Den sista dagen på året om ca 1,5 timme

Ja imorgon är det nyårsafton och jag har egentligen ingen aning om vad jag ska göra! Lite smått panik faktiskt. Förmodligen så ska jag, Micaela, Sarah och Amy äta middag hos Mickis och sedan dra vidare :) Det skulle vara kul om Jacob hade fest hemma annars blir det nog Lotsen där Hannah har fest.

Jag har en klänning som jag köpte på Lanzarote, den är grå och jättefin :) Jag lägger säkert in en bild senare. Till den vet jag inte riktigt vad jag ska ha. Får rota i den lilla garderoben jag har hos Tommy! Något kommer man alltid på ;) Men det var längesedan jag var såhär sent ute med något..

Puss

Kläder gör en lycklig




Man blir alltid gladare av att köpa nya saker, som den här kjolen t ex. Ca 350kr på Asos.

Puss

Ibland är livet bra jävligt

Jag känner mig fan som världens vissnaste(?), fulaste, äckligaste blomma, jag orkar inte bry mig. Men det gör jag ju, jag kan fan inte gråta mer. Det gör ont, överallt. Jag kan inte äta, jag mår ju bara illa. Jag bara ligger och tittar, på ingenting. Vad är det för jävla liv man har just nu. Igår var allt så jävla bra. Jättebra. Nu får jag det att låta som om det handlar om mig, men det gör det inte alls. Verkligen inte, inte på långa vägar. Du tror att du förstår, men det gör bara vi. Jag älskar dig, men det här trodde jag inte. Absolut inte.



December

Bästa månaden på året!

På fredag fyller Tommy 20år och då ska vi på kryssning med hans jobb. Hoppas att det blir kul :) Fast jag känner ju ingen, men det ska bli trevligt och gott med julmat. Vi kommer hem på lördag kväll, då får vi se vad som händer.

På söndag fyller Sofia 16år så då ska vi ha kalas. Hon ska få två par Björn Borg trosor, det blir hon nog glad av. På kvällen är det kalas för Tommy och hans bror :)

Om bara 16 dagar fyller jag år också ;)
Puss



RSS 2.0