2 dagar kvar

...

Har fortfarande inte packat ett skit. Tog en långfrukost idag samtidigt som jag väntar på pappa som skulle kommit föbi på en fika för lite mer än en timme sen. Otroligt dålig på att passa tider! Men ska inte klaga, det är ju kul att han kommer :)

Mamma har hittat världens bästa uppfinning till mig; tablettöverdrag! Jag har stora problem vad gäller tabletter, kan inte svälja för det är skitäckligt. Men nu går det lite bättre. Tips till er som är lika mesiga som jag :)


3 dagar kvar

HELVETE! Jag hinner inte med livet. Inte ens börjat packa. HERREGUD!

Igår var den bästa kvällen på riktigt riktigt länge! Jag är så glad att så många av mina vänner kom och partade med mig. Kvällen började ju med middag med närmaste vännerna och familjen. Familjen drog vid 8, sista gången jag träffade dom innan jag åker så det vart extremt mycket tårar. Som jag hade räknat med. Mamma liksom :( Men nu känns det ganska bra. Lite bättre. Hade iaf superkul efteråt med mina kompisar och dansade mest hela kvällen! Helt perfekt.


5 dagar kvar

Känner att bloggen hjälper mig att räkna ner dagarna. Nervositeten försvinner liksom lite när jag får skriva av mig. Jag vill helst inte prata om resan, då kommer alltid ett litet illamående. Fast ändå på ett bra sätt, jag vill ju verkligen göra den här resan. Det är min dröm och har vart länge! Tiden går så mycket snabbare än vad man tror..

Imorgon är min avskedsmiddag och fest. Förväntansfull :) Det ska bli riktigt kul. Sista kvällen med många i min familj och min vänner på ett bra tag. Så imorgon ska det kramas och pussas, helst inga tårar men så blödig som jag är kommer de väl komma forsandes.


6 dagar kvar


7 dagar kvar

Ni läser rätt; bara 7 dagar kvar! Just nu håller jag på med mina kläder, de ska tvättas och vikas in i garderoben. Tråkigt att varje tvätt tar 1,20 - Har liksom lite för mycket dötid. Och eftersom det ligger kläder överallt i mitt lilla hus så kan jag inte göra så mycket annat än att sortera lite. Vilket jag inte har större lust med just nu..

Igår jobbade jag mitt sista pass på Ica, tiden gick supersakta. Och det känns inte som jag har slutat, utan bara som lite semester. Typ tillbaka på måndag!

Har också fått en släng av världens förkylning, snor huvudvärk och feber. Passar sig inte just nu, men bättre nu än om en vecka.

Har även hunnit med ett besök hos frissan mitt i allt. Klippte av allt! Kände att det var dags för det. Sist klippte jag mellanlångt och det är ju sketatråkigt så nu vart det lite kortare. Känns bra faktiskt.


Inte så bra databild, ni får helt enkelt träffa mig och se det :)


10 dagar kvar

Fullspäckad helg. Känns som det iallafall. Jag är helt slut, legat i soffan hos Elin mest hela dagen. Varken mitt huvud eller mina ögon har hängt med idag. Lite seg i skallen alltså.

I fredags hade vi idolmys hos Elin och Adam. Vi har haft det några fredagar nu. Vissa bättre än andra :) Lagade mat, fläskfile med potatis och rödvinssås. Jättemysigt! Men tyvärr så fick jag värsta resfebern så jag var tvungen att åka hem till mamma. Det kommer bli riktigt jobbigt att säga hejdå. Om jag redan grinar, hur mycket tårar kommer det då komma på lördag när jag träffar många för sista gången på länge?

Igår hade min fina farmor 70års fest. Det var superkul att träffa familj, släkt och vänner. Hon och farfar firade samtidigt deras 50nde bröllopsdag. De är så söta! Elin och Victoria var med och jobbade som servitriser på kalaset. Vi var ca 60 personer så de hade lite att stå i. Kom hem till Trosa vid 23, då bytte vi om för att sätta oss i bilen igen och dansa lite på Mike's.

Måndag; 6-17 Tisdag; 7-17 Onsdag; arbetslös :) Hur skönt är det inte med bara två dagar kvar på jobbet? Inget jag klagar på direkt. Jag ska även till frissan på onsdag, äntligen ska den sketna utväxten bort! Kanske klipper av lite mer på håret... Hehe.

Sen ska väl resten av veckan gå till att rensa ut mitt hus, packa ner mitt liv, tvätta igenom alla mina kläder och PACKA. Inget jag riktigt ser fram emot. Men det är ju bara tio dagar kvar. o m g


12 dagar kvar

Om man mår dåligt av något ska man hålla det inom sig. Det blir så himla mycket jobbigare när man pratar om det. När man måste säga orden högt istället för att tänka dom.


13 dagar kvar

Igår passerade vi 2-veckors gränsen. Nu sitter jag på jobbet, ska strax ut och göra lite nytta. 3 arbetspass kvar sen är det hejdå Ica trossen.

13 dagar kvar, shit!


17 dagar kvar

Igår var den bästa dagen i hela mitt liv! På riktigt den bästa.

