Today I believe in luck, not in faith


I want to live, not only exist

Hm, vad har hänt sen sist jag skrev? Inte så värst mycket. De kom hit och fixade vårt tak förra onsdagen, som var min enda lediga dag, så jag följde med Johanna hem till Tommi och hade filmmys och slaggade på soffan (på tisdagskvällen alltså). Vaknade upp utvilad och åt tacos till frukost från dagen innan med Johanna :) Hon har graduation på fredag och ska ha fest så vi gick runt i Randwick och letade efter kläder. Hon ska ha "high school stereotype" tema, fett kul. Jag ska vara law student, typ. Köpte randig skjorta och prickig slips på second hand. Backslick ska jag köra på. Blir nog bra.
 
I lördags åkte jag och Yohanna till Manly och hängde med Maria, Fredrik och Mikael. Enklast kommer man till Manly genom att ta bussen utanför vår lähgenhet direkt till circulair quey där man tar en färja som tar 30 min till Manly. Det var vår plan i lördags. Men bussen var för seg så vi missade båten med 2(?) minuter! Satte oss i en taxi. $50 (350kr), billigt för 30 min bilfärd speciellt om man jämför med hemma (som man gör). Tänker mig liksom Trosa-Nyköping som tar ca 25 minuter och kostar 600kr+. I alla fall, väl framme åkte vil till Freddes och Mickes hotellrum som liknade ett rum från en charterresa. Drack lite vin och snackade lite skit hos dom innan vi gick till en bar i Manly som jag aldrig kommer ihåg namnet på.. Har vart där en gång innan med Nicklas när han bodde i Australien. Bra ställe :) Tog sista färjan hem vilket var tur för jag vart visst rätt full. Farligt att sitta still och dricka, hehe.
 
Nu är det jobb hela veckan som gäller. Graduationfest på fredag. Hm, sen är det rätt lugnt tills på tisdag då YOHANNA FYLLER 20! Wop! Vi ska gå på Gold class bio och se Batman tror jag. Det är lyxbio för er som undrade :) Dricka lite skumpa och äta plockmat under filmen. Hur bra låter inte det?
 

Life is a climb but the view is great

TRÖTT! Börjat jobba mellan 6.30 och 7 i tre dagar och samma visa imorgon. Har inget emot det egentligen men fick alldeles för lite sömn i helgen. Har bara mig själv att skylla jag vet.
 
I fredags skulle vi bara mysa lite med Megan och Matilda, för vi är lite panka, men så vart det ju inte. Spontankvällar är alltid roligast! Jag och Yohanna tog en öl på Beach road sen åkte vi upp till Kings Cross och hängde med Sebastians kompis Scott och hans vänner. Det var riktigt kul men fick alldeles för många "free drink vouchers". Det ska man kanske inte klaga på. Men dum som man är kom jag i säng vid 4.30 kanske och klockan ringde 6. Alltså? Fortfarande berusad pallrade jag mig till jobbet. Tur för mig så var det lugnt på jobbet hela dagen pga dåligt väder men mådde som en påse skit. 10 timmar senare fick jag äntligen gå hem och bosätta mig i soffan. Mös med Elin och Yohanna framför en film.
 
Upp tidigt på söndag för att jobba 7-12 på biltvätten. Hem och duschade och sen drog jag, Yohanna och Megan till Surry Hills inne i stan och satte oss på The Winery. Världens mysigaste ställe. Sen kom lilla Nickepicke som är på besök i Australien i tre veckor tror jag det var. Kul att träffa honom igen :) Satt där från 14-19 ungefär, en riktigt bra dag. Efter det drog jag, Yohanna och Elin till oss och tittade på lite mer film.
 
Skulle vart ledig imorgon men vad gör man inte för frugan som fått nytt jobb :) Får sova ut på onsdag, men det lär jag ju inte kunna när jag gått upp tidigt flera dagar på raken.. Är bara ledig en dag denna vecka vilket är riktigt bra för plånkan. Hejdå vänner
 

I regret nothing

Livet lite kort; Fortfarande utan badrumstak. Mögel i seriöst hela lägenheten. Inte tillräckligt många timmar på jobbet. Bossen tror jag stulit $300. Måste jobba gratis 2 dagar. För lite pengar. Saknar alla som inte är här. Rasmus, Olivia, Disa och Anna har åkt hem. Johanna ska flytta ut. Elin ska flytta in. Letar nytt jobb. Sebastian kom till Sydney en dag, kommer tillbaka om en månad. Måste flytta. Letar lägenhet (sydney eller långt åt helvete?). 50 shades of grey. Nya vänner. Livet går vidare. Bitter!
 

Fly away with me

 

RSS 2.0