Meningslöst Inlägg

Snart är det läggdags. Har nyss druckit en stor kopp te och läst världens bästa tidning, 101 nya idéer. Fick lite julkänsla så längtar ännu mer till julen :)

Imorgon jobbar jag 11-19 sen ska jag träffa Yohanna och laga lite middag innan vi ska till Södertälje för utgång. Maskerad är det också tid för. Ska bara slänga på mig något jag hittar i garderoben. Hoppas det blir kul, har bara varit ute en gång tidigare i Södertälje och det var ganska exakt 1 år sen. Godnatt

Från Tellus I Lördags


Spendera Pengar

Jag sov hos Frida igår. Bara för att vi skulle upp tidigt idag. Men det vart inte riktigt så tidigt som vi hade tänkt oss, utan närmare kl 9. Började färga mitt hår en halvtimme senare, när frukosten var uppäten. Hade tänkt att åka till Skärholmen senast kl 11 men kom inte iväg förens kl 12. Inte bra med försenat schema. Anledningen till att vi åkte upp var för att hjälpa en jobbkompis att hitta stilen typ. Men hittade ju såklart lite till oss också. Köpte skorna på bilden (skopunkten), massor med smink, "plastbrallor" (H&M) och lite utklädningssaker tills på fre!



Ikväll har vi även fixat med vårt hemliga projekt som jag antar att de flesta av mina vänner vet om nu. Hur kul som helst. Godnatt

Shoes By Teddy







Två paket stod utanför min dörr idag. I ett av dom låg drömskorna. Satte på mig dom direkt och hade på mig dom under kvällen. Hur skäna som helst och framför allt svinsnygga! Älskar dom

Galen I Böcker



När jag kom hem idag stod det två paket utanför dörren. Två nya fina böcker i vardera :) Ska börja med att läsa Elsas värld. Tror alla böckerna är skitbra! Nu ska jag mysa vidare med Yohanna och snart ska vi hem till Frida och titta på desperate houswifes. Hej

Shoes By Teddy

Klickade hem de här skorna igår. 649;- från Shoes By Teddy. Svinsnygga, planerar även att beställa ett par till tror jag. Kilklack är ju 100 gånger skönare än vanliga klackar, det märkte jag för första gången igår så det var ju tur att jag beställde dem här ;)

Nu ska jag fortsätta ligga hemma och tycka synd om mig själv som är bakis..


Snö 21 Oktober



Vad hände i torsdags egentligen? Visst jag älskar snön men redan? Det betyder ju att jag måste börja GÅ till jobbet, dödsfarligt att cykla på den hala och sliskiga snön.. Någon som vill bli min personliga chaufför? :)

Fortsätting Följer

Jag hade så himla kul igår. Början av dagen med jobb kanske inte var så himla kul men sen åkte jag ju in till huvudstaden igen. Åkte till Fruängen, mötte upp Elin och Sofia för att handla mat och mysa lite. Jag och Elin skulle in till innersta delen av staden senare under kvällen. Och med vår tur så gick inte tunnelbanan för den hade kört på en kundvagn? Gick ersättningsbuss men det var massa strul och det slutade med att vi satt ute i kylen i ca 30 min innan bussen kom. Och då började tågen gå igen :b Haha! Kom till vår hemliga destination runt 22.30. Hade en riktigt bra kväll som började med mingel och slutade med party. Gulliga Adam hämtade oss i Södertälje så vi var hemma ca 02. Tack för en svinbra kväll, nu ska jag in till Nyköping för att parta med Sarah. Hejdå


Sthlm Hela Dagen









Det här kom jag hem med. Fick tröjorna av farmor. De är jättefina men bilderna blev inte så bra. Koftan är inte bajsbrun :b Köpte en fin kalender, en glittrande. Måste börja skriva upp saker för jag har en tendens att dubbelboka mig själv, haha.

Kom precis hem från huvudstaden. Åkte upp vid 9 imorse och mötte min gamla klasskompis i liljeholmen. Gick lite i centrum sen gick vi världens promenad i det tråkiga vädret för att gå ett ärende. Vid 13 mötte jag farmor på NK och åt lunch. Gick sen på stan. Fick de två koftorna från Zara, supermysiga. Det är "päls" i luvan på den bruna, perfekt i vinter. Runt kl 15.30 när jag och farmor kände oss klara på stan gick jag till Elins jobb. Satt och förberedde inför vårat möte.. ;) Fortfarande hemligt, hoppas ni är nyfikna!

Tog ett glas vin när vi var klara och åt en hamburgare på donken. Tog 20.55 bussen hem från Liljeholmen. En hel dag med stress så nu är jag trött. Ska stra sova för jag jobbar långpass imorgon, 7-17. Sen ska jag hem till min mamma och mysa med min syster som flyttade hem idag!!!!!!! <3

For The First Time

Beställde nyss hem två böcker. Elsas värld av Sofi Fahrman och Ego Girl av Carolina Gynning. Jag har redan Ego Woman hemma men ville inte läsa den innan jag läst den första boken :b Elsas mode var en av de bättre bäckerna jag läst så jag förväntar mig inget mindre av den senare boken.

Imorgon är det dags för mig att åka upp till Sthlm igen. Ska åka upp redan vid nio och träffa en gammal klasskompis för fika i Liljeholmen runt 10. Kl 13 ska jag in till stan och träffa farmor och farfar. Kanske gå lite på stan även fast jag är pank. Men har rånat sparkontot lite, hehe. Kan ju inte åka upp med 0kr på konto liksom. När Elin slutar jobba vid 17 ska jag möta upp henne för att göra en sak. Vi har en grej på gång. Mer om det senare, hej.


