Imorgon Fyller Alexandra 20



Grattis! ;) Idag ska vi, Sarah Elin Alle Anna Johanna äta på Greken i Trosa sen hem till mig och dricka vin! Det kommer bli grymt, och den som lever får se vad som händer sen. Hehe

Kom hem från Sthlm för ca en kvart sen, fick skjuts av pappa och Carolina till Södertälje sen tog jag bussen hem till Trosa. Farmor fyller 68år idag så jag och Ida gjorde två jättefina tårtor, lägger upp bilder senare..

Ja det är ju röd dag idag och systemet var stängt, som tur var hade Carolina hemma så jag fick två liter vin. Hih, så kvälllen är inte förstörd! Haha, Ha så kul för det ska vi!!

Höst



Nu är det verkligen höst, löv ligger överallt speciellt på Tommys bil som står under världens största träd. Hehe, men höst är bra för snart kommer vintern. Då händer ju allt, 20 år.. Jul.. Thailand! Det ska bli kul, heh.

Idag har jag vart ledig, fikade med Sarah, Alexandra och Anna för ett litet tag sen. Farmor fyller år på lördag så hittade en present till henne också :) Jättefina ljusskålar, hoppas hon blir glad! Under fikan var det meningen att vi skulle planera Alles födelsedag, hon fyller 20 på söndag och ska firas av oss tjejer på lör! :D Jag tror vi ska äta middag och sen gå ut? Får se vad som händer.



Imorgon åker jag iallafall till huvudstaden, till farmor och farfar. Ha det bra!

Modekungen.se



Lutar åt att de här kommer bli mina nya vinterskor! Skitsnygga, kostar 599;- Inte så farligt dyrt.

Upp



Ska på bio snart med mamma, Fredrik, Adam och Tommy. Vi ska se världens roligaste film, eller det vet jag ju inte än men efter att ha sett trailern flera gånger är jag nästan säker ;) Hehe, det ska bli kul. Puss

Firmafest



I lördags var vi på Tyrol, som ligger inne på Gröna Lund, och tittade på "After Dark" Vi samlades på personalparkeringen kl 16 (jag slutade jobba kl 15 så jag hade en timme på mig att duscha och allt!), men jag hann ;) Halv 5 gick bussen till Stockholm och alla var glada.

När vi kom fram fick vi en tre rättersmiddag! Lax till förrätt, oxfilé och potatisgratäng till varmrätt och chokladkaka till efterrätt. Det var hur gott som helst!! Showen började kl 20.30 och det var det bästa som jag har sett i hela mitt liv! Dom var bra, roliga och snygga haha :) Skulle inte ha något emot att se dem igen!

Kl 23 gick bussen hem, några stannade i Södertälje och jag var en av dom. Hehe, började jobba kl 9 dagen efter.. Men jag hade riktigt kul. Mötte Tommy där också :) Kom hem vid tre och då var jag trött!

Puss

Puss

Måndag



Trist måndag och jag jobbar till stängning istället för kl 8. Fick hem en klänning från Nelly.com, ska nog skicka tillbaka den.. Hej

Lillebror



Igår hade Adam vernissage i skolan. Så vi var där i ungefär en timme, fikade och tittade på alla teckningar.

Idag har jag haft Adam hemma från kl 12 typ, då han slutade skolan. Han spelade tvspel som vanligt och jag satt väl vid datorn. kl 16 började jag jobba och slutade kl 20. Kom hem och tittade på idol med tompis. Nu är jag sur för att Eddie fortfarande är kvar!

Godnatt

Se Om Vi Minns





64 Dagar Kvar Till Jul



Det är sent men jag kan inte sova, kan bero på att jag vaknade kl 13 idag. heh Har inte gjort så mycket resten av dagen heller, kollat på film och väntat på Tommy. Ingen av oss orkade laga mat så vi åt på krilles, lika gott som alltid. Åkte hem till Elin fram mot kvällen, spelade wii. Det är ju skitkul, kanske kommer ha träningsvärk i högerarmen från bowling och tennis!

Godnatt

Face Sthlm



Nu händer det saker i mitt liv, förhoppningsvis. hih

Min Polare Ylva



Idag kommer Ylva, Elionore, mamma och Adam och fikar :) Fika är typ det enda vi gör men det är ju så mysigt. Ska snart gå och handla fikabröd.. Hej

091019

Ligger i soffan och tittar på Gossip Girl, det slutar kl halv tre och då ska jag hoppa in i duschen. Kl 15 ska jag fika med mamma och Adam på nilssons och kl 16 börjar jag jobba. Orkar inte, känner mig fortfarande seg och febrig.

om 62 dagar fyller jag 20år
om 67 dagar är det julafton
om 74 dagar åker vi till Thailand, ha det bra

Söndagsmys



Lillkillen kom hit idag igen. Vi spelade lite spel på min mobil ett tag sen åkte han och Tommy till rampen och åkte lite :) Då kollade jag på tv och njöt av lite ensamtid såhär dagen efter då man är lite trött. Vid halv tre dumpade Tompa av Adam här för han skulle på match. Då gick vi till konsum och handlade mat tills ikväll och åt lunch på sportbaren. Nu sitter han och spelar tvspel och jag glider runt lite på datorn. Snart ska Adam åka hem och då blir jag ensam igen, kanske kollar på en film innan jag börjar med maten.. Känns som att en alvedon kanskse är en bra ide nu, känner mig varmt och har ont i halsen av allt hostande.

