090630

Thailand i 4 veckor? Ja tack! Så blir det nog, i vinter. December - januari :) Med Elin, Adam och Tommy, tänk att bara glida runt bland massa olika öar i värmen, det är livet.

Imorgon fyller pappa 43år, gamla gubbe!
Puss

Peace & Love 09

Tydligen så åkte jag på festivalen med My och Hanna :) Och det ångrar jag inte, det var jättekul. Tyvärr var det bara två bra band som spelade, men dt var ju kul iallafall. Miss Li hann vi bara se 5 min tyvärr, men Chris Cornell fick vi se i hela 1 timme och en kvart. Vi träffade våra vänner från Katrineholm, det var himla kul. Fast de bodde på campingen och dit kom vi inte in.

Vi sov vid ett bad, i bilen. Haha, det var trångt och varmt. När vi väl öppnade dörrarna kom myggen och nu kliar det på hela kroppen. Men det var skönt på morgonen i hettan att bara hoppa i vattnet :)

My hade sagt att det bara tog tre timmar att åka, men det tog fem! Vi åkte ju ändå upp till Dalarna :b

         Puss

Trosa Stadslopp



Ett år sen , My fyller 20 imorgon! <3

Michael Jackson



50 år blev han, synd på en så bra artist!

Super Rea

Det var rea överallt på stan, mellan 30 - 50% Underbart! Kom hem med en tunika, klänning, kofta och ett linne. Köpte ett par låga Converse till Tommy som han så gärna ville ha. Hoppas han blir glad! Kom precis hem nu, kanske ska hänga med Anna och Alle snart. Spela kubb kanske :)

Jag, Ida, Elin och pappa var och badade idag. Det var hur skönt som helst i detta varma väder! Imorgon ska jag Elin och Camilla åka till Stendörren och sola. Hoppas på att få lite färg och inte bara fräknar. Stadsloppet imorgon också, då blir det fest!

Farmor och farfar  Ida och jag  Kusin Elin  Ida och Pappa  Tunika, Bik Bok  Klänning, bik bok  Kofta, bik bok Puss

Mot Huvudstaden

Idag tänker jag åka till farmor och farfar, det var så länge sen jag träffade dem. Min syster ska tydligen vara där också :) Jag tar ett tåg som går vid halv fem tror jag, har inte riktigt bestämt mig än. Imorgon ska jag gå på stan och träffa Elin för lunch och shopping. Det var alldeles för längesen jag gick på stan! Lön på torsdag också, det kanske inte är så bra egentligen för jag måste spara. Men man måste ju vara snygg också!

Igår pressade jag och Tilda ute i solen. Vi gick till kalkbrottet och badade för första gången i år :b Det var inte varmt kan jag säga.. Men skönt att svalka sig för det var mördarvarmt i solen! Kom hem med lite färg på kroppen, tro det eller ej ;) Brände mig inte heller, ovanligt.

Puss

Puss


090622

Kl är lite över två, jag och Adam sitter hemma hos mig och väntar på mamma. Vi ska fika på "tampongfiket" Trosas bästa fik förutom att de är så sega.

Jag är sjukskriven hela veckan och Sarah har semester, det är skitbra. Slipper jag sitta och ha tråkigt en vecka till, fast jag minns inte att jag hade så tråkigt förra veckan :b

Igår kom äntligen Tommy hem från Norrland, det var skönt. Hatar att sova ensam. Fast det har jag inte riktigt gjort den han åkte heller.. I torsdags som Amy här, i fredags sov jag hos Elin och i lördags sov Chili här :)

Puss

Midsommarbilder

Jag Elin och Adam kom precis hem från Stendörren, vi hade picknick. Det var mysigt :) Nu har jag lagt in bilderna från midsommar, alla i svart vitt för då blir man snyggast ;)  Jag hade f.ö på mig min rosa paljettklänning från Gina Tricot. Första gången!

