Emmaboda

Imorgon drar vi, kl 10 tydligen.

Kl 12 idag åkte jag, mamma, Sofia och Adam till Södertälje för lillkillen skulle till kiropraktorn. Sen åkte vi till Skärholmen och lunkade runt. Jag köpte inget idag heller.. Bara nödvändigheter, tex tält och ficklampa. Vi åkte till heron city efter det och tittade på Ice Age 3 3D, den var skitkul! Efter det drog jag till Elin där även Hannah var.

chili

Nu ska jag packa. Puss

Harry Potter Och Halvblodsprinsen

Jag och Tommy var på bio idag och såg Harry. Den var riktigt bra, som alla andra filmerna. Kändes som att den var lite händelselös bara.. Men den var bra ändå :) Kom till Trosa vid halv tio och då åkte vi hem till mamma och spelade spel, det var kul. Haha

Jag köpte inget när vi var uppe i Sthlm i fredags, stolt över mig. Men det kändes lite tråkigt att komma hem tomhänt. När vi kom hem gjorde vi oss iordning och drog ner till Tullen där Lorentz & M. Zakarias spelade :) Där träffade jag också min gamla klasskompis från Sthlm, Markus :) Det var riktigt kul.

I lördags hade vi kul. Men nu orkar jag inte skriva mer så ni får gissa er fram varm som har hänt. Emmaboda på onsdag också..

Puss

Shopping

Idag gick vi upp kl 8, åt frukost och åkte in till Nyköping för att besikta(?) Tommys brors bil. Passade på att gå lite på stan med ;)

H&M  H&M  MQ 

Snart ska jag åka upp till Sthlm med Camilla och Elins syster, vi ska möta Elin där uppe och sen gå på stan :) Kommer att vara pank när den här dagen är slut.. Puss

Pank

Livet leker på fredag, för då kommer lönen. Tvivlar på att det blir så mycket eftersom jag var sjukskriven förra månaden. Det märks.

Idag var en till sån där tråkig dag på semestern, panka och ingenting att göra. Så vi städade ur sovrummet. Nu är det fint och man mår inte dåligt när man går in där. Tyvärr så har vi massa tvätt att ta hand om nu, men vi har fått rätt mycket rent idag :) Vid  6 åkte jag till Sarah för att färga hennes hår och umgås lite innan hon åker till äckelGrekland.. :b

Nu ska jag väl sova eller något. Puss

Asos Border print Sundress 413  Asos Cutwork Trim Dress 440  Asos Denim Holdall 192

Bra Helg

Den har vart hur kul som helst. Det började med att jag åkte till Amy i fredags, kom in vid 13.00. Då cyklade jag till Jogersö där hon låg och glassade :) Där låg vi ett tag, Bella kom förbi en sväng också. Vid 17.00 åkte vi in till Nyköping och fixade My´s present. De köpte ett presentkort till henne, till en tatuering. Sen åkte vi tillbaka till Oxelösund och lagade mat till familjen Laitinen/Berglund så att de skulle köra oss till My dagen efter ;) Jag hade med mig en film som vi tittade på, "Snygg, Sexig & Singel" Den är himla kul! När den var slut försökte vi att titta på en film till men vi somnade bara.

Vi planerade att åka ut till Jogersö på lördagen med men det var inte så fint väder, så vi sov lite längre istället :b Började göra oss iordning vid 15.30 kanske och vips så var kl 17.30 och vi skulle till Arnö för att hämta Sarah :) 18.00 var vi hos My och vi var de första. Jag, Amy, Sarah, Ina, Bella och My grillade och åt världens godaste middag. 20.30 började allt annat folk droppa in, b la Katrineholmspojkarna! :) Tack vare dom tror jag att Sarah och jag dog av garv flera gånger om :b

Jag % Amy  Amy, Sarah, jag & Ina  Bella  Gustav  Anton & Oskar  Felix  Fler bilder finns på Facebook, om någon vill se :) Puss

Semester, Dag 2

Och Thailand resan är nu bokad! Jag är så glad!

Vaknade av att Elin ringde och sa att vår resa var borta! Jag fick panik och kutade till datorn. Då var kl nästan 10. Sen satt vi, jag i soffan och Elin på jobbet, framför varsin datorn och letade efter den jäkla resan. Och kl 12 hittade jag en som var ännu billigare än den som försvann! 11 150;- för två personer :) Som hittat. Så nu är jag glad igen!! Wehoo

Tror att jag, Sarah och Tilda ska spela minigolf om en timme :) Har haft supertråkigt hela dagen, men nu kom vi äntligen på någon att göra.

Tommy & Joel

Puss

Semester, Dag 1

Några ur Tommys familj har varit här och fikat, sen kommer förhoppningsvis pappa ikväll :) Hoppas det, skulle vara mysigt. Kul om han får se hur vi bor.

Vi har fått låna 10 000kr av farmor och farfar så vi kan beställa resan nu innan priserna stiger. 23 672kr ligger den på nu :) För alla fyra alltså. Såfort Elin har överfört pengar till mig så bokar vi nog!

