Jag Vill Ha En Cykel


Kronan Damcykel 4495;- Creme

Kronan Damcykel 4995;- Blå 3 växlad


Kronan Damcykel 5249;- Svart Design 3 växlad

Min fina cykel vart ju stulen i höstas så nu är det dags att köpa en ny så jag slipper gå till jobbet i fortsättningen. När snön är borta då såklart! Det finns ju billigare på Blocket  men jag tror jag vill ha en ny..


Tisdag



Om ca 30 min kommer Sarah och Alexandra till Trosa, vi ska fika :) Det ska bli kul! Jag har ju liksom inte träffat Alle på 2 månader, helt sjukt! Kan tänka mig att de kommer försöka få med mig på deras lagfest på lördag.. Haha.

Jag jobbar 16-20 idag. Imorgon är min enda lediga dag och då ska vi ha personalmöte på kvällen!

Weekend

Älskar måndagar bara för att jag börjar kl 16. Då kan man hinna med mycket om man nu vill det :) Gick upp för en timme sen och har hunnit med att äta frukost och plocka undan lite i köket och vardagsrummet. Snart ska jag gå till mamma och spela wii med lillebror.

Igår låg vi bara hemma och tog det lugnt. Emil kom förbi på kvällen och det var meningen att Tilda och Hempa skulle komma också men de körde fast med bilen.. Vi hyrde "bröderna grimm" som var en bra men film men den var dåligt gjord.

I lördags hade Martina födelse- och inflyttningsfest i Hölö. Åkte dit med Frida och vi hade det kul. Kom hem vid halv 3 men somnade inte förens kl 5. Hann beställa lite från H&M under den tiden...


Fredag

Det gick fort att jobba, det var riktigt skönt. Mycket folk och då går tiden snabbare. Efter jobbet köpte jag med chips och dipp som man egentligen inte ska göra.. När jag kom hem ringde Frida och ville komma förbi :) Vi hyrde film, Prinsessa, den var bra.

Nu väntar jag bara på att Tommy ska komma hem, fast jag hinner nog somna innan han gör det. Puss


Grattis Mormor

Onsdagen var jättekul. Jag, Sarah och Amy åt på Rhodos innan vi gick hem till My för att mysa. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde men tiden flög iväg och kl vart 11. Sarah ville åka till godisbron och det gjorde vi, tyvärr var det stängt så vi handlade lite på macken istället. Sen åkte vi hem och tittade på film :)

Igår gick vi på stan innan jag skulle jobba. Handlade inte så mycket, bara nödvändiga saker som; smink, bh och present till mormor.

Idag fyller mormor 73år så jag ska dit innan jobbet och äta pannkakor med Adam! Puss


Mysonsdag

Igår var vi några i skidbacken här i Trosa, åkte lite olika saker. Själv åkte jag bara pulka och bara en gång för det var alldeles för jobbigt att gå upp i backen igen. Men det var kul att titta på de andra :)

Snart ska jag hoppa in i duschen och börja packa, jag ska in till Nyköping idag igen. Mysa med Sarah, My och Amy! Puss


Måndag

Ligger i soffan och tittar på "baksmällan", den är askul. Börjar jobba kl 16 så jag ska bara ta det lugnt. Borde tvätta lite men det orkar jag verkligen inte, fast det skulle vara skönt med lite rena kläder.

Lördagen började med arbete 6-13. Sen hade Adam kalas kl 14, han fyllde 8år :) Börjar bli stor! Han fick iallafall Wii och massor med spel, så jag ska nog dit i veckan och spela lite.

Kl 17.15 gick bussen till Nyköping. Jag, Sarah, Amy och My skulle äta middag på Fik@. Det var supergott och mysigt. Sen gick vi hem till My och jag hade sett fram emot en filmkväll men de andra hade bestämt sig för att det skulle vara kul att gå ut! Och det var det också :)




Torsdagskväll

Sitter med blekning på tänderna igen, det är tredje gången nu och man ser nog lite skillnad. Jag vet inte riktigt :) Snart ska jag gå och lägga mig, börjar jobba kl 6 imorgon. Suck! Hatar de dagarna och fick 4st den här veckan. Tycker lite synd om mig själv. Plus att jag jobbar mån - lör i veckan.. Blä

På lördag fyller min söta bror 8år! Han ska få wii och tillhörande spel, så vi kommer ha att göra :) På kvällen ska jag in till Nyköping och äta middag på fika med Sarah, My och Amy.

Godnatt


Vitare Tänder



Håller på att bleka tänderna, på tiden tycker jag. Rätt obehagligt att ha mallarna i munnen men om resultatet blir bra får det kännas hur som helst!

Det var meningen att jag och Frida skulle träna på friskis idag men det vart visst inte så. Ska träna på onsdag istället :) Måste fixa formen till stranden 2010 Kanske skulle börjat innan Thailand, haha.

3 Februari

Mamma vill att jag ska med till Grekland, Kreta, i sommar. Lockande, väldigt. Det blir nog så, om det inte är för dyrt. Får se om Tommy följer med också. De ska bo på ett hotell vid stranden med "all inclusive" Själv tycker jag att det är astråkigt, man vill ju inte vara på samma ställe hela tiden. Men vad gör man inte för familjen :b Dessutom så har de redan bokat. Och Sofia ska med, det är väl kanske den största anledningen till att jag ska med i såna fall. Och solen såklart ;)

Beställde nyss hem ett tandblekningskit för ca 300;- Har vart sugen på att göra det länge med tanke på mina fula tänder :) Passar ju bra nu när man har slutat röka!!


Livet Efter Thailand

Såhär tre dagar senare är jag fortfarande glad över att vara hemma, rätt konstigt. Det är ju inte så att det händer saker här hela tiden. Det är skönt att vara tillbaka till vardagen och saker man känner igen. De två första dagarna på jobbet har vart roliga, träffa alla på jobbet och så. Men jag vet att den känskan kommer försvinna inom en snar framtid!

Jag skulle vilja jobba en månad, åka iväg en månad, jobba en månad osv. Det skulle nog vara lagom, åka till olika länder och tillbaka till de man tyckte om.

:)

RSS 2.0