Imorgon drar vi

Har inte skrivit på ett tag, men ibland har man viktigare saker för sig.

Imorgon åker jag, Tommy, Sarah och Emil till Kittelfjäll. Det ska bli skitkul! Åker imorgon och kommer hem på måndagmorgon. Ska typ bo på ett vandrarhem och man har inte egen toalett på rummet! Vilket jag tycker är skit. Men det ska nog gå att överleva tre dagar :)

Har varit på frukt & grön kurs i två dagar nu med 5 andra tjejer från jobbet. Första dagen var kul och intressant men idag fick vi bara lyssa och det är ju inte så kul. Sen pratade vi om ekonomi och vem gillar det..(?) Kul att lära sig mer saker iallafall.

Puss

Dags att flytta igen?

Nu är det så att mammas mans kompis och hans familj ska flytta från lägenhet till hus. Vi bestämde oss för att titta på den för det förlorar man ju ingenting på. Efter att ha stått i kö hos Trobo i snart 6 månader får man ju ta tag i sakerna med egna händer! Iallafall så var vi där och fikade idag - jag, mamma, Tommy, Fredrik och Adam :) Och vilket ställe! Vi vart kära på en gång! Det är en 1,5 på 54 kvm för 3500kr/månaden. Den vi bor i nu är 45 kvm och kostar 3000kr/månad.

Lägenheten ligger mitt på stan i Trosa, det är ju drömmen just nu. Förhoppningsvis så får vi den och flyttar in runt den 1 maj! Som tur var har mamma kontakter ;)

Puss


Nya kläder



Lite bikinitrosor och vanliga. Ett linne ( som tydligen var väldigt orange). En lång cardigan. En kjol. Allt detta kommer från H&M och Ellos.


Världens sötaste

Igår slutade jag kl 14 så jag köpte med mig fika och gick hem till sjuka mamma och Adam. Ylva och Ellinor kom förbi ett tag. Och Ylva är sötast i hela världen. Hon har nästan precis börjat prata lite och man blir så glad av att vara  med henne! :D Skulle gärna ta med henne hem för alltid! :)


New City Love

Jag har hittat min drömtröja! En svart hood med Kate moss.  Kan det bli mycket bättre? Jag hittade den på New City Love och den kostar 900;- Om jag hade pengarna skulle jag köpa den på en gång.

Puss



Råkade köpa en klänning från Asos för 550;-


Bingolotto

Efter Adams kalas igår var vi bjuda på middag hos Tommys familj :) Och efter det var det dags att spela bingolotto med Sarah och Emil. Haha oj vad gamla vi har blivit skulle man kunna tro men det var så att Sarah's mamma och hennes fotbollslag skulle vara med. Då köpte vi lotter :) Det var kul men ingen av oss vann något! Men man kan ju inte få allt här i världen.

Om en timme ska jag gå till bussen, börjar jobba kl 16. Skönt, jobbar bara till 20 :)

Puss

Alla hjärtans dag

Tommy hade innebandy match igår vid tre tiden. Jag hade inte tänkt att titta på den men Elin ringde och frågade om jag ville :) Vi åt på Mira innan, det var underbart gott!

Efter matchen åkte jag och Tompa till affären för att köpa mat till kvällen. Det vart kött, hasselbackspotatis och bea-sås. Sarah och Emil skulle äta med oss också :)

Iallafall, när vi hade handlat klart åkte vi hem till mamma och fredrik för att fika. Eller vi åkte dit för att hämta alla mina saker!! Hela mitt liv låg i tre papperskassar och två hockeytrunkar! Mamma hade packat ihop allt (förutom lite skit). Det kändes konstigt att hämta alla mina saker, hemifrån liksom. Så nu bor jag inte alls där längre.. Jag har en bäddsoffa i mitt gamla rum till de dagar jag börjar jobba senare och sover hemma lite. Läskigt!

Vi kom hem vid 8 och började med maten på en gång. Den var nästan klar vid 9 när Sarah och Emil kom. Maten var jättegod, och det var Tommy som gjorde allt ;) Elin och Adam kom förbi också. Slutade med att alla satt och drack öl typ. Killarna iallafall :b Det var en kul dag :)

Puss

090213

Hemma nu efter en kväll på pizzan och hemma hos mamma för fika. Adam blev jätteglad för sin present från oss som var en dag på cosmonova (tack Sarah för förslaget). Jättebra present eftersom vi inte har några pengar för tillfället heller :b Av mamma och Fredrik hade han önskat sig en Tempur kudde och det fick han, haha! Skulle kunna tro att det var 37 han fyllde.

