Grattis till körkortet



Nu var det Elin's tur! Grattis fan

Imorgon ska jag till Amy. Slutar jobba kl två så jag tar en buss från Trosa så jag är inne i Nyköping kl 4. Då ska vi väl fika ett tag tills Amy's mamma slutar jobba. Elin kanske fikar med oss! :) På kvällen ska vi bara mysa till någon bra film eller något.

På onsdag blir det nog tjejgänget på stan, några av oss iallafall! Jag, Amy, Sarah, Alle och kanske Elin :) Ska försöka hitta ett par vinterskor, kan ju inte gå runt i mina tygskor nu när det är minus och massor med snö! Blött om fötterna.

Puss

Högtidskläder



Klänning, klänning & kjol

Only women are permitted to dance on the bar & tables thank you

Snart är det julafton och nyårsafton och då måste man ju ha fina kläder på sig. Speciellt på nyår! Min klänning som jag hade förra året var jättefin. Silver, paljetter och hudfärgade band. Köpte den på asos för ca 500. Den var förstor, tvärr rätt mycket men det gick ganska bra iallafall. Fick hålla i den under dansen ;) Kunde inte ha bh under så fick ha tejp, haha. Det var obehagligt!

Jag lär väl köpa en klänning på asos i år igen, där hittar jag alltid fina saker :)

Puss


Vi lever ett liv tillsammans men på olika sätt

Jag är sjuk. Jag har sovit hela dagen så jag kan inte sova nu. Tommy sover i soffan. Jag ser på en läskig film på 6an, själv(!) Skulle jobbat i helgen men orkade inte. Har inte fått i mig någonting idag så jag funderar på att ta en skål med frosties, mums. Amy skulle kommit idag men tyvärr vart det inte så. Ska nog åka till henne på tisdag, passa på när man är ledig dagen efter. Sarah och jag pratade också om att börja kolla efter julklappar i Nyköping på onsdag, det ska bli kul.

Tillbaka till filmen, puss

Julklappar

Är det bara jag som tycker om snö? Jag blir helt till mig när första snön kommer och sen när den fortsätter komma. Men så hör man flera klaga, vad finns det att gnälla på egentligen? Snö är kul! Det betyder att det är jul snart :) Det bästa på hela året, typ.

En till sak som är kul med julen är julklapparna. Både att ge och få. Det är bara så svårt att handla dem! Nu ska jag ju handla till Tommy också, plus att han också fyller år i december. Det kommer bli svårt. Jag tror jag vet vad han ska få i present, men jag måste nog fundera lite till.

Vad ska man själv önska sig? Presentkort på Zara och Top Shop kom Elin på, det är ju bra  men det är inte så kul att bara önska sig presentkort. Man vill ju ha stora paket med :D Kanske något till hemmet? Blä..




Chilis första jul, skiträdd för granen :)

Puss

Roadtrip

Sarah ringde och bad mig komma ut på parkeringen. Där stod hon och Alle som nyss har fått körkort :) Vi åkte till sille och träffade Mickis! Det var kul. Kom precis innanför dörren och ska hoppa i säng nu.

Puss


Just a girl

Jag sov bara tre timmar inatt! Skitjobbigt att inte kunna somna, att bara ligga i sängen och lyssna på när Tompa snarkar till ibland. Till slut somnade jag ju men då ska såklart klockan ringa, då känns livet surt. Men upp måste man som alla andra dagar :)

Förresten så snöade det i söndags!!
Låt mig vara om du tycker att jag är så dum

Puss

Körkort!

GRATTIS DIN JÄVEL! ;)



Start the show

I fredags jobbade jag 12 timmar, 7 - 19. Så länge har jag aldrig jobbat! Jag var hur trött som helst efter det, men vad gör man inte för sina vänner? Jag, Tilda och Sarah satt hemma hos Tilda och smådrack. Det var jättemysigt :) Henrik kom framåt kvällskvisten och vi rökte vattenpipa ett tag innan vi höll på att somna. Kl halv tre kom jag hem till en sovandes Tommy.

På lördagen sov jag till kl 6, på kvällen alltså! Jag skulle inte vilja kalla det bakis eftersom jag drack två glas dagen innan, men bra mådde jag inte. Det värsta var ju att vi skulle vara barnvakt, men det gick bra. Det var jag, Tommy, Tilda och Henrik som satt barnvakt åt Joel :) Alla somnade typ under kvällen utom jag som satt och tittade på tv. Vid kl 1 kom föräldrarna hem och vi åkte hem och sov.

I söndags mådde jag lika jävligt som dagen innan så jag passade på att sova när Tommy hade match. Han kom hem vid 12 och hade fått för sig att vi skulle åka till Hedlandet. Så det gjorde vi, Tilda följde med :) Det var inte så mycket att fynda där men jag och Tommy kom hem med en påse innehållande saker för nästan 1000kr!! Galet..

Helgen resulterade i mycket sovande, inget jag klagar över! :)

Puss




Den värsta dagen i mitt liv

Okej, kanske inte den värsta. Men nära på! Det börjar med att klockan ringer 5.30 och jag är tröttare än aldrig förr, klär på mig och vi åker till jobbet. Väl där så märker jag att jag inte börjar förens kl 7!! Visst det är bara en timme, men en timme är mycket för mig på morgonen. Tänk att få sova längre.. Men nej, satte mig med en kopp te istället och försökte vakna till.

Jobbade såklart till kl 17, alltså tio timmar. Jens sa efteråt att jag hade kunnat börja när jag kom till jobbet och fått pengar för det. Men då hade jag väl vart ännu mer slut än vad jag redan är.

När jag väl slutade jobba höll jag på att somna men icke, jag och Tommy var bortbjudna till mormor på middag. Det var jättegott och mysigt. Innan vi åkte hem så skulle vi till gubbens bror för att titta efter en tatueringen till  honom. Men då händer det värsta, jag halkar i en backe! Platt fall ner på ryggen och tappar andan. Det var skitläskigt! Det tänker jag aldrig göra om.

Skitdag helt enkelt. Men jag har ju Tommy, Elin, Amy, Sarah, Alle, My typ så jag kanske överlever. Nu ska jag sova bort mitt liv tills imorgon då jag ska träffa alla.

Puss



Nyköping

Idag åkte jag och Sarah in till Nyköping, vi tänkte träffa Amy och gå lite på stan. När vi kom in satte vi oss på vårat vanliga ställe, café latte, och åt lunch. Efter det gick vi till "hårakuten" för Sarah hade fått idén att jag skulle bli mörkhårig. Och så vart det! 800 kr för lite färg, rena rånet! Men jag vart nöjd :) Fast jag har inte riktigt vant mig än.

Puss



Grattis Alexandra

Alle fyller 19 år idag och det ska vi fira på Heron City. En god middag och eventuellt fem kamp! Det blir kul :) Dit och hemresan är det enda problemet vi har, men det brukar lösa sig..

Puss


RSS 2.0