Best thing I never had

Sitter hemma och söker jobb, ovanligt? Det regnar idag och är rädd för att det kommer göra det imorgon med, så inget jobb på biltvätten. Tyvärr! Får iaf lön imorgon för 45 timmars jobb från förra veckan, det känns bra.

Vi har betämt oss för att flytta från våra fina lägenhet. Känns lite kul eftersom vi har bott här i ca 2 månader nu, så länge har vi inte varit bosatta någonstans på ett bra tag nu. Man måste förnya sig lite ibland. La upp en annons på facebooksidan "svenskar i Sydney", fick ett napp och några svenska killar kom och tittade på lägenheten i måndags. De ville ha den och vi vart överlyckliga, Yohanna fixade all och vi trodde vi skulle kunna flytta till helgen men några timmar senare ringde dom och sa att de hade hittat en annan lägenhet.. Vilka jäkla typer!

Så igår la vi upp en annons på gumtree (en sida för allt här i Australien) och vi har redan fått tre samtal. En kille har vart och tittat på den idag redan, en kommer om ca en timme och en till imorgon. Den här lägenheten är ju svinbra, vem vill inte ha den liksom?

Vi var och tittade på en lägenhet igår i Bondi junction, nära stranden och precis vid tunnelbanan. Vi får båda mycket närmare till jobbet. Skulle dock dela med två killar fast vi har vårt eget rum, det var en fin lägenhet men vi får se. Ska titta på en till idag och en imorgon :) Så förhoppningsvis flyttar vi snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0