           

Puss

Asos

                                           
ASOS Double Wrap Around Cuff, 137       Dune Bauble Trim T Bar Flat Sandal, 688

Hunter RHS Sweetpea With Butterflies Original, 950
                                        Ltd Watch Pink & Grey Watch, 674

Oasis Croc Weekend Patent Holdall, 619
Nej jag kan inte sova..

Alex Pettyfer



Jag Elin och Igor tittade nyss på filmen "Wild Child" Den var bra, lite tjejig kanske. Och han var med, en riktig goding eller vad säger du Amy? ;)

Midsommardagen

Midsommardagen, en dag man gärna vill glömma. Men jag är inte bitter, sitter och väntar på Elin som ska komma och titta film med mig och äta toast skagen :) Adam, Patrick, Igor och Nicklas kommer och ska förfesta här innan de ska till Tullen.

Igår var riktigt trevligt, vi åt jättegod mat och drack vin (vi tjejer iallafall). Tyvärr så spårade det ut senare på kvällen när en person hade fått i sig lite för mycket alkohol. Men annars var det bra!

My försöker tvinga med mig till Peace & Love festivalen. Jag vet inte hur jag ska göra, det skulle vara kul att träffa killarna från Katrineholm för det var ett tag sen. Men jag känner att festivaler inte är riktigt min grej. I och för sig ska vi sova i bilen och bara vara där i en dag.. Ska fundera lite på det.

Puss


Midsommarafton



Idag är det midsommarafton, det kan man nästan se om man tittar ut genom fönstret. Det regnar alltså, vilken skit. Men solen tittar fram ibland så det kanske blir finare lite senare. Ska snart hoppa in i duschen sen hämtar Elin mig och vi åker hem till henne för att fixa maten och så. Det vart inte riktigt som vi tänkte oss med allt folk med vi blir väl runt 7-8 personer. Det kommer bli kul :)

I onsdags åkte jag in till Nyköping, träffade Amy och fikade. Väntade på att My skulle sluta jobba kl 18. Efter det åkte vi till Mysan, åt middag, gjorde oss iordning och åkte till Bella. De hade fått för sig att vi skulle ut :b Så vi satt och drack hos Bella sen drog vi till Tellus, det var rätt mycket folk men det var inte så kul. Jag var väl för trött..

På torsdagen tog jag och Amy en buss ,som gick kl 8.15 från Bryngelstorp, till sjukhuset. Det slutade med att de tog bort gipset, med de var tydligen lite oense om det. Jag vet inte vad de häll på med.. Men utan gips är jag iallafall, det är riktigt skönt men jag har himla ont i armen fortfarande tyvärr :( Är sjukskriven en vecka till, hoppas att det är bättre då.

Amy följde med mig hem till Trosa igår, det var mysigt. Vi hyrde "systrar i jeans, andra sommaren" Den var väl bra :) Amy åkte kl 10 imorse, då sov jag vidare haha.

Puss

Fiskeolycka

Jag Sarah Robin och Tommy åkte och fiskade igår, tyvärr ingen lycka. Det var typ storm så det var rätt kallt, men det var kul :)

Idag fick jag en kallelse till sjukhuset, ska vara där på torsdag kl 9.15 Kul att jag måste ta bussen vid 7 - 7.30 och sen gå hela vägen till sjukhuset, fy tusan.

090614



I fredags tog Elin studenten :) Vi hade det himla skoj, det var roligast hos Elin med hennes familj. Men man tar ju bara studenten en gång om året så vi åkte in till Nyköping, till alla andra studenter. Det var ganska kul, men det var lite mycket folk för min smak. Inte något vidare smidigt med värsta gipset på armen som alla gick in i.. Det slutade med att vi kom hem kl halv 4, då var jag riktigt trött :b

Sen på lördagen var det dags för Trosa marknad, mamma hade ett stånd som jag satt och hjälpte till i 10,30 - 16,30 Det var rätt kul, men kallt. På kvällen hade vi inflyttningsfest och det var massor med folk här! Helt sjukt, men det var riktigt skoj. Tullen var inte riktigt lika kul, lite för mycket folk som sagt. Så jag, Elin och Micaela drog till Stadshotellet :)

Idag kom farmor och farfar hit och bjöd oss på lunch :) Det var kul att de fick se vår lägenhet! Jag fivk en jättefin vas och en bukett med blommor, de är så gulliga!

