Chokladbutiken



Mitt köp igår på tjejkvällen. En påse lakrits och en rulle lakrits. Supergott :) Skulle spara mina pengar egentligen men det var ju inte dyrt.

Tjejkväll Med Mina Tjejer


Min Lediga Dag

Sitter och tittar runt på lite olika hemsidor. Kom på att jag snart kommer bli utan mikro, dammsugare och dator! Det måste man ju ha. Men det kommer bli ganska dyrt. Den billigaste mikron kostar ca 500, inte så farligt. Dammsugare ligger också runt 500. Det är datorn som kommer ruinera mig. Får kolla runt lite..

Förhoppningsvis kommer Sarah och Frida hit sen och hjälper till med mitt liv.

Lev Nu

Igår hade jag en riktigt rolig och bra dag.

Kom in till Nyköping kl tre och gick lite på stan med Amy. Hittade ett linne att ha på mig senare under kvällen. Sen gick vi hem till Mysan och hängde lite. Gjorde oss iordningen inför kvällen och gick till Sarah med partyhumöret på topp. Spelade lite spel och snackade strunt. Gick till Tellus runt kl 23 och dansade mest hela kvällen. Verkligen kul kväll.

The Body Shop



The body shop har världens bästa krämer. Och det här är den bästa lukten just nu, moringa. Har den både som lotion och shower.

Rockferry

Funderar på att gå och lägga mig. Men känner mig inte tillräckligt trött än. Jobbade bara 4 timmar. Det tar ju inte så mycket på energin liksom.

Imorgon ska jag och Frida in till nyköping en snabbis. Frida ska på möte och så ska vi hinna med Sarah och Amy. Sen ska vi hem till Yohanna och laga middag och leta efter resor till utlandet. Vi har planerat att åka i november i en vecka bara. Det passar rätt bra nu, att komma bort lite.


Update

Mina laptopcooler är skitbra! Datorn brukar bli jättevarm och stänga av sig men nu kan kan till och med ha den i knät :) Riktigt bra köp.

High Heels



Elin fick ett par skor på jobbet som tyvärr var för små för henne :) Tack och bock


Snart Pank

Någonstans mellan all tvätt och städningen så hann jag med att shoppa. Både från Ellos och H&M. Det vart väldigt blandat. Kunde liksom inte låta bli. Jag var ju så duktig idag, belöning?  Tur att det bara är en vecka kvar till lönen.

Don't Cry, Buy A Bag And Get Over It

Igår var jag och Frida på biblioteket och förtidsröstade. Jag visste inte riktigt vad jag skulle rösta på så det tog ett tag. Men nu är det klart och jag tror att det vart bra :) Får se om dom vinner.

Efter röstningen var jag barnvakt till Adam medans mamma och Fredrik var på banken och skrev på papprena för nya huset. Sen var det dags att flytta! Mamma packade, Fredrik bar och jag höll Adam sällskap. Beställde mat från pizzan och åkte ut till huset. Efter maten började jag bära in alla kartonger i huset som mamma packade upp. Det var kul att hjälpa till. Leta efter gamla saker de tidigare ägarna lämnat kvar :) Sov kvar ute på Stubbhugget och vaknade med värk i handlederna typ. Efter allt bärande. De ska fortsätta flyttningen på lördag men tyvärr jobbar jag då..

Åkte hem med mamma imorse när hon skulle hämta katten. Kände inte för att gå och lägga mig så jag har städat, tvättat och handlat! Jag är så duktig. Nu ska jag nog fortsätta.

Hejdå Ekenbergsgatan 20, efter 10år;




Och hej Stubbhugget;



Ful(l)



Kan man tro när man ser den här bilden. Skitkul hade jag i lördags iallafall :) Måste vi göra om.

Ditt Paket Finns På Posten

Vilken dag. Går upp kl 8 och ser att det spöregnar. Kul att man ska cykla till jobbet en halvtimme senare. Filen i kylan smakade weard så vågade inte äta upp den. Satte på mig en t shirt, en stickad kofta, en fleecetröja och en regnjacka innan jag gick ut. Plus stövlar och jeans såklart. På jobbet bytte vi ut våra betalterminaler, till chipläsare. Det var kul till en början men sen vart det jobbigt att säga samma sak till varenda kund :b 9-19 sen fick jag äntligen gå hem. Äta middag hemma hos Elin och Adam, goda hamburgare.

Imorgon kommer det säkert regna igen. Jobbar 7-17. Sen ska jag hämta mitt paket från Asos :) (Glömde min laddare hos My i helgen. Kul? Nej. Som tur var hade Elin två)

Hugo & Ludde

En dag förra veckan var jag, Frida och Yohanna hundvakt till dom här bebisarna :) Mammas jobbarkompis ville ha lite hjälp. Och det är klart att man hjälper till! Kan ju inte säga nej till de här sötisarna.


Laptopcooler



399;- Var tvungen att köpa, datorn blir varm bara på några minuter. Hoppas det funkar bra!

Bakom Molnen Är Himlen Alltid Blå

Börjar jobba kl 15 idag. Innan det ska jag hem till Frida och dricka kaffe. Som vi brukar göra. Ikväll ska jag göra en grej som är hemlig :) Kanske skriver imorgon innan jag och mina pumor drar in till Nyköping för en riktig kväll.

I Rymden Finns Inga Känslor

Var på bio igår med Yohanna och Frida och såg filmen vars namn står i rubriken. Den var riktigt rolig. Lite hemsk också. Men mest kul. Inte en biofilm kanske, hade lika gärna kunnat hyra hem den lite senare. Hade nog hellre sett Toy Story 3 tror jag. Men det var en bra dag igår i alla fall, mysig :)


Välkommen Hem Till Mig



Asos Boudoir Lace Bandeau Bra


ASOS Printed Jersey Culottes (Shorts)


ASOS Zip Front Camisole


TFNC Dress With One Shoulder And Layered Hem


Vila Panelled Leggins With High Shine Finish

Den Fjärde Varje Månad



Köpte ett superfint paraply i Grekland. Inte för att det behövdes där, bara för att det var fint :)

RSS 2.0