Igår hade vi det ganska så kul iallafall. Alle, Uffis, jag, Anna och Adam var hemma hos Elin. Drack lite vin och spelade wii :) Drog till sportbarem där det vart helt crazy, Pontus fick ett ölglas i huvudet och Elin slogs. Haha, alla mår bra nu men vi var chockade..

Puss

Puss

Igår, Idag



Igår kom Elin och Adam hit och åt världens godaste mat, fondue! Och eftersom att de kom så har vi städat hela lyan, det är superfint :) Nu ska vi försöka hålla det såhär annars måste vi fan skaffa hjälp.

 

Vi passade Adam en stund idag, han och Tommy spelade tvspel och jag tittade på. Sen kom mamma och Fredrik och fikade :) Nu väntar jag på att Elin och Alle ska komma hem från innebandyn så att vi kan göra något kul. Kanske dricka med grabbarna! Haha får se, jag som har feber :S

 

Puss


Min Tommy



Nu har han äntligen rakat av sig sitt skägg, det var på tiden. Kan inte säg att jag var något stort fan av det gamla :b Men nu ser han ut som vanligt igen och är snyggare än någonsin, hih

Jag funderar på vad som kommer att hända i helgen, är ju liksom ledig. Kan ju inte sova bort den även fast det skulle vara riktigt skönt. Imorgon ska vi bara ta det lugt iallafall, titta på Idol och äta fondue! På lördag hoppas jag att vi ska dricka vin, jag och Elin :) Och på söndag ska vi tjejer hem till Mickis och mysa tror jag, så det kommer nog bli en bra helg.

Puss

091014



Nu har jag äntligen en normal färg i huvudet.. Asolut inte så som jag ville ha det, men mycket bättre. Jag sa, ljust orange brunt tack, men fick mörkt rött brunt typ :b Har bestämt mig för att aldrig mer gå dit iallafall. Det är riktigt svårt att hitta en bra och inte allt för dyr frisör.. Får börja mitt sökande efter Thailand för innan dess hoppas jag inte att jag måste fixa frillan igen!

Jag har haft riktigt kul idag, frukost med My, Mickis och Amy. Sen kom Paulina från katrineholm. Har inte träffat henne tidigare, hon var hur skön som helst :) Efter frisören så åkte jag hem till My och hängde med dom två och vid 17 så mötte vi upp Felix, Viktor och John från k.holm. Jag säger bara att jag garvar så mycket så jag grinar, så roliga är dom.

Puss

091013

Nu är jag trött som ett as, ska föra över lite money tills imorgon sen hoppa i säng! Bussen går 9.30, bläh.. Men ska fika men mina tjejer, eller rättare sagt frukost då klockan bara är 11 när vi ska ses :) 12.30 har jag tid hos frisören! Och det blir inte kul ifall mitt hår inte slutar vara rosa!!

Kom hem från Stockholm för ca 30 min sen, ganska sent. Vi tog bilen till södertälje syd och tåget där ifrån till centralen och sen till fridhemsplan. La Familgiano hette restaurangen typ.. Asgott, oxfilé med gorgonzolasås och kroketter. Mums

Ah idag på jobbet fick jag värsta köttsåret, från en jävla kartong! Det rann blod och kunder kom och frågade saker hela tiden så jag kunde inte plåstra om mig förens hela handen var full med blod! Svimfärdig vart jag..

Puss

091012

Om tre dagar får jag min första lön från Bomans, inte fel ska ni veta! Kommer att få ca 2000;-, älskar pengar!

Imorgon fyller farfar 72år så jag och Tompi ska upp till Sthlm, fridhemsplan, och äta på en italiensk restaurang. Det ska bli mysigt! Innan det, kl 15, så ska vi till banken och ha möte. Ska prata ekonomi och se hur mycket vi får ta lån på.. Har ju vart och kollat på hus, jag vet hur det låter! Men det är bättre att betala till sig själv.. Äh, vi får se :)

På onsdag ska jag till frisören och fixa till mitt hår, hoppas det bli bra denna gång!! Puss

En Dag På Stan Från Soffan


I skolan


På väg till bussen


Väntar..


Läser en tidning


Och kollar på kort i mina nya skor :)

Stackars Adam



Han ramlade i hallen hemma hos mamma, rätt ner med ansiktet på stengolvet!!!  :( Nu är han alldeles blå i hela ansiktet, kan inte ens tänka mig hur ont det gjorde.. Puss på han

Hej Jag Heter Sara Och Har Rosa Hår



Det är sant, var hos frisören i torsdags och sa att jag ville ha lite orange typ. Så som jag hade i ettan på gymnasiet, men så ser jag verkligen inte ut nu?! Där jag var som ljusast är jag rosa, silverrosa. Inte så kul så dom ska få höra ett och annat, pengarna tillbaka eller så får de fixa till det så jag blir nöjd. Inte alls kul att gå runt så här..

Jag var hos kiropraktorn i torsdags också, han knäckte och kände. Väldigt obehagligt :/ Men ska dit på måndag igen för att kolla hur helgen har varit typ, dyrt och onödigt tycker jag. Hoppas det blir bättre..

Nu ska jag iväg till jobbet, hej

?!



Ja jag var hos frisören idag och ska raka av mig håret nu, tja

Jag Har Också Varit Liten

   

Mamma fixade inbjudningskorten till mig, då hittade hon gamla bilder på mig ;)

091001



Idag är det den första oktober, herregud! Tiden går så himla fort, nu är det liksom höst. Svinkallt både på morgonen när man cyklar till jobbet och när man åker hem. Förut var det bara kallt på morgonen :b Men det gör inte så mycket för min del, det betyder bara att Thailand kommer närmare!

Puss

RSS 2.0