32 dagar kvar

Precis kommit hem från mitt fjärde 10-timmars pass, imorgon är det femte och även det sista för den här veckan. Jobbar även på söndag men då "bara" 8 timmar och en liten sovmorgon på det. Känner i hela kroppen att jag gått upp kl 5 varje dag, det enda jag längtar till är att gå och lägga mig! Men är man en duktig dotter som lovat att laga mat till familjen får man hålla ögonen öppna i några timmar till :) Imorgon ska jag som sagt jobba, 6-16 sen ska jag på fest. Mustaschfest för att vara exakt, kan bli kul. Elin & jag i mustasch, kan lova er att ni inte kommer ha sett något snyggare! Pirrar lika mycket i magen, om inte mer när jag tänker på resan. Mår lite illa, så mycket pirrar det. Men har planerat lite av en avskedsfest som jag längtar till. Tror det kommer bli hur kul som helst, alla mina vänner samlade på ett och samma ställe.

35 dagar kvar

Testar att mobilblogga för första gången. Tror kanske inte jag kommer kunna göra det så ofta för jag hatar att skriva på mobilen för den har en tendens att välja vilka ord den vill. Men någon gång måste man ju testa!

Sitter hemma hos Elins föräldrar, ska snart äta lite mat och sedan träffa Yohanna för att gå ner på stan och hänga lite på tjejkvällen. Gå i lite butiker och kanske ta ett glas vin på stadshotellet.


Nostalgipaket

Ligger hemma hos Amy, själv är hon på jobbet till kl 16. När hon kommer hem ska vi väl äta lite och sen göra oss iordning för lite fest. Utgång i Nyköping står på schemat, hoppas det blir lika kul som alltid.

Igår hängde vi med Sarah och Johanna, kollade på film. Beautiful boy, en av världens kanske sämsta filmer. Se den inte! Alla satt typ och höll på med sina mobiler i väntan på att filmen skulle ta slut, för man kan ju inte stänga av när man väl börjat titta.

Om 39 dagar åker vi och det är inte långt kvar. Tänker bara på snabbt 7 månader har gått sen vi bokade resan. Det är läskigt men kommer bli så jävla kul och skönt att åka till helt annan värld. Kan inte tänka mig att Australien är så likt Sverige och det ska bli skönt, att träffa nya människor och uppleva deras vardag.

Har också kommit på att jag ska åka ifrån mitt liv, alltså mina vänner, min familj och mitt jobb. Jobbet har jag inga större problem med att lämna även fast jag trivs bättre där nu än vad jag någonsin gjort. Men att åka ifrån mamma, pappa, systrar och bror, mormor, farmor, farfar, alla fastrar och farbröder, alla mina gulliga kusiner och mina bästa vänner. Amy, Sarah, Elin, Alexandra, My och alla mina andra vänner. Det kommer att vara skotjobbigt. Jag är superglad över att jag åker med bästa Yohanna men skulle vara glad om alla mina vänner ville följa med! Men eftersom alla lever sitt liv olika och inte har samma planer så skulle det aldrig gå. Kommer att sakna er massor och det vet ni <3








Älskar er alla

Snart är vi där

Sist jag skrev var det över 90 dagar kvar. Nu är det 48! Förstår ni? Det gör inte jag. Det som snurrar mest i min hjärna nu är vad sjutton som händer när vi kommer hem.. Får hoppas att man kommer på det där nere!
Just nu sitter jag hemma hos Elin och tittar på underhållande idol. Elin jobbar så jag sitter här i min ensamhet. Hoppas hon kommer snart :)
Jobbar hela helgen men tror vi ska hitta på något riktigt kul imorgon ändå.
Slapp ta några sprutor när jag och Yohanna skulle upp till Sthlm för att vaccinera oss. Är redan skyddat för hepatit a & b sen jag var i Thailand. Fick med ett drickvaccin och tabletter som ska tas 1 månad innan vi åker, alltså om en halv månad. GAH!!
Fick ett tråkigt samtal av farfar idag. Farmors systers man har gått bort. Hatar döden. Tage som jag känt hela mitt liv. Tänker på Valborg och farmor <3

RSS 2.0