

Hej


31 Dagar

Idag har jag jobbat 12-20, det gick snabbt och var ganska kul. Imorgon är jag ledig, ska upp till Stockholm för att första fika med min gamla klasskompis Sofia och sen på glöggparty på Elins jobb :b Ska bli kul.

På lördag fyller Tommy 21 :) Så han kanske ska ha fest på fre och fika på lör. Jag har köpt en jättefin present.

Kollade på schemat idag och såg att det här är min sista jobbhelg innan vi drar, fy fan vad skönt. Hatar att jobba helg och nu ska jag inte göra det på snart 2 månader, hih.

Hej

2 December


Fick ett kort av mamma med en kalender på :)


Fick två var av mamma och hade redan en var, så vi har sex kalendrar :)


Håller på och pysslar lite, flyttar på allt. Blir aldrig nöjd..


RSS 2.0