Lediga Onsdag

Riktigt kul att man vaknar av att nya grannen under håller på att göra en balkong. Om man fick skulle jag hälla ner en hink med vatten på honom. Det är ju ändå min lediga dag idag! Aja, skulle ändå upp vid halv tio och cykla till Frida. Hon ska få äran att färga min utväxt :)

Kanske fördriva tiden med att hitta något fint att ha på sig till på lördag (& betala räkningarna). Hej

Direkt Från Grekland



Här är mina nya snygga skor som jag köpte i Grekland. Som ni nästan ser på lappen så kostade dom 38 euro vilket är ca 380 svenska kronor :) Premiäranvände dom när vi var i Sthlm förra lördagen, fast hade inte på dom sål änge för jag och Elin hade skavsår på olika ställen så vi bytte, hehe. Tack Grekland för mina fina skor!

Lea





Världens finaste Lea.

Isadora Graffiti Nails



Om du inte har testat det här så gör det! Svincoolt. Först applicerar man ett vanligt nagellack och låter torka. Sedan drar man på Graffiti Nails (Isadora) och 30 sekunder senare har man ett skittufft resultat :D Glömde ta bild på mina fina naglar innan jag målade på nytt men hittade en bild på internet;



Finns att köpa på H&M. Hej

Greken

Så var den semestern slut. 3 veckor kan gå jädrans fort ibland. Känns hemskt. Jag vill verkligen inte börja jobba igen. Börjar dessutom med en 6-dagars vecka. Hade iallafall sovmorgon idag, börjar jobba kl 16. Mamma fyller 41 idag <3 så jag ska dit efter jobbet (20.00) Jag har fixat världens present till henne, hoppas hon blir glad :)

Jaha, vad har jag gjort under semestern då? Åkte till Grekland den 31 aug och innan dess minns jag inte någonting.. Hängde lite i Nyk och med mina vänner i Trosa skulle jag tro. Grekland var hur skönt som helst. 40+ varje dag. Jag vart brunare än jag någonsin varit. Men om man jämför med folk så kan man inte annat än skratta. Jag blir inte så brun :b Lägger upp lite mobilbilder. Kamerabilderna kommer inom en snar framtid..

Helgen var kanon. Sista helgen på semestern måste man väl slå på stort. Vi var ett helt gäng som åkte till Gröna Lund, det var kul. Har inte varit där på flera år. Det var kul!
I lördags var det fest som gällde. Mathew hade fyllt 30år (killen som vi träffade i Thailand, som är från Australien). Fördrink på Södra Teatern, på champagne baren, med bästa utsikten över Stockholm. Det var dyrt men riktigt kul. Efter det drog vi till Sturecompagniet där vi röjde tills våra fötter blödde(?) Haha.


On our way. Till hotellet


Utsikten från hotellrestaurangen


Poolen


Utsikten igen


Födelsedagsbarnet och Adam :)

RSS 2.0