My New Babies



Vad ska man göra när man ser ett par snygga skor, springa där ifrån? Skulle inte tro det va! De här beställde jag från Ellos för ca 4 månader sen kanske, de kostar runt 500kr. Love!

En Tv Rikare

Köpte en tv idag :) En Thompson LCD 46" med Hd och skit, fattar ingenting. Men den ska tydligen vara bra. Priset vart 11 600;- med trygghetsgaranti i 3 år. Tänkte att det var bäst så, man vet ju aldrig vad som kan hända :) De kör hem den gratis, det är skönt!

Vi köpte den på internet för det var billigare än i butik och just den här fanns inte i butiken heller. Så nu är det klart, skönt. Köpte den på Elgiganten förresten!

Puss


För Vi Har Tagit Studenten..



Japp det har vi och den var en av de bästa dagarna i mitt liv! Hur bra som helst. Om ca 1,5 månad är det bla Elins tur att springa ut ur skolan :) Kul! Hoppas att man får ledigt från jobbet för den dagen vill man ju inte missa.

Imorgon är det ju valborg, det innebär att vi får NYCKELN TILL LÄGENHETEN och att det ska skrivas på BEPPEMÖSSORNA på Nicos skolgård. Självklart ska man dit, hamnmaggan öppnar så lägligt så ska parta med tjejerna. Jag menar, det var ju ändå två månader sen jag var ute(?!) Men det ska bli kul :)

Hela fredagen lär väl spenderas till flytten, då låter jag killarna hålla på så jag får lite sovmorgon. Jag och mina kompisar städade ändå det mesta av den gamla lägenheten ;)

Puss

Godnatt

Alltså, tröjan jag köpte till Tommy på Asos har inte kommit än. Och den köpte jag ändå innan mina skor och de har redan kommit?! Måste kolla upp det där..

Lite Av Det Mesta

Att städa kan ta sig i arslet, nu har jag städat som aldrig förr. Nu räcker det för ett år framöver, Tommy som får stå för det i fortsättningen. Så går det när man inte hjälper till! (;

I lördags hjälpte mina snälla vänner mig - Elin, Sarah och My :) Då gick allting mycket bättre! SP bjöd på god lunch också. När vi tröttnade på att städa så åkte jag, Elin och My till Trosa för att äta på sportbaren, skitgott var det. Kanske inte så bra att vi ska flytta in i porten brevid :b Plus att vi har en pizzeria också!! My åkte iallafall hem vid halv nio, då gick vi andra till stadshotellet som blivit lite av vårat "hak"? Trevligt och gott med en flaska rosé, lite huvudvärk på jobbet idag bara..

Slutade kl 17, då köpte jag och mamma pizza och åkte till lägenheten för att städa klart det sista :) Hon sa att det var riktigt bra städat - på vissa ställen! ;) Man kan ju inte vara bäst på allt.

Våran tv som ligger ute på Tradera är uppe i 1250;- Alltså folk är så snåla, ingen ville egentligen betala mer än tusen spänn..

Puss


Hello My Love



Japp, igår kom mina skor. De kom med budbil, hur coolt var inte det?! ;) De är lika perfekta som jag trodde att de skulle vara. Hade kunnat ta en storlek större tror jag, har testat dom och det har inte varit några problem hittills.

Igår hade vi värsta städdagen. Vi började vid 11 och slutade inte förens vid 20. Vi var lite trötta fram emot kvällen! Tommys föräldrar var här och hjälpte till, de behövde vi! På lördag kommer mina städtanter hit - Sarah, Elin, My och kanske Alle. Då ska allt bli klart! Sen äter vi nog middag på något mysigt ställe i Trosa :)

Redan idag kommer My och Amy hit, de är på väg nu. De ska hämta upp mig och Sarah så ska vi dra till Trosa och fika i det fina vädret. Ikväll ska jag jobba, men bara tre timmar (17-20). Då ska de vänta på mig här :b

Puss

ASOS Premium Leather Strap And Stud Boots

NU ÄR DE MINA! De var på rea och kostade endast 564;- Det var jävligt bra om man jämför med vad de kostade innan, ca 1200;- Livet leker nu!

"Sit Down"

Ja så heter vår nya soffa! Jag hittade den på Mio och även fast Tommy inte var med så tror jag att det blir bra. Den är ju riktigt snygg. Det är en 3 sitsig soffa med divan, den är stor och riktigt skön. När man sitter med ryggen ända bak så sticker benen rakt ut, precis så som det ska vara. Den är helt enkelt perfekt till vår nya lägenhet :) Den kostar 9 900;- eller 10 600;- Får se imorgon när jag åker dit för att köpa den :D

I måndags ringde farmor och sa hon och farfar ville ge mig 20 000;- för att jag ska flytta! Då svimmade jag typ, satte iallafall maten i halsen. Det är liksom rätt mycket pengar. Men de har vi stor användning för, slipper vi ta lån. Idag när jag kom hit (till farmor och farfar) berättade de att jag fick dem för att gammelgubben hade vunnit En miljon på en triss!!!! Hur ofta gör man det liksom, alltså jag kan inte förstå det. En mille, hallå?! Men det är kul för dem :) Nu kan de behålla huset och fortfarande åka iväg på sina utlandssemestrar. Glad för deras skull!