Brolle fick barn i fredags så han var inte på ladies night föreställningen samma kväll. Jag, mamma, Sofia och Carro hade biljetter till lördagen och det enda jag hoppades på var att Brolle skulle vara där. Tittade runt på internet men det stog ingenstans om han skulle närvara eller inte. När vi kom fram till globen kunde jag börja andas igen för han var ju där, han skulle uppträda!

Vi hade bäst platser. Vi satt 5 meter från scenen (långbord uppdukade i hela globen), längst fram vid bordet och längst ut. Från mitten av scenen var det en gång till mitten av globen typ, en liten extra scen. Brolle sprang förbi, Sofia sträckte ut min hand. OCH HAN TOG TAG I DEN! SATTE SIG PÅ HUK FRAMFÖR MIG! TITTADE MIG I ÖGONEN OCH SJÖNG FÖR MIG! Den bästa dagen i mitt liv. Det kommer jag leva på i resten av mitt liv. Min drömkille! Älskar honom!


(bilder från förra året)


20 dagar kvar

Idag jobbar jag 16-21.30, sjukt segt. Hatar att stänga. Men någon måste ju göra det också, önskar bara att det var någon annan än jag :)

Imorgon kommer min kära syster hem. Hon har börjat plugga i Östersund så vi har inte setts sen i augusti. Och i helgen blir nog sista gången vi ses innan jag åker. Lite läskigt att tänka så. Lite tråkigt.

Igår kom mamma hem med en julklapp till mig, en minidator som jag kommer ha mycket användning för i Australien! Lättare att ha kontakt med vänner och familj :)


21 dagar kvar

Om exakt två veckor slutar jag jobba på ICA. Om exakt tre veckor sitter vi på planet. Vad händer? Tiden bara rinner iväg. Känns som jag inte hinner göra något. Nu känns det som att varenda dag är planerad tills vi åker. Inte riktigt, men nästan.
På lördag ska jag på Ladies Night med mamma, Sofia och Carro. Sukta lite efter min drömkille som kommer stå på scen. Nästa vecka hoppas jag på att få träffa Micaela som är i Sverige och hälsar på. Tror inte vi har setts på över ett år?! Herregud. Den 22a oktober har farmor 70års fest som hon flyttade fram så jag skulle kunna vara med innan vi åker. Helgen efter det, den 29e har jag min "hejdå-fest" för vänner och familj. Sen åker vi. TRE veckor. Jag dör.
Hos Elin innan utgång i Nyköping

24 dagar kvar

Nu är det BARA 24 dagar kvar och jag fattar fortfarande inte att vi ska dra. På onsdag ska jag och mamma börja packa ner mitt liv i lådor igen. Kanske måste börja skriva på en packlista till resan? Känns som jag kommer missa att packa ner massa saker. Jag vet inte riktigt vad man ska med sig när man ska vara borta i ett år heller.. Man vill ju inte ha för mycket med sig, kan tänka mig att vi köper på oss lite kläder längs vägen! Jag minns när jag var i Thailand, då lämnade jag kvar kläder på alla ställen vi var på för jag hade tröttnat på dom. Riktigt svårt det här..

Igår var jag barnvakt, 17.30-24. Vi tittade på tre filmer så det var rätt lugnt. Sen däckade barnen och jag tittade på tv tills föräldrarna kom hem. Möte sedan upp Elin, Frida och Yohanna. Vi gick till fyren och dansade som bara den. Det var kul att bara hänga med mina tjejer och bara vara. Måste bli  mycket mer sånt nu innan jag drar!

image description


30 dagar kvar

Mindre än en månad kvar, omg! Det händer verkligen. Min mage pallar inte med det här, det bara pirrar i den hela tiden. Kan inte sluta tänka på att vi ska ska dra.

Jobbet frågade ifall jag ville komma tillbaka efter resan. De är så nöjda med mig så de skulle bli glada om jag skulle vilja abrbeta där igen. Känns bra att höra. Känns bra om jag nu skulle komma hem och vara i jättestort behov av pengar. Vilket jag säkert kommer vara. Saken är ju den att jag inte vill fastna där igen, jag blir så bekväm. Söker inga jobba för det är ju jobbigt när man redan har ett. Ja, vi får väl se vad som händer. Kanske bestämmer mig för att börja plugga..

Började med vår vaccinkur igår. Drickvaccin och lite tabletter. Drickat hade fruktsmak, trodde det skulle smaka skit. Men det var inte så illa. Ska ta igen om två veckor. Alltså två veckor innan vi åker!!

Skulle vart ledig imorgon, hade jag behövt efter min helvetes vecka. Men får man chansen att jobba har man inte råd att tacka nej. Det är min lediga helg men jag ska till mitt andra jobb som barnvakt på lördag.

Har nu också fixat ett evenemang på Mike's i Nyköping. Middag med släkten och närmaste vännerna och sedan party med alla mina vänner. Känner på mig att det kommer bli så himla kul. Sista festen i Sverige på ett jäkla bra tag liksom. Känns bra också att så många vill komma och säga hejdå! :)

image description


RSS 2.0