Puss

Partyhelg

Vi har haft en riktigt kul helg. Sarah, Elin och Camilla kom hit i fredags och vi drack lite. Bestämde oss för dra ner till Tullen och dansa lite. Vi gick vid halv ett för vi ville inte vara där så länge, det kan brukar vara för mycket. Men vi hade askul, jag tror aldrig att jag har haft så kul där, iallafall inte iår :) Kom hem runt halv tre, Sarah och Emil åkte taxi till Vagnhärad kl tre. Då slocknade jag på en gång!

I lördags åkte jag och Tommy till Stockholm, Årsta. Till Ida som fyllde 12 i torsdags :) Hon fick en lap top, det fick minsann inte jag när jag fyllde 12. "Det var andra tider då" - Farfar. Haha :) Jag köpte en armband till henne, jättefint. Men hon brydde sig bara om datorn såklart. Efter kalaset åt jag, Tommy, Farmor, Farfar och kusin Elin på en grekisk restaurant. Det var mysigt, de berättade om allt som hände i Grekland. 40 grader varje dag medans vi har haft världens storm :b Ibland är livet inte rättvist.

På hemvägen hämtade vi upp Sarah och Emil och åkte hem till oss. Började dicka lite och de puckona fick för sig att vi skulle städa. Så jag och Sarah tog köket och killarna tog vardagsrummet.  Det gick snabbt och vart riktigt bra. Skönt, nu har vi det avklarat. Bara lite kvar, men det tar vi någon annandag ;) När vi hade städat klart drog vi till Elin och träffade lite folk och sen ner till hamnen och Fina Fisken. Det var trevligt men inte alls lika kul som i fredags :b

p         Puss

Kul Att Jag Aldrig Kommer Att Få Så Långt Hår Igen


Happiness Lives In Hearts That Love

Jag är astrött, jobbade tio timmar. Började kl 6, öppnade kassan själv. Det gick jättebra. Jobbade till 16 och gick hem i regnet. Kallt och blött. Ringde Adam och frågade om vi skulle göra något kul. Så han kom hit, det roligaste vi kom på att göra var att hyra film. Vi tittade på "Spot" Handlade om en polishund, det var gullig. Sista jobbdagen imorgon sen ledig i lite mer än tre veckor. Fy fan vad skönt!

Godnatt

090707

Idag började jag kl 5, på morgonen alltså! Helt sjukt, snacka om att jag var trött då. Haha, jag tror det var första och sista gången för i år :b Hoppas det iallafall.

Pratade med min chef igår om Thailand, och jag säger bara en sak; Thailand kommer bli grymt! Det var inget problem alls, en månad är ju egentligen inte så länge om jag tänker på hur länge jag har jobbat där (4år) Snart, i september, har jag jobbar heltid i ett år. Tiden går så himla fort.

Puss

Fjärde Januari 2008

Hatar måndagar. Jag går upp vid 12, tittar på någon film sen går jag till jobbet kvart i 16. Jobbar till 20, går hem och kanske tittar lite på tv sen är det dags att sova. Världens tråkigaste dag. Men får tänka på att jag har semester om 4 dagar :) Jobbar idag, tis, tors och fre sen är jag ledig i tre veckor!

I lördags hade det gått 1,5 år sen vi vart tillsammans :) Älskar dig
Puss

Emmaboda

Jag har blivit en riktig festivalmänniska, tydligen räckte det inte med en dag på Peace & Love så jag följer med Tommy och dom till Emmaboda. Det blir säkert kul men jag måste försöka få med lite tjejer. Då blir det grymt :) Ska tyvärr tälta som är en av de äckligaste sakerna man kan göra. Hoppas det inte regnar för då kommer vi väl drunkna.. Inte så bra bans där heller, bara Miss Li. Varför ska jag då dit? Ja det kan man ju undra.. Jag är bara sällskap :b Hoppas det blir bra, tre dagar går fort.

Var nere i hamnen nyss med Alle, Johanna, Anna, Frida och Martina. Det var inge folk alls, vart har alla tagit vägen? Vi tänkte gå till Tullen men där var det bara 10 personer så vi gick till Fyren. Betalade 60kr i inträde och det var typ bara 40+ där. En riktig höjdare.. Drog till Fina Fisken istället och där var några av grabbarna. Men det var inte så kul där heller så jag drog hem, så nu sitter jag här. Ska jobba imorgon så jag ska sova nu :) Hämta ut min cykel innan jobbet så jag slipper gå. Den har vart på lagning för den hade punka och den var tydligen sne efter att jag hade ramlat med den.. Så det kommer bli asdyrt!!

Godnatt


Tzatsiki På Peace And Love



Japp och han såg inte ut som man är van att se honom, som i "..morsan och polisen" haha! Han hade ring i näsan eller läppen, minns inte riktigt, och så hade han stora vida svart brallor. Hehe, det var kul.

Puss

Rosa Guld Peacearmband



Finns hos Betties Galleria, de har jättefina smycken där. Man vill typa ha allt! :D

RSS 2.0