A Thousand Miles

Jag är ganska less nu för tiden. Mest på mitt jobb. Ångest varje gång jag ska dit. Måste verkligen ta tag i mitt liv och börja söka nytt. Har ju mitt CV klart, måste bara slipa lite på det personliga brevet. Elin är faktiskt jävligt effektiv när det gäller jobbletande, åt mig :b Hon har fixat så en kille ska ringa mig om jobb för en internetbutik. Får se om han hör av sig, ganska spännande :) Godnatt!

Modekungen


Mina nya vinterskor. 699;- på modekungen. Hoppas de är skitsnygga i verkligheten. Hade lite problem förra gången jag beställde från dem.

Sara Hjärta Brolle

Lite bilder från i fredags. En av de bättre dagarna på länge. Fick ha mamma för mig själv en hel kväll med underhållning! Vi tog trosabussen upp till Liljeholmen och sen spårvagn direkt till globen. Innan showen och middagen var det mingel i loungen. Killar utan tröja var lite av det man kunde se där inne ;) Är också med och tävlar om att bli Smarteyes nya glasögonmodell?! Haha, de tog kort på nästan alla tjejer i ett par rosa solbrillor (på bilden nedan)

Middagen bestod av kycklingbröst (med mest fett) och polenta (ser ut som potatismos men smakade mannagrynsgröt). Till efterrätt var det en chokladkaka. Okej middag men hade kunnat vara godare eftersom biljetterna inte riktigt var gratis!

Showen började kl 21 och alla vart helt galna, till och med jag! Haha trodde jag aldrig men det var sånt drag. Och killarna var så roliga, bra på att sjunga och SNYGGA! Inte Möller kanske..

Redan efter showen pratade vi om att komma tillbaka nästa år. Samla ihop ett stort tjejgäng, tänk vad kul :) Nu ska jag ringa min nya man, Brolle. Hejdå











Ladies Night

Helt klar! Sitter och väntar på att mamma ska komma. Bussen går om 20 minuter så jag är lite nervös över om vi kommer hinna eller inte :b Men det blir säkert bra.

Sitter och knappar runt på min "nya" dator som jag köpte av Alexandra igår. Riktigt bra, tack ;)


Klädd För Ladies Night



Den här klänningen beställde jag från Asos för ett tag sen. Aldrig använt, den var inte riktigt som jag tänk mig. Men ganska gullig :) Ska iallafall ha den på fredag när jag och mamma ska på hennes födelsedagspresent; Ladies Night! Det ska bli kul, att se alla galna tanter. Haha

Sjukstuga

Elin ringde imorse och sa att hon var hemma från jobbet. Perfa! Slapp jag ligga ensam hemma en hel dag till :) Imorgon ska jag till  jobbet men börjar inte förens kl 16. Känns som jag har vänt lite på dygnet nu dock. Har svårt att somna på kvällarna och sover därför till 12-slaget. Men det är skönt, känner mig ganska utvilad även fast jag blir trött av tabletterna! Bara en vecka kvar sen slipper jag dom.. Wey!

Sjuk

Jag har haft problem med andningen sen i fredags. Det har liksom gjort ont i min vänstra arm/axel. Och det kändes ju inte så jäkla kul, man ska ju inte ha ont när man andas! Det första jag tänkte på var hjärtinfarkt och stroke :b Det kan ju hända vem som helst men inte så sannolikt på en annars frisk 20-åring kanske?

Ringde till sjukvårdsupplysningen när jag kom till jobbet imorse. Hon tyckte det lät illa och sa åt mig att fixa en tid på vårdcentralen. Det gjorde jag och fick en tid ganska snabbt. Doktorn kom fram till att jag har en infektion eller inflammation i lungvägarna.. Fick två olika mediciner som ska ätas i nio dagar (jag som hatar tabletter). 1 tablett 3 gånger om dagen x 2. Hoppas på att jag blir frisk snart, orkar inte ligga hemma och ha tråkigt i flera dagar..






Gulliga Philip





Familjens senaste tillskott. Mammas mans brors barn :) Hehe, invecklat. Vi är inte släkt någonstans men om mammas man hade varit min far så hade Philip blivit min kusin. Men nu är han bara min "kusin". Söt var han iallafall.

Äntligen Har Mitt Hår Börjat Växa


Better Put It All Behind You, Cause Life Goes On

Lite nya kläder! En supermysig väst från Ellos för 399;- Och en assnygg kjol från H&M för 199;- Det var det som var värt att visa upp för tillfället :) Nu ska jag snart mysa med mamma och Sofia. Hej




All The Things I Thought I Figured Out, I Have To Learn Again

Nu har jag börjat att ta tag i mitt liv. Lite grann. Frida och Yohanna är mina änglar. Vi har städat, rensat, packat och plockat. Så imorgon ska jag och Frida åka till tippen och slänga massor med skit.

Kl 19.30 kommer Sofia hem :) Det ska bli kul! Har inte setts sen i somras när vi var i Grekland. Och det bästa är att hon kanske stannar för alltid <3

En Måndagskväll

Måndag igen. Jobbade 16-21.30. Ska äta nudlar och oliver snart. Har man inte så mycket i plånboken får man göra det bästa av situationen.

I fredags jobbade jag till 19. Sen träffade jag Elin. Vi gick till Stadshotellet och tog ett glas vin :) I lördags jobbade jag till kl 18. Då träffade jag Alexandra, Anna och Elin. Vid 10 åkte jag och Elin in till Nyköping för att gå ut. All in men nyktra :) Vi hade jättekul och det var jätteskönt att inte vara bakis på jobbet igår!

På onsdag ska jag upp till Sthlm och träffa farmor och farfar på stan. Sen möta upp Elin för en öl eller två :)

RSS 2.0