Utekväll i nypan

Det blev inte Sthlm i lördags, vi gick ut i lilla Nyköping istället. Vi tänkte att det var alldeles för jobbigt att åka upp och visste nog inte vart vi skulle så vi körde på ett säkert kort.

Elin, Alexandra, Sarah, Tilda och jag förade hemma hos elin innan vi sen tog bussen in till nypan. På bussen mötte vi killarna! Det hoppade på massa drägg på vägen så bussresan på 1,5 tim var inte så kul.

Väl framme så hittade inte Alle sitt ID-kort och bankomatkort så vi fick lite smått panik. Som tur var känner vi lite folk och vi alla kom glatt in på O´learys. Kvällen var kul men tyvärr så mådde jag illa som en tok. Vet inte om det berodde på den lilla mängd alkohol jag fått i mig eller om det var efter alla jobbtimmar den samma vecka.. Iallfall åkte vi hem rätt skapligt och var hemma till kl 2. Jag somnade på en gång och sov skönare än aldrig förr! Inte lika kul att jobba dagen efter dock..

puss



Lite kläder rikare

Jag köpte klänningen på den stora bilden och spetstightsen. Det känns bra :) Beroende på hur mycket pengar jag har när månaden är slut så kanske jag köper något mer.

Ikväll blir det iallafall en lugn hemmakväll med tompa och kanske sofia. Jag har lovat mamma att vara hundvakt ikväll när de ska bort. Det är jobb-helg den här veckan också så jag börjar kl 7 imorgon. Skönt att gå upp tidigt på en lördag(inte)! Börjar inte förens kl 12 på söndag så det blir nog en kväll i Sthlm imorgon, äta ute och sen gå ut :) Får se vad tjejerna bestämmer sig för till slut. Vi har ju en tendens att inte göra det vi har planerat. Vi skulle ha det så kul i stan.

puss

Välkommen in på mitt konto

Lönen är varmt välkommen in på mitt konto imorgon. Eftersom jag är som jag är har jag redan hittat lite saker som ska inhandlas; jag ska ju inte ha allt men kanske det mesta. Allt är ifrån asos, det finns typ inget bättre ställe att handla på.
Är det något av det här jag bör eller inte bör köpa? :)

    

puss

Ruslana Korshunova

Jag måste vara segast i världen. I juni iår så tog hon sitt liv genom att hoppa från 9:onde våningen! Hon var på toppen av sin karriär och det sas att hon var "the next big thing". Tråkigt när det händer sådana saker. Tydligen missbrukade hon droger som tyvärr många i branschen gör..

  

Sex and the city 2?

Under en intervju med Chris Noth (Mr. Big) avslöjade han att det finns planer på att spela in ytterliggare en film med gänget. "Noth avslöjade också att "the city" den här gången blir London."

Jag tycker att det skulle vara kul med en till film. Eftersom jag älskade den första filmen har jag inget emot att se mer av dem.

puss


"En shopaholic.."

Sophie Kinsella är författare till några av de bästa böckerna. Hon har skrivit en rad böcker om Rebecca Bloomwood som verkligen inte kan hålla i sina pengar. Jag har läst den första (en shopaholics bekännelser), andra (en shopaholic i New York) och har börjat på den tredje (en shopahiloc säger ja). Jag beställde precis "en shopaholic får en syster". Det finns några till men man måste ju börja mjukt!

Om ni inte har läst böckerna, gör det! Inget man ångrar, det lovar jag!

puss



RSS 2.0