Tommy körde iallafall hem mig och drog sen till sin bror. Så nu sitter jag ensam och tittar lite på tv. Ska spela lite Zoo Tycoon, askul. Sova snart, har haft feber hela dagen! Jag som trodde att jag hade blivit frisk..

Puss


Kittelfjäll v.9

I onsdags kom Sarah och Emil förbi och vi bokade en resa till fjällen. Vi åker om två veckor, torsdag till måndag. Vi åker från cityterminalen kl 19.30 och åker buss med sovplater i 12 timmar och är framme vid 8 på morgonen. Vi tänkte flyga men det vart lite för dyrt. Åker hem gör vi på söndagskvällen vid 18, så vi är i Sthlm igen vid 6 på morgonen.

Det ska bli kul :) Men det är tydligen -30 grader där vid den tidpunkten så det blir kanske inte så mycket åka. Vilket inte gör mig något ;)

Resan kostar 2500/person och det är inkl. frukost, lunch, middag boende precis vid backen och liftkort.

My och Amy kommer förbi en sväng sen, de ska hämta My's kattunge i Trosa :) Ikväll ska vi äta på pizzan och fira Adam!

Puss

Grattis Adam, 7år


!!!



Ser man inte hur snygg hon är?! Hon blir snygg på alla bilder! jag är så sur! Hur kunde Sam komma längre än henne liksom! Fyfan, aslack!!

Samsung Touchwiz Rosa

Nu har jag hittat den jag ska köpa. Rosa och fin! På siba finns den för bara 4390;- inkl. försäkring och frakt. Det är drömmen just nu! Kan tyvärr inte beställa den innan lönen har kommit, får försöka hålla ut! ;)

Puss


Kvällsshopping


Om man inte har något för sig kan man handla lite. Köpte bl a en väska för 299;- på ellos. Jättefin!

Puss

Äntligen fredag?

Tommy ligger och sover sen länge tillbaka och jag är inne på min andra film, "My mom's new boyfriend" heter den nog. Innan tittade jag på pirates 3. Trodde jag hade sett den men tydligen inte.. Men den var bra!

Jag är sjuk så inget jobb i helgen. Ska ligga hemma. Kanske försöka städa imorgon. Får se,
Puss


Ikea



Idag åkte jag, mamma och Adam till IKEA. Det första som hände när vi kom in var att jag träffade en gammal klasskompis som jobbar där. Det var kul, vi har ändå inte setts sen vi slutade nian :) Sen gick vi in och åt, tänkte ta de gamla hederliga köttbullarna men det vart pasta med köttfärssås som smakade skit!

Det jag var ute efter var galgar och en spegel typ. Köpte massa galgar, det är ju bra och ha. Har tänkt att hänga upp de mesta av mina kläder så det vart 8x3 och de kostade ca 60kr/st. Sen tänkte jag, spegel och kläder är ju bra tillsammans. Så jag letade efter en billig och bra spegel och hittade en för 199kr. En lång och smal och lite bredare! Sen kom jag på, jag kan ju inte hänga upp trosor och strumor i galgar så då är det ju lika bra att köpa en byrå. Har en hemma jag hade kunnat ta men den är så liten och äcklig. Så jag köpte en ful för 199:- istället :) Har tänkt att måla den svart.

Köpte massa små skit också som man alltid kan behöva :)
Puss

Onsdagskväll



Sitter och äter jordgubbar och dricker varm blåbärssoppa. Sex and the city började precis på tv3. Jag är sjuk, hostar som en tok. Var hemma idag och hämtade lite host dämpande hemma hos mamma. Hoppas det hjälper. Ska till jobbet imorgon iallafall, måste ju ha pengar..

Imorgon ska jag, mamma och Adam till IKEA. Måste köpa galgar så jag kan hänga upp alla mina kläder i garderoben här hemma :) Sen hittar man alltid massa annat kul som man verkligen inte behöver.

Strax är det top model, wohoo! Jag hejar på Analeigh!
Puss

Helgens bravader

När Amy kom hem från jobbet i lördags så färgade hon mitt hår. Det var skitbra! ;) Det är mörkare och rödare nu typ.

Sarah och Alle kom till Amy och gjorde sig iordning. När vi var klara mötte vi upp My på Rhodos och åt en god middag. Lite efter 19 var vi hos Mickis med den svarta brödrosten, de svarta grytlapparna och den svarta osthyveln som vi hade köpt som inflytningspresent. Där satt vi iallafall och pimplade tills kl vart 23 då vi begav oss till Oléarys. Det var två manliga strippor där, HAHA. Jag hade kul men jag och Alexandra åkte hem vid ett. Stackarn var ju nykter :)

Puss


RSS 2.0