Puss


Älskar dig

Just nu är Tompa i Nyköping för han har troligtvis brutit armen :( Stackarn! Han hade ju ett brutet ben för ca 1,5 år sen, han kanske ska börja ta det lite lugnt.. Hoppas det inte är så farligt och att han kommer hem snart. Känns som att jag har varit mycket ensam hemma på senare dag. Det som är så läskigt!

Lilla Katt



Alltså, jag vill ha en katt. Perfekt till den nya lägenheten när jag är ensam hemma. De är världens sötaste och mysigaste :) Då blir det dock en innekatt eftersom vi kommer på i en lägenhet på översta våningen. Men det gör väl inget? Bara den får kärlek mår den bra kan jag tänka mig ;)

Den här söta saken finna på blocket, det är en Norsk Skogskatt (som vi har hemma hos mamma) De är den rasen jag vet att man kan ha ifall man är allergisk. Just den här kostar 5000;- men det är väl det man får lägga ut för en skogis. Vi får se hur det blir, Tommy verkar inte alltför av på idén!

Puss

Påskpresent Till Tommy



 - Kommer från Asos och kostar 130;-

Kate Moss Loves TopShop



Kate Moss nya kollektion finns nu på TopShop! Måste åka upp och kolla någon dag.

Pärlan



Min "nya" cykel, den är perfekt! Precis en sån jag ville ha :) Grön och fin!

Nu är jag ensam hemma, det är typ jätteläskigt. Längtar tills Tommy kommer hem, förhoppningsvis kommer han inte hem så sent imorgon. Jag och Tilda ska nog träna imorgon iallafall. Har jobbat hela helgen, så skönt med en dag ledigt imorgon. Ska sova läänge! Mycket pengar har jag jobbat in, tre hela dagar med 100% OB. Det är inte helt fel.

I lördags slutade jag kl 17. Då åkte jag hem till mamma, jag och Adam fick leta efter påskägg i trädgården. Sen åkte vi till Carina på påskmiddag :)
Puss

090408

Sitter och väntar på att jag, Sarah och Tilda ska hitta på något. Hoppas man inte behöver vänta länge till. Sitter och lyssna på regnet så länge och undrar vart värmen och det fina vädret tog vägen? Men det ska tydligen bli 20 grader på lördag, hoppas det blir så.

Jag har gjort illa tummen, den är jättesvullen och det gör ont. Kan inte böja den! Hade ett litet sår igår och antar att det vart infekterat efter en hel dag i kassan. Hoppas det går över tills imorgon för då ska vi ju träna.. ;)

Mamma och Adam är på väg hem från Halmstad, de har hälsat på Sofia :) Mamma hade en rolig sak att berätta, hon har köpt mig en cykel. Det var ju himla bra! En sån där gammal som jag ville ha, ska åka och kolla på den på lördag innan påskmiddagen.

Puss


Faith Platform Court Shoe



Drömskorna nr 3! Har märkt att de tre senaste paren som jag drömmer om går i samma färg, men inte mycket att göra åt det. Älskar just den här färgen :) De här hittade jag på asos, ingen större chock kanske :b De kostar 807;- Billagre än de andra jag suktar efter.. Får se om de blir just de jag köper till slut.

Puss

Living in the memory of our song

På fredag kommer Amy hit :) Vi ska äta massa gott och se på film. Tommy åker bort i helgen så jag blir ensam för första gången, så länge. Läskigt! Tror jag sover hemma hos mamma på lördag för jag börjar rätt tidigt på söndag.

I lördags var jag ocg Tompa på Heron City, vi tittade på bio och han köpte en skateboard. Han och Morgan har tydligen fått för sig att de ska bli proffs, haha. Återstår att se om de lyckas. Vi hittade en tv till nya lägenheten också. en 50" för 8999;- En LG. Det är bäl billigt? Tror att det blir den iallafall..

Tommy är på firmafest så jag sitter och försöker fördriva tiden. Kanske titta lite på kläder.. Puss


Min Nya Tatuering



Ursäkta bilden men det är den enda som finns för tillfället. Det här var då innan själva tatueringen gjordes för dem som inte ser det. Men visst var den snygg? :D Nöjd är jag. Gjorde faktiskt ont, mycket ondare än den på ryggen..

Puss

RSS 2.0