Den värsta dagen i mitt liv

Okej, kanske inte den värsta. Men nära på! Det börjar med att klockan ringer 5.30 och jag är tröttare än aldrig förr, klär på mig och vi åker till jobbet. Väl där så märker jag att jag inte börjar förens kl 7!! Visst det är bara en timme, men en timme är mycket för mig på morgonen. Tänk att få sova längre.. Men nej, satte mig med en kopp te istället och försökte vakna till.

Jobbade såklart till kl 17, alltså tio timmar. Jens sa efteråt att jag hade kunnat börja när jag kom till jobbet och fått pengar för det. Men då hade jag väl vart ännu mer slut än vad jag redan är.

När jag väl slutade jobba höll jag på att somna men icke, jag och Tommy var bortbjudna till mormor på middag. Det var jättegott och mysigt. Innan vi åkte hem så skulle vi till gubbens bror för att titta efter en tatueringen till  honom. Men då händer det värsta, jag halkar i en backe! Platt fall ner på ryggen och tappar andan. Det var skitläskigt! Det tänker jag aldrig göra om.

Skitdag helt enkelt. Men jag har ju Tommy, Elin, Amy, Sarah, Alle, My typ så jag kanske överlever. Nu ska jag sova bort mitt liv tills imorgon då jag ska träffa alla.

Puss



Kommentarer
Postat av: Elin

2008-11-12 @ 13:50:30
URL: http://eakvist.blogg.se/
Postat av: Elin

haha oj.!



Men stumpan, vilken dag alltså ;b

Klart du överlever.

<3

2008-11-12 @ 13:51:02
URL: http://eakvist.blogg.se/
Postat av: allllllie

haha stackare <3

2008-11-12 @ 15:58:43
URL: http://peckish.blogg.se/
Postat av: Micaela

jag saknar dig också ska du veta !

2008-11-13 @ 00:32:40
URL: http://delajara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0