Never regret anything that once made you smile

De senaste dagarna har vart så himla bra. Älskar mina fina vänner.

Om jag ska vara ärlig var jag inte så taggad inför midsommar, var nog lite deppig för att jag inte skulle vara hemma. Midsommar förra året var ju så himla bra och ni skulle köra på samma visa igen, det hade vart kul att vara hemma. Men midsommar här vart minst lika bra. Alla våra svenska underbara vänner samlades i vår lägenhet och vi åt knytismat och lekte lekar. Sen gick vi ut i Bondi och träffade massa härliga människor och kom inte hem förens kl 5 på morgonen.

I lördags jobbade jag, kan ha vart så att jag fortfarande var lite berusad. Sov inte många timmar men det var så mycket att göra på jobbet så hann inte riktigt känna efter hur jag mådde, vilket inte var så bra. Efter jobbet hamnade jag på en bar, alldeles ensam, i väntan på att Johanna, Yohanna och Tommi skulle hämta upp mig. Åkte hem till Tommi (som är vår flat mates pojkvän) och hade filmkväll med skitfilmer och svensk pizza. Det var iaf mysigt och kul att se hur han bor.

Igår gick jag upp kl 12. Anna kom förbi oss. Hade bestämt att vi tre skulle ut och äta frulle i solen. Hamnade på Bucket list som ligger precis vid stranden, det var hur mycket folk som helst. Vädret var hur fint som helst. Så kaffe? Nepp. Öl? Japp. Så från kl 14-19 satt vi där och drack bira och vin med kompisar som kom förbi. Efte det gick vi hem till Anna och drack lite mer vin. Hamnade på en annan hemmafest och slutligen hotellet. Världens bästa söndag.

Nu kompisar, nu är jag trött. Har vart sjuk i en vecka, världens förkylning men det är ju inte konstigt när man aldrig vilar. Sov till kl 12 idag så det var ju ett steg på vägen. Är ledig fram till torsdag så ska bara mysa med mina fina vänner och njuta av livet.



I tried to play it cool


Det här är mitt liv. Jag lever min dröm.

Jag älskar Australien men nu får det fan sluta regna! Regnar i 5 dagar i sträck, fint i två dagar, sen börjar det regna igen. Antar att det här är deras vinter. Bättre än snö men så himla kul är det ju inte. Tur att det inte är så himla kallt iaf.

Nu har jag helt och hållet slutat jobba på biltvätten i Mosman (som biltvättare), jobbar bara på biltvätten i Kingsford (som barista) och klarar mig på det i veckorna pengamässigt. Småsöker lite jobb också, så man kan börja spara lite money tills senare i livet.

Fredrik har anlänt i Aussie och det är superkul. Han bodde hos oss i ca 5 dagar men nu är han tillbaka i Manly hos Maria. De kommer hit på fredag för då ska det fasiken firas midsommar, aussie style. Kommer bli riktigt kul, alla andra högtider har vi firat riktigt bra faktiskt.

-


We knew it was wrong while we were doing it


Åka hem? Inte åka hem? Åka hem? Inte åka hem? Åka hem? Inte åka hem? Åka hem? Inte åka hem? Åka någon annanstans? Så många frågor, så lite svar som man brukar säga.

Medans jag funderar på det så söker jag lite nya jobb. Skulle vara kul att göra kaffe mer än 2 dagar i veckan. Trivs verkligen som barista. Inte som biltvättare.. Ni kanske förstår varför. Kanske ska jobba på Yohannas jobb när hon drar på semester i en vecka med Marre... Inte avis alls.

Vinter i Australien ärlikamed regn. Vind. Kallt. Och med kallt menar jag typ som svensk vår, hehe. Men just nu är det storm, blåser ca 50km/h och öser ner vatten från himlen. Går knappt att vara ute, för då blåser man bort. Har vart och hyrt 6 filmer. Mysfilmer som behövs när det regnar. Väntar bara på att Yohanna ska komma hem från gymmet och Johanna ska komma hem från jobbet.

En lite kul sak som händer är att Fredrik kommer hit i veckan. Han ska bo hos oss i cirkus en vecka har jag hrt ryktas om. Kul att få hit en vän från Sweden. Saknar alla där hemma jue.

Har förresten inte färgat håret på 5(FEMf) månader. Fräschtjej


RSS 2.0