Förresten så är jag sjukskriven i tre veckor, jag kommer ju dö av att jag inte kommer ha något att göra. Alla andra jobbar ju.. Får hänga med Adam som har sommarlov nu :)

Puss

Här Kommer Jag Med En Bruten Arm

Jävla skit, hatar allt! Ofta man bryter armen liksom. Snacka om otur.. Sjukskriven i tre veckor, kul sätt att börja somaren på liksom.

Råttis

Världens finaste hund, en sån här ska jag ha någon dag! :D Kolla Rotwailer bebisen.


Partyhelg

På lördag ska vi ha inflyttningsfest, då kommer alla tjejer plus några till :) Det kommer bli skitkul! Så det ser jag fram emot.

Fredag kommer också bli grym, då tar bla Elin studeten! Så det kommer bli en galen helg, får se hur livet ser ut på söndagen :b

Imorgon ska Adam vara här :) Mamma ska ha något möte hemma med sitt jobb. Så då får jag ha kul med brorsan. Mamma & Fredrik är tydligen i Riga nu, de är på kryssning för mammas kompis fyller 40år.

Puss


090606

Ligger i soffan och tycker synd om mig själv för att jag måste jobba varannan helg. Det här är en sån helg... Igår hade jag kul iallafall, jag lekte med Elin :) Vi gled runt lite kan man säga!

Inte nog med det så vart Tommy tvångsrakad igår! Förut var jag så sur att jag höll på att spricka, men nu har jag lugnat ner mig. Robin och Mikael höll tydligen fast honom och körde med rakapparaten men jag tror Tommy hade lite med det att göra också. Så han är nog inte så oskyldig som han vill att jag ska tro att han är.

Puss

(Från helgen i Nyköping)

Lilla My



Bild från Tellus i helgen, HATAR kameror som är så bra att man ser alla skavanker ;) <3

Studentmottagning

Idag tar Helene studenten och vi ska dit vid 17 :)

Är ledig idag, har försökt fixa lite. Men nu orkar jag inte längre..

Tänker på Amy som det inte gick så bra för <3

Gina Tricot



Beställde lite saker, det gick bara på 500;- :)

Fö Helvede(Danska)


"Modehuset Fendi släpper en oväntad accessoar, nämligen en cykel.

 

Glöm cityjeepen, nu är det miljövänligare fashion-färdmedel som gäller. Modehuset Fendi lanserar nämligen cykeln Fendi Abici Amante Donna, en stylish cykel, designad av chefdesignern Karl Lagerfeld.Cykeln kommer i två olika modeller, en som är täckt av skinnaccessoarer, så som GPS och väska, och kostar 47 200 kronor. Den andra modellen har ett lite häftiga pris, nämligen 76 000 kronor och då ingår en avtagbar cykelväska i skinn." - Cosmopolitan


Min Amy



Åkte till Amy i fredags och hängde lite. Micaela var med :) Vi hyrde film och åt lite gott. Somnade någonstans i sista filmen kl 2, det var sent och jag hade typ vart uppe i 20 timmar :b I lördags var det stekande sol ute så vi cyklade till Jogersö och solade i några timmar. Somnade på magen så har en lite lätt röd rygg! Svider fortfanade..

Vi gick ut senare på kvällen och det var jättekul! Tellus var vi på, nu har jag varit där två ggr ;)

Puss

RSS 2.0